12 από τις πιο σκληρές τελετουργίες διάσημων συμμοριών που περνούν τα μέλη τους

19 Μαΐου, 2017 5:51 ΜΜ
More videos

Το να γίνει κανείς μέλος μιας συμμορίας, έχει τα πλεονεκτήματά του. Θα είστε συνέχεια μαζί με ανθρώπους που σκέφτεστε με τον ίδιο τρόπο και δε θα χρειαστεί ποτέ να ξαναδώσετε μάχες μόνοι σας.

Ωστόσο, υπάρχουν και τα μειονεκτήματα. Για παράδειγμα, πολλές συμμορίες έχουν επικίνδυνα ή αηδιαστικά τελετουργικά για να εντάξουν τα καινούργια μέλη τους.

Δείτε παρακάτω τις πιο παράξενες και σκληρές τελετουργίες διάσημων συμμοριών, για να μυήσουν τα νέα τους μέλη.

1.The Aryan Brotherhood

dailymail

Αυτή η αδελφότητα έχει την φήμη της πιο “θανατηφόρας συμμορίας” στις φυλακές. Η δοκιμασία για τα καινούργια μέλη; Πρέπει να σκοτώσουν τουλάχιστον 2 ανθρώπους, είτε πρόκειται για φύλακα των φυλακών, είτε για τον συγκρατούμενό τους.

2.Hell’s Angels

therichest

Σύμφωνα με έρευνα του Χάντερ Τόμσον, οι νεοσύλλεκτοι δέχονται κλωτσιές όταν μυηθούν στους Αγγέλους της Κόλασης. Επίσης, τους πετούν ούρα και κόπρανα ζώων και δεν επιτρέπεται να αλλάξουν ρούχα για το υπόλοιπο της ημέρας.

3.MS-13

darkhorsenews

Οι Mara Salvatrucha 13 ή γνωστοί και ως MS-13, εφαρμόζουν επίσης βίαιες τελετές μύησης.
Οι άνδρες που εντάσσονται στη διεθνή συμμορία εγκλημάτων, καλούνται να διαπράξουν σοβαρές εγκληματικές και βίαιες πράξεις, ενώ οι γυναίκες πρέπει να συμμετάσχουν σε μια τελετή “σεξουαλικής επαφής” με τα μέλη της MS-13.

4.Knights Templar Cartel

abc

Τα μέλη αυτής της συμμορίας προέρχονται συνήθως από την ηττημένη εγκληματική οργάνωση La Familia Michoacana.

Η ομάδα απαγορεύει τη χρήση ναρκωτικών και τις δολοφονίες. Επίσης, λένε ότι πιστεύουν στον σεβασμό των γυναικών και των παιδιών. Ωστόσο, κατά έναν ειρωνικό τρόπο, τα νέα μέλη πρέπει να τρώνε την καρδιά ενός παιδιού που προέρχεται από τα δίκτυα εμπορίας οργάνων της συμμορίας.

5.Chinese Triads

youtube

Δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής για όποιον γίνει μέλος στις κινέζικες τριάδες. Ως νέο μέλος, θα πρέπει να πιείτε ένα αφέψημα από το αίμα των μελών της συμμορίας και άλλων νεοσύλλεκτων. Αν δεν το πιείτε, είστε κυριολεκτικά νεκροί. Θα σας σκοτώσουν ακριβώς εκείνη τη στιγμή!

6.United Blood Nation

youtube

Αυτή η συμμορία ξεκίνησε το 1993 από τους Deadeye και OG Mack. Απαιτεί από τους νεοσύλλεκτους να πάρουν το αίμα ενός άλλου συγκρατούμενού τους με μια λεπίδα. Επίσης, πρέπει να φωνάξουν “013” πριν από την επίθεση.

7.Mac Baller Brims

thenypost

Οι νεοσύλλεκτοι σε αυτή τη συμμορία, πρέπει να κάνουν κάποιες δουλειές για τα ηγετικά μέλη της για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη, όπως το να δολοφονήσουν κάποιον.

8.The Latin Kings

gangenforcement

Γνωστή και ως η πιο καταζητούμενη συμμορία στο Σικάγο, τα νέα μέλη της πρέπει να κάνουν παράλογα πράγματα, όπως το να κλέψουν στρατιωτικά όπλα ή ακόμα και να διαπράξουν κανιβαλισμό.

9.Numbers Gang

pinterest

Ένα από τα ηγετικά μέλη της συμμορίας κάνει στους νεοσύλλεκτους μια φαινομενικά απλή ερώτηση: “Τι θα έκανες αν έβρεχε και είχες μόνο μια ομπρέλα;”

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση καθορίζει τον τρόπο μύησης. Αν ο νεοσύλλεκτος απαντήσει ότι θα μοιραζόταν την ομπρέλα, η τελετή μύησής του θα περιλαμβάνει σεξουαλικές επαφές. Αν απαντήσει ότι θα βγει στη βροχή με ένα άλλο μέλος της συμμορίας, θα πρέπει να επιτεθεί σε έναν φύλακα της φυλακής και να υπομείνει τον ξυλοδαρμό, χωρίς να κάνει θόρυβο.

10.Bombarding Master Handan

buzztache

Όπως μπορείτε να καταλάβετε και από τη φωτογραφία, τα νεοσύλλεκτα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Ταϊβάν, πρέπει να υπομείνουν το βασανιστήριο του να τους ρίξουν πάνω τους πυροτεχνήματα. Αυτό συμβαίνει συνήθως κατά τη διάρκεια του ταϊβανέζικου φεστιβάλ Lantern.

11.Ku Klux Klan

telegraph

Η Κου Κλουξ Κλαν είναι γνωστή για το φυλετικό της μίσος προς τους μαύρους Αμερικανούς. Οι νεοσύλλεκτοι για να μπουν στην ομάδα, πρέπει να κάψουν έναν σταυρό. Οι Χριστιανοί-μέλη της Κου Κλουξ Κλαν δικαιολογούν την πράξη τους, λέγοντας ότι “φωτίζουν” τον σταυρό και δεν τον καταστρέφουν.

12.Elite Boys

therichest

Τα μέλη αυτής της εξέχουσας τάξης είναι συνήθως φοιτητές διάσημων πανεπιστημίων, όπως το Κέιμπριτζ. Τα τελετουργικά δεν είναι τόσο βίαια όπως των άλλων συμμοριών, αλλά είναι εξίσου αηδιαστικά και αποκρουστικά.

Τα νέα μέλη πρέπει να φάνε ωμό ψάρι, να υποστούν δημόσιο εξευτελισμό ή ακόμα και να ουρήσουν μέσα στο στόμα τους.

Ακολουθήστε μας στο facebook: