12 πράγματα που πρέπει πάντα να έχετε στην τσάντα σας όταν ταξιδεύετε

15 Ιανουαρίου, 2017 5:50 ΜΜ
More videos

Χρειάζεται να ταξιδέψετε τελευταία στιγμή; Κανένα πρόβλημα! Απλά πρέπει να έχετε πάντα μερικά μετρητά στην άκρη, ένα ανανεωμένο διαβατήριο με επιπλέον σελίδες για βίζα και ένα μικρό νεσεσέρ με μερικά απαραίτητα πράγματα.

Anchiy/Shutterstock

Δείτε παρακάτω 12 πράγματα που πρέπει να έχετε πάντα στην τσάντα σας, όταν ταξιδεύετε για να μην βρεθείτε ποτέ μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Μάσκα ύπνου και ωτοασπίδες

Flickr/Stanley Wood

Αν θέλετε να κοιμηθείτε κατά την διάρκεια του ταξιδιού, αλλά δυσκολεύεστε λίγο δεν υπάρχει τίποτα πιο πρακτικό και λειτουργικό από μια μάσκα ύπνου και ένα ζευγάρι ωτοασπίδες.

Ένα ζευγάρι επιπλέον ακουστικά

Will Wei/Business Insider

Ακόμα και τα καλύτερα ακουστικά έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής. Οπότε, για να μην μείνετε χωρίς ακουστικά την πιο ακατάλληλη στιγμή αγοράστε ένα ζευγάρι φθηνά ακουστικά για να υπάρχουν στην τσάντα σας έτοιμα να τα χρησιμοποιήσετε όταν τα χρειαστείτε.

Φωτοτυπία του διαβατηρίου σας

Damian Bariexca/Flickr

Μην χάσετε ποτέ το διαβατήριό σας ειδικά στο εξωτερικό. Θα είναι το τέλος των διακοπών και της διασκέδασής σας. Ωστόσο, αν τύχει και χάσετε το διαβατήριό σας θα σας διευκολύνει πολύ στο να σας το αντικαταστήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα αν έχετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας.

Καθολικό βύσμα

Sophia Global

Αν ταξιδεύετε συχνά, σίγουρα θα χρειαστείτε ένα καθολικό βύσμα, αφού θα χρειαστεί να φορτίζετε συχνά το κινητό σας ή το λάπτοπ σας.

Αδιάβροχο

Christopher Furlong / Getty

Τα αδιάβροχα είναι πολύ πιο πρακτικά από τις ομπρέλες, γιατί αφήνουν τα χέρια σας ελεύθερα και σας προστατεύουν από την βροχή.

Ανοιχτήρι

INSIDER

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ανοίξουμε ένα μπουκάλι, όπως με αναπτήρα ή στην άκρη του τραπεζιού, αλλά δεν χρειάζεται να μπαίνετε σε τέτοιες διαδικασίες. Απλά, βάλτε την τσάντα σας ένα ανοιχτήρι για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Φάκελος ταξιδιωτικών εγγράφων

conejota/Shutterstock

Βάλτε μέσα στον φάκελο όλα τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα, όπως το διαβατήριο, την κάρτα επιβίβασης και την κράτηση του ξενοδοχείου για να μην τα ψάχνετε τελευταία στιγμή.

Πλαστικές σακούλες που ξανακλείνουν

America’s Test Kitchen/YouTube

Είναι απαραίτητες για να βάλετε ό,τι υγρά έχετε και να περάσετε τον έλεγχο του αεροδρομίου. Οπότε, να έχετε πάντα δυο τρεις μέσα στην τσάντα σας.

Σνακς

HandmadePictures/Shutterstock

Τα σκαν όπως οι μπάρες δημητριακών ή οι ξηροί καρποί είναι ιδανικοί για εκείνη την στιγμή που θα ξυπνήσετε στην μέση της νύχτας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και θα θέλετε να τσιμπήσετε κάτι, αλλά χωρίς να πληρώσετε τα ακριβά προϊόντα των ξενοδοχείων.

Παυσίπονα

martinak15/Flickr

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σε πιάσει πονοκέφαλος κατά την διάρκεια του ταξιδιού ή των διακοπών και να μην ξέρεις που έχει φαρμακείο. Οπότε, πάντα να έχετε στην τσάντα σας μερικά παυσίπονα.

Οδοντόκρεμα σε συσκευασία ταξιδιού

Flickr/Cody Long

Η οδοντόκρεμα είναι το δεύτερο πράγμα που ξεχνάμε περισσότερο, όταν ταξιδεύουμε και για κάποιον λόγο δεν υπάρχει στις παροχές του ξενοδοχείου.

Μπορεί να υπάρχει μια πολύ ωραία και εξωτική κρέμα χεριών ή ένα φανταχτερό σαπούνι, αλλά ποτέ οδοντόκρεμα. Οπότε, μια οδοντόκρεμα σε μέγεθος ταξιδιού είναι ιδανική.

Ένα περιοδικό

Jessica Spengler/flickr

Το περιοδικό μπορεί να φαίνεται παλιομοδίτικο, αλλά είναι μια εναλλακτική λύση για να περάσετε την ώρα σας για τις περιπτώσεις εκείνες που δεν υπάρχει διαθέσιμο wi-fi ή το κινητό κλείσει από μπαταρία.

Ακολουθήστε μας στο facebook: