12 λαμπρά μαθήματα ζωής που μας έμαθαν διάσημες ταινίες και σειρές

Ιούλιος 1, 2017 3:50 ΠΜ
More videos

Ορισμένα κινηματογραφικά στοιχεία, είναι τόσο βαθιά ριζωμένα στο μυαλό μας, που πιστεύουμε πως μπορεί να συμβούν και στην πραγματικότητα.

Παρακάτω, θα δείτε μια λίστα με πράγματα που έχουμε μάθει από διάφορες ταινίες και σειρές, και ίσως πιστεύουμε πως ισχύουν. Θα κάνουν τη λεπτή γραμμή ανάμεσα τον κόσμο της πραγματικότητας και του θεάματος, ακόμη πιο θαμπή.

#1 Αν αποφασίσετε να μετακομίσετε μόνιμα σε άλλη χώρα, να είστε σίγουροι πως: Ένας ξεχωριστός άνδρας θα εμφανιστεί στο αεροδρόμιο, θα σας παρακαλέσει να μείνετε και θα εξομολογηθεί την αγάπη του για σας.

© NBC

#2 Μπήκε ένας τρελός στο σπίτι και δολοφόνησε όλους τους φίλους σας; Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ψάξετε όλα τα δωμάτια, κατά προτίμηση χωρίς να ανάψετε τα φώτα. Για καλύτερα αποτελέσματα κατεβείτε στο υπόγειο και φωνάξτε: «Είναι κανείς εδώ;»

© Warner Bros.

#3 Θυμηθείτε το: τα γυαλιά είναι η καλύτερη μεταμφίεση. Ούτε η δική σας μαμά δεν θα σας αναγνωρίσει αν τα φορέσετε.

© Warner Bros.

#4 Κάθε βόμβα έχει μια οθόνη στην οποία αναβοσβήνουν κόκκινοι αριθμοί που μετρούν αντίστροφα προς το 0. Αν δεν καταφέρετε να την απενεργοποιήσετε εγκαίρως, μην ανησυχείτε: το κύμα εκρήξεως θα σας μεταφέρει σε ασφαλή απόσταση χωρίς να πάθετε καμία ζημιά.

© DreamWorks

#5 Όλες οι κάμερες παρακολούθησης καταγράφουν το βίντεο σε εξαιρετική ποιότητα, ώστε να μπορείτε πάντα να μεγεθύνετε και να εντοπίζετε τον εγκληματία.

© DreamWorks

#6 Τα κορίτσια είναι απίστευτα αδέξια: παραπατούν συνεχώς χωρίς προφανή λόγο, μόνο για να πέσουν ακριβώς στην αγκαλιά κάποιου ωραίου άνδρα.

© Intermedia

#7 Κάθε φορά που ένα άτομο ξυπνά από έναν εφιάλτη, κάθεται στο κρεβάτι απότομα και αρχίζει να ουρλιάζει (ή τουλάχιστον, να αναπνέει βαριά). Τις περισσότερες φορές, όταν συμβεί κάτι τέτοιο, υπάρχει πανσέληνος που λάμπει μέσα από το παράθυρο.

© MTV

#8 Δεν έχετε φιληθεί ποτέ στη βροχή; Κάτι δεν πάει καλά!

© Screen Gems

#9 Το να κάνετε μπάνιο αν είστε μόνοι στο σπίτι, είναι μια πολύ κακή ιδέα!

© Shamley Productions

#10 Προσέξτε τους καθρέφτες! Για κάποιο λόγο, είναι το αγαπημένο μέρος των φαντασμάτων και των τεράτων όταν θέλουν να κρυφτούν.

© 20th Century Fox

#11 Όλος ο κόσμος χρησιμοποιεί κουβέρτες με παράξενο σχήμα L: Αυτός ο τύπος κουβέρτας καλύπτει μόνο το χαμηλότερο μέρος του κορμού του άνδρα, ενώ καταφέρνει πάντα να κρύψει το σώμα της γυναίκας.

© Castle Rock Entertainment

#12 Και τέλος, αν έρθετε αντιμέτωποι με οποιονδήποτε κίνδυνο, μην ξεχάσετε να φωνάξετε: «Όχιιιιιιιι!»

© New Line Cinema
Ακολουθήστε μας στο facebook: