12 νέες ιδέες για γυναικεία χτενίσματα που θα σας κάνουν να μοιάζετε με βασίλισσες

10 Οκτωβρίου, 2017 1:52 ΠΜ
More videos

Ένα καινούργιο κούρεμα και ένα ωραίο χτένισμα είναι πάντα οι καλύτεροι τρόποι των γυναικών για να προσελκύσουν την προσοχή των αντρών. Βέβαια, πολλές φορές οι γυναίκες δυσκολεύονται να αποφασίσουν ποιο χτένισμα τους πηγαίνει.

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα κοντά χτενίσματα της εποχής, σύμφωνα με τους ειδικούς Λάρι Σιμς και Ματ Φουγκάτε.

12. Πίξι με μεγάλες φράντζες


Το κλασικό κοντό κούρεμα πίξι είναι ιδανικό για δυναμικές γυναίκες με αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, αν θέλετε ένα πιο κομψό αποτέλεσμα μπορείτε να επιλέξετε ένα κούρεμα πίξι με μακριά φράντζα, που πηγαίνει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες.

11. Κοντό καρέ


Το κοντό καρέ κολακεύει τον λαιμό και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αυτό το κούρεμα είναι ιδανικό για γυναίκες με λεπτά, λεία ή κυματιστά μαλλιά.

10. Καρέ με όγκο


Αυτό το κούρεμα κολακεύει όλες τις γυναίκες, αφού ο όγκος κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο πλούσια.

9. Μακρύ καρέ


Αυτό το κούρεμα είναι ιδανικό για πειραματισμούς. Επίσης, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι ότι μπορούμε να το περιποιηθούμε εύκολα και μόνες μας με μια βούρτσα και ένα πιστολάκι.

8. Κυματιστά


Αυτό το χτένισμα αναδεικνύεται καλύτερα με ανοιχτές ανταύγειες ή όμπρε και δίνει μια παραμυθένια και πολύ ρομαντική εμφάνιση.

7. Επιμελώς ατημέλητο σαν της Κέιτ Μος


Η Κέιτ Μος έκανε μόδα το επιμελώς ατημέλητο λουκ με τις εμφανίσεις στα πάρτι την δεκαετία του 1990. Δίνει ένα θηλυκό και λαμπερό αποτέλεσμα.

6. Μακριά μαλλιά με αφέλειες


Για μια ακόμα χρονιά τα αέρινα μακριά μαλλιά είναι στην μόδα και συνδυάζονται τέλεια με αφέλειες. Επίσης, το φιλάρισμα μπορεί να τους δώσει τον όγκο και την λάμψη που χρειάζονται.

5. Ασύμμετρο χτένισμα


Με αυτό το χτένισμα τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν έναν αέρα από Χόλιγουντ. Επίσης, είναι εύκολο να περιποιηθείτε αυτό το χτένισμα στο σπίτι με ένα πιστολάκι και μια βούρτσα.

4. Βίντατζ μπούκλες


Δεν πρόκειται για ένα εύκολο χτένισμα, αλλά είναι πολύ εντυπωσιακό. Περισσότερο κατάλληλο για βραδινές εξόδους.

3. Επιμελώς ατημέλητη κοτσίδα


Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φτιάξετε την συνηθισμένη σας κοτσίδα και στην συνέχεια να τραβήξετε λίγο τις άκρες για να “ανοίξετε” και να “χαλάσετε” την κοτσίδα.

2. Κοτσίδα ψηλά στο κεφάλι


Αυτό το χτένισμα είναι κομψό και κλασικό. Επίσης, είναι κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις είτε βραδινές, είτε πρωινές.

1.Χαμηλός κότσος


Ιδανικό χτένισμα για όλες τις περιστάσεις. Αν θεωρείτε ότι είναι πολύ συντηρητικός, μπορείτε να κάνετε έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο.

Μπόνους: χρωματιστά μαλλιά

© hairstyling_ken   © hairstylist_ken

Μπορείτε να βάψετε τα μαλλιά σας σε παστέλ ή πιο λαμπερές αποχρώσεις, να κάνετε μπαλαγιάζ ή όμπρε.

Ακολουθήστε μας στο facebook: