12 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως δεν ξέρουμε τίποτα για τη ζωή

21 Ιανουαρίου, 2017 11:54 ΠΜ
More videos

Η ζωές μας είναι γεμάτες πράγματα που δεχόμαστε μηχανικά, με την ονομαστική τους αξία. Όμως είναι όντως αυτό που φαίνονται να είναι; Πόσο συχνά πιάνετε τον εαυτό σας να σκέφτεται πως ο κόσμος γύρω του είναι μια απάτη;

Εμείς σήμερα αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε μια λίστα φωτογραφιών, που αποδεικνύουν πως αν κοιτάξετε προσεκτικά, δεν είναι όλα όσο απλά πιστεύατε μέχρι τώρα πως είναι.

#1 Οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τους δίδυμους Ουέσλι στις ταινίες του Χάρι Πότερ, είναι στην πραγματικότητα τα δίδυμα αδέρφια Τζέιμς και Όλιβερ Φελπς. Όμως τα μαλλιά τους δεν είναι κόκκινα! 

© warnerbros   © kinopoisk

#2 Πιστεύατε πως κοιτούσατε στοίβες από πετσέτες μέχρι τώρα στα αντίστοιχα καταστήματα; Ξανασκεφτείτε το! Είναι απλώς ομοιώματα.

© imgur

#3 Στην πραγματικότητα, ούτε το γκαζόν είναι όσο πράσινο πιστεύαμε πως είναι!

© sheepmeshmee

#4 Αυτά είναι όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα πλακόστρωτα δρομάκια.

© imgur

#5 Σ’ αυτό το μαξιλαράκι, απαγορεύεται κανονικά να κοιμόμαστε! Μα ποιος είναι ο σκοπός του, τέλος πάντων;

#6 Τα σάντουιτς 30 πόντων του Subway, στην πραγματικότητα είναι μόλις 28. Και σε αυτή την περίπτωση, το μέγεθος μετράει!

© imgur

#7 Μάλλον κάποιος θα ξεκινήσει την ημέρα του λάθος, αφού στο τμήμα με τα προϊόντα πρωινού, έχουν τοποθετήσει αλκοόλ!

#8 Η επιγραφή μας προειδοποιεί πως το γάλα για γατάκια, δεν προέρχεται από γάτες. Σε λίγο θα μας πουν πως οι ζωοκροκέτες είναι ιδανικές για τους χορτοφάγους!

#9 Από συγκεκριμένη οπτική γωνία, οι αλιγάτορες μοιάζουν πραγματικά χαριτωμένοι!

© imgur

#10 Η ετικέτα γράφει πως αυτό το καρπούζι δεν έχει κουκούτσια. Μην την εμπιστευθείτε! Εμπιστευθείτε μόνο τα αυτό που βλέπουν τα μάτια σας!

#11 Αυτοί οι ειδικά εκπαιδευμένοι άνθρωποι, δείχνουν στους διάσημους σε ποιο σημείο ακριβώς πρέπει να σταματήσουν στο κόκκινο χαλί. Ακόμα παραπονιέστε για τη δική σας δουλειά;

© jeffvespa

#12 Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε… οι ανανάδες δε φυτρώνουν σε δέντρα!

© imgur

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: