12 επαγγέλματα που δεν μπορούσαμε με τίποτα να φανταστούμε ότι υπάρχουν.

19 Δεκεμβρίου, 20163:52 ΠΜ

«Καταστροφέας νομισμάτων», δηλαδή  «άνθρωπος που καίει τα ρημάδια τα λεφτά του» κυριολεκτικά.

Μπορεί να έχεις μόλις απολυθεί/παραιτηθεί από τη δουλειά σου και να νιώθεις πως βρίσκεσαι σε μια κρίση, σε ένα σταυροδρόμι ανάμεσα σε επιλογές; Ποια θα είναι η νέα σου δουλειά;

Αυτό το AskReddit δίνει τις πιο ακραίες απαντήσεις στην απορία σου και οι παρακάτω επιλογές επαγγελμάτων που δεν μπορούσες να φανταστείς πως υπάρχουν, μπορούν να σου δώσουν ιδέες…(or #not).

Αξιολογητής αντίδρασης ναυαγοσώστη

life

«Πήγαινα σε δημόσιες πισίνες ή λίμνες μαζί με ναυαγοσώστη. Εκεί «πνιγόμουν», ώστε να αξιολογήσω το πως θα διαχειρίζονταν την κατάσταση. Είχε πλάκα, εκτός από τις φάσεις που αποτύγχαναν και έπρεπε να πάω εκεί και να τους πω «έιι! πνιγόμουν για 10 λεπτά!»

Υπεύθυνος φωτισμού σε πάρκα διασκέδασης

lights

«Κάνω φώτα σε πάρκα διασκέδασης. Ο κόσμος συνήθως μου λέει ότι δεν φαντάζονταν πως κάτι τέτοιο μπορεί να το κάνει κάποιος σαν επάγγελμα.»

Καταστροφέας νομισμάτων

vpimdytrrffrt

«Μπαίνω σε ένα μεγάλο θησαυροφυλάκιο που ανήκει στην τράπεζα της Νέας Ζηλανδίας κάθε μέρα και καίω παλιά νομίσματα, ώστε να υπάρξει χώρος για τα νέα.»

Υπάλληλος ασφαλείας ασθενών

n-house-628x314

«Σ`ένα μεγάλο νοσοκομείο, κάθομαι για ώρες στο προσκεφάλι των ασθενών που ενδέχεται να αποτελούν απειλή για τους εαυτούς τους, όπως εκείνοι που έχουν τάσεις αυτοκτονίας ή παράνοια.»

Oργανωτής κηδειών για ανθρώπους χωρίς οικογένεια

Dead Good Job

«…συχνά καλούμαι να ψάξω τα σπίτια τους για να βρω πληροφορίες για τις ζωές τους και βρίσκω εντυπωσιακά πράγματα.»

Δημιουργός μοντέλων Lego για την Legoland

legol

«Ξέρετε αυτά τα μοντέλα με τα χιλιάδες τουβλάκια lego που βρίσκονται στη Legoland; Υπάρχουν άνθρωποι που τα σχεδιάζουν και τα χτίζουν με πολλή υπομονή. Ένας από αυτούς είμαι κι εγώ.»

Σχεδιαστής χαρτών εκκένωσης κτηρίων

evacuation

«Ξέρεις αυτούς τους χάρτες εκκένωσης κτηρίων που είναι εντελώς άχρηστοι γιατί κανείς δεν σταματάει να δει ένα χάρτη καθώς προσπαθεί να βγει έξω από ένα φλεγόμενο κτήριο; Εγώ σχεδιάζω τέτοιους!»

Μουσικός κηδειών 

ca

«Ήμουν μουσικός κηδειών για αρκετό καιρό, έκανα 4-6 κηδείες τη βδομάδα κυρίως για καθολικούς. Έβγαζα περίπου 40.000 δολάρια το χρόνο. Όχι, δεν έκανα πλάκα, όπως νόμιζαν πολλοί.»

Υπεύθυνος ασφαλείας έρημων κτηρίων 

haunting

«Για ένα διάστημα δούλεψα υπεύθυνος ασφαλείας σε ερημωμένα κτήρια και ένα εξ`αυτών ήταν νεροτσουλήθρα που τα παιδιά έρχονταν στη μέση της νύχτας για να παίξουν. Ναι, είναι ωραίο να παριστάνεις τον μπαμπούλα.»

Ειδικός ανάκτησης μυικού ιστού 

tris

«Όταν πεθαίνουν οι άνθρωποι, οι βαλβίδες της καρδιάς, τα οστά, τα αιμοφόρα  αγγεία και πολλά ακόμα μέρη του σώματος δεν είναι άχρηστα. Μετά το θάνατο του ανθρώπου, μια ομάδα 5-6 ατόμων τέμνουν το σώμα, παίρνουν οτιδήποτε χρήσιμο σε πλαστικές σακούλες και το αντικαθιστούν με πλαστικά ομοιώματα.

Αξιολογητής ασφαλείας κτηρίων 

pt

«Με προσλαμβάνουν εταιρείες για να μπαίνω στα κτήρια τους και να κλέβω όλα τους τα δεδομένα και μετά να γράφω αναφορές για το πόσο χάλια είναι τα συστήματα ασφαλείας τους. Έχει απίστευτο γέλιο αυτή η δουλειά!»

Διορθωτής ορθογραφικών λαθών στις σελίδες Βοήθειας της Microsoft

 [rise] [reddit]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News