12 αποκλειστικοί κανόνες από την Δούκισσα του Κέιμπριτζ

5 Σεπτεμβρίου, 2017 4:15 ΜΜ
More videos

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι ένα πραγματικό σύμβολο της μόδας. Σχεδόν ό,τι και αν φορέσει γίνεται αμέσως ανάρπαστο.

Δείτε παρακάτω τα 12 μυστικά του απαράμιλλου στυλ και των εκλεπτυσμένων τρόπων της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

12. Δημιουργήστε το τέλειο χτένισμα

© eastnews   © eastnews

Ένα κομψό κούρεμα, ένα αψεγάδιαστο χτένισμα και ένα διακριτικό μακιγιάζ, είναι τα βασικά στοιχεία μιας κομψής εμφάνισης. Η Δούκισσα προτιμάει χαλαρές μπούκλες ή κλασικά χτενίσματα. Παρατηρήστε ότι στα χτενίσματά της δεν φαίνονται ποτέ τσιμπιδάκια, αφού αυτά τα αξεσουάρ μπορούν να κάνουν μια εμφάνιση να φαίνεται φθηνή.

11. Η κομψότητα είναι απαραίτητη

© eastnews   © eastnews

Η Κάθριν είναι κομψή και πολύ φυσική. Έχει ένα διάπλατο χαμόγελο, κινήσεις με χάρη και ακριβείς πόζες, χωρίς ίχνος υπεροψίας. Γι’ αυτό κατάφερε να κατακτήσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

10. Το να κάθεσαι με βασιλικό στυλ είναι τέχνη

© eastnews

Υπάρχουν μόνο 2 τρόποι που μπορεί να καθίσει μια κυρία. Η πρώτη ονομάζεται “η άποψη της Δούκισσας” και η δεύτερη “ο σταυρός του Κέιμπριτζ”.

Στην πρώτη, η πλάτη πρέπει να είναι ίσια, το πιγούνι ψηλά και τα γόνατα και οι αστράγαλοι ενωμένοι. Τα χέρια πρέπει να ακουμπάνε στα γόνατα. Στη δεύτερη, τα γόνατα πρέπει να είναι ενωμένα και οι αστράγαλοι σταυρωμένοι με τα δυο πόδια να ακουμπούν στο έδαφος. Αυτή η στάση κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά.

9. Το ίδιο ισχύει και για τον βασιλικό τρόπο κατανάλωσης φαγητού

© depositphotos

Η Δούκισσα βάζει τα μαχαιροπίρουνα στην άκρη, αφού φάει μια μικρή ποσότητα από κάθε πιάτο. Όταν τρώει σούπα, μετακινεί το κουτάλι προς τα έξω. Τρώει μικρές μπουκιές, για να αποφύγει μια κατάσταση στην οποία θα χρειαστεί να πει “περίμενε να καταπιώ και θα σου απαντήσω”.

8. Το ποτήρι του κρασιού πρέπει να κρατείται από το στέλεχός του

© eastnews

Το ποτήρι του κρασιού πρέπει να κρατείται από το στέλεχός του, για να αποφευχθεί η αύξηση της θερμοκρασίας του υγρού στο εσωτερικό. Αν φοράτε κραγιόν, προσπαθήστε να πίνετε μόνο από τη μια πλευρά του ποτηριού.

7. Μην ξεχνάτε τα καπέλα της Δούκισσας

© eastnews   © eastnews

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της γκαρνταρόμπας της, είναι τα καπέλα. Το καπέλο μας κάνει να φαινόμαστε κομψές και εκλεπτυσμένες. Επίσης, μπορούν να προσθέσουν μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά μας, ακόμα και αν δεν είμαστε μέλη της βασιλικής οικογένειας.

6. Η έμφαση στη μέση κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο θηλυκή

© eastnews   © eastnews

Η Δούκισσα πάντα τονίζει τη μέση της με μια ζώνη ή επιλέγει φορέματα, που τονίζουν τη θηλυκή της σιλουέτα.

5. Ένα κομψό παλτό είναι βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας της

© eastnews   © eastnews

Διαφορετικά παλτό για όλες τις εποχές, είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο της Δούκισσας. Πάντα καταφέρνει να δημιουργήσει μια κομψή εμφάνιση με κλασικά παλτό.

4. Η εγκυμοσύνη δεν αποτελεί εμπόδιο για το στυλ

© eastnews   © eastnews

Η Δούκισσα και στις 2 εγκυμοσύνες απέδειξε ότι η εγκυμοσύνη και το στυλ μπορούν να συνυπάρξουν. Οι εμφανίσεις της ήταν αποδείξεις ότι κάθε μέλλουσα μητέρα μπορεί να δείχνει όμορφη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

3. Ποιος είπε ότι τα τζιν δεν είναι θηλυκά;

© eastnews   © eastnews

Η Δούκισσα καταφέρνει να επιλέγει απίστευτους και εντυπωσιακούς συνδυασμούς με απλά ρούχα για να τονίσει τη σιλουέτα της.

2. Τα κεντημένα φορέματα είναι ο ορισμός της θηλυκότητας

© eastnews   © eastnews

Και η Δούκισσα το αποδεικνύει περίτρανα με κάθε της επίσημη εμφάνιση.

1. Τα μικρά τσαντάκια είναι ιδανικά για να απασχολείς τα χέρια σου

© eastnews   © eastnews

Στις επίσημες εμφανίσεις της κρατάει πάντα μια μικρή τσάντα και με τα δυο της χέρια. Δεν το αφήνει ποτέ και για να χαιρετήσει κάποιον, κρατάει το τσαντάκι μόνο με το αριστερό της χέρι. Όταν κάθεται, αφήνει την τσάντα ανάμεσα στη μέση της και την πλάτη της καρέκλας. Είναι ανεπίτρεπτο να αφήσει την τσάντα στο πάτωμα ή στα γόνατά της.

Ακολουθήστε μας στο facebook: