12 πιάτα που θα παρουσίαζε η Ηλέκτρα του MasterChef χωρίς τη βοήθεια του εξώστη

Φεβρουάριος 23, 2018 11:20 ΠΜ
More videos

Η Ηλέκτρα του MasterChef βρέθηκε στην τελική δεκάδα αυτού του τόσο απαιτητικού τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής παρότι βρέθηκε ακόμα μία φορά υποψήφια για αποχώρηση. Το πιάτο που ετοίμασε εντελώς μόνη εντυπωσίασε τους κριτές που επέλεξαν τον Σελίμ να αποχωρήσει από το σπίτι του MasterChef.

Εντάξει, όταν λέμε εντελώς μόνη μην το δέσετε και ράστα. Είχε μια μικρή βοήθεια από τους υπόλοιπους ικανούς σεφ που βρίσκονταν στον εξώστη. Όταν λέμε μικρή εννοούμε ότι ουσιαστικά οι σεφ του εξώστη μαγείρευαν μέσα από τα χέρια της Ηλέκτρας. Όπως μπαίνει ο Μπραν του Game Of Thrones μέσα στο κεφάλι των υπόλοιπων ηρώων και τους κατευθύνει.

Έτσι και η Ηλέκτρα προχτες έγινε, κατά δήλωση των ίδιων των κριτών, μία μαγειρική μαριονέτα που την ήλεγχε κατά κύριο λόγο ο Τιμολέων αλλά και οι άλλοι σεφ του εξώστη.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η Ηλέκτρα μπήκε άδικα στη δεκάδα. Εντάξει, ίσως να έριξε μέσα ένα εκχείλισμα καφέ που απογείωσε το πιάτο της νομίζοντας ότι είναι βανίλια. Δε θα τη σκοτώσουμε γι’ αυτό. Θα μπορούσε να είχε ρίξει χλωρίνη αν είχε μπερδέψει τα ντουλάπια ή σιρόπι για τον βήχα αν ήταν ο Βέγγος σε ρόλο πρωτάρη φαρμακοποιού. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει σε υψηλό επίπεδο το κορίτσι.

Αυτό θα αποδείξουμε σήμερα με 12 τρανά παραδείγματα πιάτων που θα έπρεπε να αντιγράψει η Ηλέκτρα. Χωρίς καμία βοήθεια. Εντελώς μόνη. Θα έβλεπε την πρωτότυπη συνταγή, το στήσιμό του, θα γευόταν τις γεύσεις του και θα το απέδιδε με 100% ακρίβεια. Θα έβαζε φυσικά και τη δική της πινελιά στο τέλος. Αυτή που θα απογείωνε ακόμα μια φορά το πιάτο.

Δείτε τα 12 γκουρμέ πιάτα που θα πρότειναν πασίγνωστοι σεφ και το πώς θα τα μαγείρευε η ταλαντούχα Ηλέκτρα. Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να αποκαλυφθεί το αριστούργημα.

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ

Λεβαδείας 3 & Θηβών, Εντός Περιφερειακού Γενικού ΝΟσοκομείου Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐα Κυριακού, Αθήνα – Γουδή, 11527

[menshouse]

Ακολουθήστε μας στο facebook: