11χρονη κουβάλησε και διέσωσε μαζί με τον σκύλο της μια κατσίκα και το νεογέννητο της

4 Φεβρουαρίου, 2017 2:48 ΠΜ
More videos

Με τον πιο δυνατό, συγκινητικό, τρυφερό και «ηρωικό» ταυτόχρονα τρόπο, έδειξε μια 11χρονη βοσκοπούλα στην Τουρκία την αγάπη της για τα ζώα.

Η μικρή Χαμντού Σενά Μπιλγκίν από το Γιάγτσιλαρ της Ριζούντας, στη Μαύρη Θάλασσα, την ώρα που γύριζε σπίτι το κοπάδι με τα πρόβατα και τις κατσίκες, διαπίστωσε ότι μία κατσίκα ετοιμαζόταν να γεννήσει.

thedodo

Το χιόνι σκέπαζε τα πόδια της, το κρύο ήταν τσουχτερό ενώ ήδη άρχιζαν να πέφτουν ξανά οι πρώτες νιφάδες. Ο μόνος τρόπος για να βοηθήσει την μητέρα αλλά και το νεογνό να επιζήσουν και να επιστρέψουν σπίτι, ήταν να τα πάρει επάνω της, και όχι μόνη της…

thedodo

Τι έκανε λοιπόν! Έδεσε την κατσίκα που μόλις είχε γεννήσει στην πλάτη της, ενώ το νεογέννητο κατσικάκι το έβαλε μέσα στην σχολική της τσάντα, προκειμένου να παραμείνει ζεστό, και στη συνέχεια έδεσε την τσάντα στην πλάτη του πιο πιστού της φίλου, του σκύλου της Τόμι!

thedodo

Στο δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι, συνάντησε τον 15χρονο αδελφό της Αλί Ραχμάν, ο οποίος πήγαινε να την βρει ανησυχώντας γι αυτήν λόγω της κακοκαιρίας.

thedodo

Ευτυχώς για εμάς! Μόλις ο 15χρονος είδε αυτήν την υπέροχη εικόνα, αμέσως την απαθανάτισε με το κινητό του. ‘Οπως ήταν φυσικό σε χρόνο ρεκόρ η φωτογραφία έκανε το γύρο του Διαδικτύου, ενώ η μικρούλα Μπιλγκίν εμφανίστηκε και σε τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα όπου εξιστόρησε την υπέροχη περιπέτειά της.

thedodo

[dogtime] [thedodo]

Ακολουθήστε μας στο facebook: