11 ταινίες και σειρές που πρωταγωνίστησαν παιδιά μαζί με τους διάσημους γονείς τους

18 Ιουλίου, 2017 3:30 ΜΜ
More videos

Έχετε παρατηρήσει ποτέ μια εκπληκτική ομοιότητα μεταξύ κάποιων ηθοποιών όταν υποδύονται έναν χαρακτήρα μεγαλύτερο και νεότερο σε ηλικία; Αποδεικνύεται πως πραγματικά υπάρχει ομοιότητα και ο λόγος είναι πως αυτοί οι ηθοποιοί έχουν δεσμούς αίματος στην πραγματική ζωή.

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα ταινιών και σειρών, που οι σκηνοθέτες αξιοποίησαν σωστά την ομοιότητα των μελών μιας οικογένειας.

Μέριλ Στριπ και Μάμι Γκάμερ

Η τελευταία νύχτα, 2007

© Focus Features

Η «τελευταία νύχτα» είναι μια μελοδραματική ταινία, όπου ο ρόλος της Λίλα Γουίτενμπορν μοιράζεται μεταξύ μητέρας και κόρης: της Μέριλ Στριπ και της Μάμι Γκάμερ. Η Μάμι δεν μοιάζει μόνο με τη μητέρα της, αλλά κληρονόμησε επίσης και το ταλέντο της.

Λάουρι Μέθκαλφ και Ζόι Πέρι

The Big Bang Theory, 2007

Νεαρός Σέλντον, 2017

© Warner Bros. Television   © Chuck Lorre Productions

Η Ζόι Πέρι και η Λάουρι Μέθκαλφ υποδύθηκαν σε διαφορετικές ηλικίες τη Μαίρη Κούπερ, τη μητέρα του Σέλντον, στις σειρές «The Big Bang Theory» και «Νεαρός Σέλντον». Δεν είναι το πρώτο έργο μαμάς και κόρης με τον ίδιο ρόλο: η Ζόι έπαιξε τη νεώτερη έκδοση του χαρακτήρα της μαμάς του στο «Ροζάν».

Ντάσα Πολάνκο και Ντασανί Κρίσταλ Γκονζάλες

Orange Is the New Black, 2013

© Lionsgate Television

Μην εκπλαγείτε από τη συναρπαστική ομοιότητα των ηθοποιών που παίζουν τον ρόλο της Νταγιανάρα Ντιάζ σε διαφορετικές ηλικίες: είναι μαμά και κόρη.

Κέιτ Μπεκινσέιλ και Λίλι Μο Σιν

Underworld: Η εξέλιξη, 2006

© Screen Gems   © Lakeshore Entertainment

Σε μία από τις ταινίες αυτής της φανταστικής σειράς ταινιών, το ρόλο της νεαρής Σελίν έπαιξε η κόρη της Κέιτ Μπεκινσέιλ, η Λίλι Μο Σιν. Παρεμπιπτόντως, ο πατέρας του κοριτσιού, ο Μάικλ Σιν, ερμήνευσε επίσης τον αρχηγό της φυλής Λούσιαν.

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Ίντιο Φάλσονερ Ντάουνι

Φιλιά και σφαίρες, 2005

© Warner Bros.

Σε αυτή τη μαύρη κωμωδία του 2005, ο γιος του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο Ίντιο Φάλσονερ Ντάουνι, υποδύθηκε το νεαρό απατεώνα Χάρι Λόκχαρτ.

Σούζαν Σαράντον και Έβα Αμούρι

Μπράβο, Αγόρι μου, 2012

© Columbia Pictures   © Happy Madison Production

Η Έβα Αμούρι, η κόρη της Σούζαν Σαράντον, υποδύεται τους νεότερους χαρακτήρες της μητέρας της αρκετές φορές. Στο αστυνομικό δράμα «Θα ζήσω», μπορείτε να τη δείτε σαν νεαρή αδελφή Χέλεν και στο «Μπράβο, Αγόρι μου», η Έβα έπαιξε τη νεαρή Μαίρη ΜακΓκάρικλ.

Τιλ Σβάιγκερ και Έμα Σβάιγκερ

Head Full of Honey, 2014

© Barefoot Films   © Warner Bros.   © Seven Pictures

Σε αυτή την ταινία, οι ρόλοι του πατέρα και της κόρης παίζονται από πραγματικά πρόσωπα. Επίσης, στην ταινία «Tschiller: Off Duty», συμμετέχει και η άλλη κόρη του Σβάιγκερ, η Λούνα, που επίσης υποδύθηκε την κόρη του.

Γουίλ Σμιθ και Τζέιντεν Σμιθ

After Earth, 2013

© Columbia Pictures   © Overbrook Entertainment   © Blinding Edge Pictures

Ο Γουίλ και ο Τζέιντεν Σμιθ πρωταγωνίστησαν στους ρόλους του πατέρα και του γιου στην ταινία «After Earth». Δεν θα βρείτε καλύτερο ηθοποιό για να υποδυθεί τον γιο του Γουίλ Σμιθ.

Τζέρι Στίλερ και Μπεν Στίλερ

Επτά μέρες φαγούρα, 2007

© DreamWorks Pictures   © Paramount Pictures

Στην οικογένεια Στίλερ, το ταλέντο μεταδίδεται μέσω των γενεών. Δυστυχώς, ο πατέρας του Μπελ Στίλερ, ο Τζέρι, δεν συμμετέχει πλέον ενεργά σε ταινίες, αλλά ο γιος του μπορεί πάντα να υπολογίζει στην παρουσία του. Στην ταινία «Επτά μέρες φαγούρα», ο Μπεν και ο Τζέρι έπαιξαν τον πατέρα και τον γιο.

Ντέμι Μουρ και Ράμερ Γουίλις

Στριπτίζ, 1996

© Sony Pictures Entertainment

Η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρούς Γουίλις, έχει μπει εδώ και καιρό στον κόσμο του κινηματογράφου. Η ταινία «Στριπτίζ» είναι η δεύτερη στην οποία πήρε μέρος η ταλαντούχα Ράμερ Γουίλις. Υποδύθηκε την κόρη του βασικού χαρακτήρα, της χορεύτριας Έριν Γκραντ.

Κερκ Ντάγκλας, Μάικλ Ντάγκλας και Κάμερον Ντάγκλας

Δεσμοί οικογένειας, 2003

© Metro-Goldwyn-Mayer

Αυτή η ταινία συγκέντρωσε όλη την οικογένεια Ντάγκλας, με τον Μάικλ και τον Κάμερον να υποδύονται τον γιο και τον εγγονό του Μίτσελ Γκρόμπερκ (Κερκ Ντάγκλας). Σε αυτή την ταινία, μπορείτε να δείτε και τη σύζυγο του Κερκ Ντάγκλας, την Νταϊάνα, στο ρόλο της Εβελίν Γκρόμπεργκ.

Ακολουθήστε μας στο facebook: