12 πορτρέτα αστέγων που θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε

6 Νοεμβρίου, 2015 8:28 ΜΜ
More videos

«Καθημερινά με βομβαρδίζουν με πολλές ερωτήσεις όπως τι κάμερα χρησιμοποιώ, πως κάνω τις φωτογραφίες ασπρόμαυρες, θα με προσλάβεις για βοηθό σου και άλλες. Οι ερωτήσεις διαφέρουν αλλά θέμα τους είναι η επιτυχία των φωτογραφιών μου και η θέληση των ανθρώπων να βιώσουν ένα κομμάτι. Δεν τους κατηγορώ, ήμουν  έτσι πριν 7 χρόνια. Ήταν απίθανη η ιδέα των ταξιδιών, της περιπέτειας και ίσως της αναγνωσιμότητας. Ξετρελαινόμουν στη ιδέα του να γίνω ‘φωτογράφος’.»

«Κοιτώντας πίσω τίποτα από αυτά δεν μετρά. Σίγουρα η τεχνική ικανότητα είναι σημαντική αλλά δεν είναι τίποτα χωρίς το πάθος. Αυτό δεν διδάσκεται.»

«Σε εμένα συνέβη η αγάπη και ήταν το κίνητρο για όσα έκανα. Πήρα κομμάτια της και ακόμη τα κουβαλώ μαζί μου.» αυτά είπε ο φωτογράφος Lee Jeffries.

Την επόμενη φορά που θα δείτε κάποια φωτογραφία του θα ξέρετε πως έχει και ένα κομμάτι του.

«Ανοίξτε την καρδιά σας και μπορείτε όλο να γίνεται φωτογράφοι.»

everybody-wants-to-be-a-photographer-5__880-2 Everybody-wants-to-be-a-photographer-3__880-2 everybody-wants-to-be-a-photographer__880 Everybody-wants-to-be-a-photographer-5__880 everybody-wants-to-be-a-photographer-9__880 everybody-wants-to-be-a-photographer-3__880 everybody-wants-to-be-a-photographer-8__880 everybody-wants-to-be-a-photographer-2__880-3 everybody-wants-to-be-a-photographer-6__880 everybody-wants-to-be-a-photographer-7__880 Everybody-wants-to-be-a-photographer-4__880 Everybody-wants-to-be-a-photographer-2__880-2

Περισσότερα για τον καλλιτέχνη εδώ

Ακολουθήστε μας στο facebook: