12 φωτογραφίες πριν και μετά που θα σας κάνουν τα δείτε τα κοινωνικά δίκτυα με άλλο μάτι

7 Φεβρουαρίου, 2017 3:55 ΠΜ
More videos

Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή την θέση: κοιτάζουμε το Instagram και το μόνο που βλέπουμε είναι γραμμωμένες κοιλιές και σμιλεμένους γλουτούς.

Πως γίνεται αυτό; Η αλήθεια είναι, ότι οι περισσότερες από αυτές τις φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από μια πολύ κολακευτική γωνία, η οποία σε συνδυασμός με τον κολακευτικό φωτισμό μπορεί να δημιουργήσει την τέλεια φωτογραφία.

Με άλλα λόγια, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο άνθρωπος της φωτογραφίας είναι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος.

Αυτό ακριβώς θέλουν να αποδείξουν οι παρακάτω γυναίκες με τις φωτογραφίες πριν και μετά με διαφορά μόλις μερικές ώρες ή μερικές μέρες.

Τα αποτελέσματα δείχνουν, ότι όλοι έχουμε κοιλίτσα και κυτταρίτιδα.

“Ίδια κοπέλα, ίδια μέρα, ίδια ώρα”, έγραψε η Μίλι Σμιθ, η οποία ήθελε να δείξει κάτι πολύ απλό με αυτές τις δυο φωτογραφίες: Όταν το καλσόν κάθεται στην μέση σας μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην εμφάνιση του σώματός σας στην κάμερα. “Είμαστε τόσο τυφλοί στο πως φαίνεται ένα σώμα που δεν ποζάρει και τυφλοί για το τι είναι ομορφιά και ότι οι άνθρωποι με βρίσκουν λιγότερο ελκυστική μετά από μια αλλαγή πόζας σε 5 δευτερόλεπτα. Πόσο αστείο είναι αυτό;”

Η Iskra Lawrence ποτέ δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει την θετική εικόνα του σώματός της. Το μοντέλο από την Βρετανία κοινοποίησε δυο φωτογραφίες με ένα σημαντικό μήνυμα για τους θαυμαστές της: “Τα ρολά που κάνει η κοιλιά σας είναι όμορφα. Και ο λόγος που μας οδήγησε να το πιστεύουμε, ότι δεν είναι είναι ότι τα μέσα ποτέ δεν τα δείχνουν, εκτός και αν πρέπει να ντροπιάσουν κάποιον για το βάρος του.”

Αυτή η σύγκριση είναι ένας από τους λόγους που αγαπάμε την Emily Skye. Αυτό δείχνει την επίδραση του “επιδορπίου του μωρού.” Με αυτόν τον τρόπο ήθελε να πει στους 2 εκατομμύρια ακολούθους του, ότι “η τελειότητα δεν υπάρχει, κάτι που εύκολα ξεχνάμε όταν περνάμε πολύ χρόνο στα κοινωνικά δίκτυα που μας βομβαρδίζουν με το τέλειο σώμα.”

Η Anna Victoria η σταρ πίσω από τον διάσημο λογαριασμό του Instagram “Fit Body Guides” μας δείχνει ότι όλοι μπορούμε να επωφεληθούμε από μια καλή γωνία. Αλλά το πως φαινόμαστε σε μια φωτογραφία δεν θα πρέπει να μας απασχολεί, σύμφωνα με την ίδια. “Οι καλές ή κακές γωνίες δεν αλλάζουν την αξία μας”, έγραψε η ίδια.

“Καμία από αυτές τις φωτογραφίες δεν έχει υποστεί επεξεργασία”, έγραψε η εκπρόσωπος της θετικής εικόνας για το σώμα. Συνεχίζει λέγοντας, ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν με 30 δευτερόλεπτα διαφορά. “Αυτό είναι το πρόβλημα με το διαδίκτυο. Πολλές γυναίκες κοινοποιούν μόνο φωτογραφίες όπως αυτή στα αριστερά, ενώ μοιάζουν με την φωτογραφία στα δεξιά.”

Η Λούσι Μπέικερ δείχνει πως φαίνεται το σώμα της μετά από μια μέρα ωραίου φαγητού. “Είμαστε άνθρωποι και όλοι παρασυρόμαστε καμιά φορά. Όπως έχω αποδείξει όλοι δίνουμε τις ίδιες μάχες”, γράφει η ίδια.

Συμμετέχοντας στο κίνημα #30secondtransformation η  @girlxfit πρόσφατα κυκλοφόρησε μερικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με διαφορά μισού λεπτού. Το μυστικό της ξαφνικής αδύνατης σιλουέτας της; “Στα αριστερά τεντώνομαι πολύ, ενώ στην δεξιά δεν πιέζομαι καν. Είμαι χαλαρή όπως και οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας”, γράφει η ίδια.

Η Σάρα Πούτο κοινοποίησε αυτές τις 3 φωτογραφίες του εαυτού της που τράβηξε μέσα σε 20 ώρες, μια μετά την γυμναστική, μια μετά από ένα νόστιμο βραδινό και μια άλλη μετά την γυμναστική το επόμενο πρωί. “Με αυτές τις φωτογραφίες ήθελα να δείξω, ότι είναι φυσιολογικό το στομάχι να μεγαλώνει μετά από ένα μεγάλο γεύμα και ότι το σώμα μας δεν είναι ίδιο καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.”

“Αν πρόκειται να σας δείξω τις επαγγελματικές φωτογραφίες μου, σίγουρα θα σας δείξω και εκείνες που δεν με κολακεύουν πολύ. Γιατί σε αντίθεση με όσα μας έχει μάθει η κοινωνία, η αξία μας δεν καθορίζεται από το πόσες δίπλες κάνει το στομάχι μας”, έγραψε η  Foodie Girl Fitness.

 

Η γυμνάστρια Jen Widerstrom μοιράστηκε αυτές τις φωτογραφίες με τους ακολούθους της στο Instagram για να τονίσει πόσο διαφορετική μπορεί να φαίνεται μια σιλουέτα ανάλογα με την στάση του σώματος. “Μην αγχώνεστε για το πως φαίνεται το σώμα σας σε συγκεκριμένες στάσεις. Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν με 2 λεπτά διαφορά.”

Αυτή η κοπέλα συμμετείχε στο #30secondtransformation δημοσιεύοντας αυτή την “ατελή τελειότητα” στον λογαριασμό της. “Οι ατέλειες μας κάνουν αληθινούς, προσιτούς, ανθρώπους και ξεχωριστούς”, έγραψε η μητέρα τριών παιδιών.

Η Vanessa Carlton δημοσίευσε αυτές τις φωτογραφίες του στομαχιού ως απάντηση στην ψεύτικη τελειότητα των σέλφι. “Κανονικά εκθέτοντας τον εαυτό μου με αυτόν τον τρόπο θα με έκανε να αισθάνομαι άβολα, αλλά βλέποντας τι γίνεται στα κοινωνικά δίκτυα και πως επηρεάζονται τα νεαρά αγόρια και κορίτσια από αυτό παίρνω κίνητρο για να το κάνω. Σας δείχνει ολόκληρη την εικόνα”, γράφει η ίδια.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολουθήστε μας στο facebook: