12 φωτογραφίες που βάζουν τέλος στις διαμάχες μεταξύ των «τέλειων» μαμάδων

2 Σεπτεμβρίου, 2015 3:40 ΠΜ
More videos

Μια σύντομη ματιά να ρίξει κανείς στις συζητήσεις των μαμάδων, όπως δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα ανακαλύψει ότι υπάρχουν «θέματα» που εγείρουν διαμάχες τόσο έντονες που… βγαίνουν μαχαίρια!

Ο θηλασμός, ο φυσιολογικός ή μη τοκετός, το αν το παιδί κοιμάται με τους γονείς ή στο κρεβάτι του είναι κάποια μόνο ζητήματα που κάνουν τις νέες μαμάδες να «σφάζονται» μεταξύ τους, κατακρίνοντας η μια την άλλη και διεκδικώντας βραβεία για το ποια το κάνει πιο «σωστά». Λες και υπάρχει σωστό και λάθος, όταν μια μαμά κάνει το καλύτερο που μπορεί για το παιδί της…

Τα καλά νέα είναι ότι μία ομάδα Αμερικανών μαμάδων αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτόν τον παράλογο πόλεμο. Όπως λέει χαρακτηριστικά μία εκ των ιδρυτών της ομάδας «η μητρότητα χωρίς επικρίσεις ξεκινά από μέσα μας.

Όλες μας έχουμε την ικανότητα να είμαστε λιγότερο επικριτικές, αν προσπαθήσουμε να διώξουμε τον αρνητισμό μας. Απαιτεί εξάσκηση και προθυμία, το να αλλάξουμε μυαλά, δεν είναι όμως ανέφικτο!».

Το πρώτο βήμα που έκαναν, λοιπόν, οι παραπάνω μαμάδες είναι το παρακάτω φωτογραφικό αφιέρωμα, στο οποίο θα δείτε μαμάδες με εντελώς διαφορετικές απόψεις στα δημοφιλέστερα «πεδία μαχών» να στέκονται χαμογελαστές η μία δίπλα στην άλλη, σαν πραγματικές φίλες.

Γιατί, πραγματικά, το μόνο που χρειαζόμαστε, οι νέες μαμάδες, είναι να στέκεται η μία δίπλα στην άλλη –και όχι απέναντι!

via