11χρονη έμεινε έγκυος μετά από πολλούς βιασμούς του φύλακα ασφαλείας του σχολείου της

26 Ιανουαρίου, 2018 3:56 ΜΜ
More videos

Μια άριστη μαθήτρια από την Κίνα βιάστηκε πολλές φορές από τον φύλακα του σχολείου της μέσα σε διάστημα 2 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 11χρονη κοπέλα ονομάζεται Λέλε και ήταν ήδη 5 μηνών έγκυος όταν μαθεύτηκε η ιστορία της.

Ο ύποπτος είναι ένας άντρας που διανύει την 5η δεκαετία της ζωής του και έχει δική του οικογένεια. Ο άντρας συνελήφθη για τον βιασμό της ανήλικης κοπέλας.

Σύμφωνα με το δίκτυο k618.cn, η οικογένεια της Λέλε δεν είχε καταλάβει τίποτα μέχρι την στιγμή που οι κοπέλα έκανε κάποιες ιατρικές εξετάσεις και αποκαλύφθηκε ότι είναι 5 μηνών έγκυος.

Ένα μέλος της οικογένειάς της αποκάλυψε ότι η 11χρονη ήταν 9 ετών όταν βιάστηκε για πρώτη φορά. Το ίδιο μέλος της οικογένειας υποστηρίζει ότι η κοπέλα έπαιζε στην αυλή στην σχολείου, όταν την έσυρε ο φύλακας σχολείου πίσω από μια σκάλα και την βίασε.

Το πιστοποιητικό γέννησης αναφέρει ότι η Λέλε γεννήθηκε το 2006 και δεν είναι καν 12 ετών.

Η Λέλε ήταν άριστη μαθήτρια, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια είχε γίνει πολύ ήσυχη.

Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας, ο ύποπτος ονομάζεται Λιού Μπαομίνγκ και ζει στην ίδια πόλη με την κοπέλα. Ο ίδιος παραδέχτηκε τον βιασμό της 11χρονης σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο τον Ιούλιο του 2017. Ωστόσο, δεν αναφέρεται αν ήταν η μοναδική φορά που την βίασε ή υπήρξαν και άλλες.

Η ιστοσελίδα The Paper υποστηρίζει ότι η κοπέλα είναι επιβεβαιωμένα έγκυος μετά από ένα υπερηχογράφημα που έκανε τις προηγούμενες μέρες και έδειξε ότι βρίσκεται στην 21η εβδομάδα κύησης. Επίσης, η οικογένειά της έχει πάρει την απόφαση η κόρη τους να κάνει έκτρωση.

[dailymail]