12 κανόνες της ζωής που είναι αληθινοί ακόμα και αν δεν θέλουμε να το πιστέψουμε.

10 Νοεμβρίου, 2016 4:53 ΜΜ
More videos

Ο τρίτος νόμος του Νεύτωνα λέει ότι «για κάθε δράση υπάρχει και μία αντίδραση». Αυτό όμως δεν ισχύει μόνο για τα φυσικά αντικείμενα. Στην πραγματικότητα κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στη ζωή μας καθημερινά. Όταν λέμε ή κάνουμε κάτι τότε θα ακολουθήσει και η συνέπεια των πραγμάτων που είπαμε και κάναμε.

Δείτε παρακάτω 12 κανόνες της ζωής που είναι αληθινοί ακόμα και αν δεν μας αρέσει.

1

Ό,τι και αν κάνουμε, πάντα θα γυρίζει πίσω σε εμάς. Οπότε, αν θέλετε να γνωρίσετε την πραγματική φιλία, αγάπη και ευτυχία, τότε πρέπει πρώτα από όλα να αγαπήσετε αυτούς που βρίσκονται κοντά σας.

2

Το μυστικό για έναν αρμονικό εσωτερικό κόσμο είναι να είσαι ανεξάρτητος από τον εξωτερικό κόσμο. Για να το πετύχετε αυτό πρέπει να είστε ο εαυτός σας και να περιβάλλεται τον εαυτό σας με ανθρώπους που αγαπάτε.

3

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε μια κατάσταση μέχρι να την αποδεχτούμε. Αν βλέπουμε συνέχεια του άλλους σαν εχθρούς, τότε σημαίνει, ότι δεν είμαστε ακόμα προσανατολισμένοι σε έναν πιο ανώτερο τρόπο ζωής.

4

Ο κύριος σκοπός μας είναι να αλλάξουμε και να ωριμάσουμε ως άνθρωποι και όχι να επικεντρωθούμε στους διάφορους ανθρώπους που θα γνωρίσουμε στην ζωή μας ή να αποκτήσουμε εμμονή με ένα μέρος ή κάποιο είδος τεχνολογίας.

5

Η ζωή είναι σαν ένας καθρέπτης. Αν κάτι πάει στραβά, αυτό σημαίνει, ότι κάτι πάει στραβά και μέσα μας. Οπότε, πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη και όχι να κατηγορούμε τους άλλους γύρω μας.

6

Ακόμα και αν αυτό που κάνουμε φαίνεται να μην έχει καμία συνέπεια, στην πραγματικότητα είναι σημαντικό, γιατί όλα στην ζωή είναι συνδεδεμένα. Το πρώτο βήμα δεν μπορεί να είναι πιο σημαντικό από το τελευταίο και το αντίστροφο.

7

Δεν μπορείτε να σκέφτεστε δυο πράγματα ταυτόχρονα. Αν ψάχνετε για κάτι σημαντικό, δεν θα υπάρχει χώρος μέσα σας για οργή ή θυμό.

8

Μπορούμε να κατανοήσουμε και να αποδεχτούμε πραγματικά μόνο ό,τι κατανοούμε στην πράξη. Αν πιστεύουμε, ότι κάτι είναι αληθινό, αλλά δεν μπορούμε να το αποδείξουμε, τότε έχουμε μια πεποίθηση, όχι γνώση.

9

Το παρελθόν μας αποσπά την προσοχή από το μέλλον και ό,τι συμβαίνει στο παρόν. Τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς και τα ξεπερασμένα όνειρα μπορούν να εμποδίσουν τον δρόμο μας προς κάτι καινούργιο.

10

Η ιστορία θα επαναλαμβάνεται μέχρι να μάθουμε το μάθημά μας. Δεν γίνεται να κάνουμε τα ίδια πράγματα και να περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα.

11

Κάθε ανταμοιβή απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και η πραγματική χαρά προέρχεται ακριβώς από αυτό.

12

Παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Η πραγματική αξία κάποιου πράγματος ισούται με την ενέργεια, που καταβάλαμε για να το αποκτήσουμε.

[liwli.ru]

Ακολουθήστε μας στο facebook: