12 ντροπιαστικά πράγματα που όλοι μας έχουμε κάνει έστω και μία φορά!

6 Αυγούστου, 2015 1:06 ΠΜ
More videos

Το να κάνεις ντροπιαστικά πράγματα δεν είναι κι ότι καλύτερο. Όμως όλοι μας τα έχουμε κάνει όταν είμαστε μόνοι στο σπίτι. Ξέρεις πολύ καλά που αναφέρομαι. Όταν δε μας βλέπει κανείς…

Εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες από αυτές τις «χαζές» στιγμές που ούτε στους φίλους soy δεν τολμάς να αναφέρεις, γιατί ξέρεις πως το δούλεμα θα πάει σύννεφο.

Έτοιμος/η;

#1 Έχεις φάει ένα ολόκληρο κουτί μπάρες δημητριακών μέσα σε δύο ώρες ενώ κανονικά το κουτί διαρκεί για μία εβδομάδα. Μπορεί και δύο.

#2 Έχεις φανταστεί όλη σου τη ζωή μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, με τον μπάρμαν που σου χαμογέλασε όταν σου έδωσε το ποτό σου.

#3 Έχεις απομακρυνθεί πολύ αργά και δείχνοντας ενοχές, από μαγαζί με ρούχα στο οποίο δεν αγόρασες το παραμικρό. Γιατί; Μόνο και μόνο για να μη σκεφτούν πως έκλεψες κάτι.

#4 Έχεις γκουγκλάρει μία πολύ απλή λέξη απλά και μόνο επειδή όταν την έγραφες σου φαινόταν λάθος.

#5 Έλα μην κρύβεσαι! Κατά τη διάρκεια του ντους σου, έχεις υποδυθεί μια θλιβερή σκηνή ταινίας που διαδραματιζόταν κάτω από τη βροχή.giphy

#6 Μαζί με αυτό φυσικά, περιλαμβάνονται και τα μελοδραματικά τραγούδια την ώρα που λούζεις τα μαλλιά σου.

#7 Πες την αλήθεια! Έχεις μιλήσει κι εσύ μόνος σου στο δρόμο, τουλάχιστον μία φορά. Την ημέρα!

#8 Γιατί το άλλο; Έχεις σκεφτεί κάτι την ώρα που είσαι έξω σε κόσμο και μετά ήσουν πεπεισμένος-η πως κάποιος γύρω σου διαβάζει τις σκέψεις και κατάλαβε και τη δική σου.

#9 Την ώρα που μαγειρεύεις αρχίζεις και μιλάς εξηγώντας τη συνταγή που εκτελείς σα να έχεις δική σου εκπομπή μαγειρικής. Εννοείται πως κοιτάς και την κάμερα και χαμογελάς.

200#10 Ξεφτυλίζεσαι κι εσύ με αστείες γκριμάτσες στο ασανσέρ με την ελπίδα ότι δεν υπάρχουν κρυφές κάμερες.

#11 Όταν βαριέσαι πολύ στο σπίτι, τρέχεις από δωμάτιο σε δωμάτιο μετρώντας το ρεκόρ σου. Και σαν καλός προπονητής του εαυτού σου, προσπαθείς συνεχώς να καταρρίπτεις τα προσωπικά σου ρεκόρ.

#12 Σίγουρα έχεις δει Downton Abbey / Game of Thrones / Χάρι Πότερ (νομίζοντας πως ζεις τη ζωή τους) κι ακόμα πιο σίγουρα έχεις μιλήσει για μία ολόκληρη μέρα με Βρετανική προφορά!

της Αλεξάνδρας Καϊμένου από το neopolis.gr