11 σημαντικά πράγματα που θα κάνουν την γυναίκα σας ευτυχισμένη.

13 Αυγούστου, 2016 8:15 ΜΜ
More videos

Ένας ευτυχισμένος γάμος είναι εφικτός μόνο αν η σύζυγος είναι χαρούμενη. Ο Τρόι Στόουνκινγκ υποστηρίζει, ότι τα 25 χρόνια γάμου του έχουν μάθει να εκτιμά τα μικρά πράγματα. “Δεν είμαι τέλειος, ακόμη κάνω λάθη, αλλά δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να είμαι καλός σύζυγος”, υποστηρίζει.

Ο Τρόι πιστεύει, ότι η γυναίκα του δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία, ότι την αγαπάει. Δείτε παρακάτω 11 πράγματα που θα σας βοηθήσουν να χτίσετε μια τέλεια σχέση, σύμφωνα με τον Τρόι Στόουνκινγκ.

1.Κάνω απλές δουλειές.

Σήμερα το πρωί άδειασα τον νεροχύτη και η γυναίκα μου το εκτίμησε πάρα πολύ. Συνήθως, βάζω πλυντήριο και στρώνω το κρεβάτι. Αυτές οι απλές δουλειές της δίνουν να καταλάβει, ότι νοιάζομαι για εκείνη.

2.Δίνω προτεραιότητα στις ανάγκες της.

Πάντα την ρωτάω τι θέλει να φάει, αντί να της προτείνω εγώ κάτι. Όταν τρέχουμε μαζί, αφήνω την γυναίκα μου να καθορίσει τον ρυθμό. Σέβομαι τις ανάγκες της.

3.Ακούω χωρίς να διακόπτω.

Όταν θέλει να μοιραστεί κάτι μαζί μου, κάθομαι και την ακούω. Κάποιες φορές της κάνω ερωτήσεις για να την βοηθήσω να κατανοήσει καλύτερα τα συναισθήματά της. Δεν προσπαθώ να βρω λύση για τα προβλήματά της, εκτός και αν μου το ζητήσει. Οι γυναίκες μερικές φορές θέλουν απλά να μοιραστούν τις σκέψεις τους, ενώ οι σπεύδουμε αμέσως να βρούμε πρόχειρες λύσεις στα προβλήματά τους. Κάποιες φορές χρειάζεται απλά να την ακούσετε και τίποτα παραπάνω.

4.Της φέρομαι τρυφερά.

Δεν έχω μιλήσει ποτέ στην γυναίκα μου με σκληρό τρόπο. Την αγαπώ πολύ και δεν θα μπορούσα να είμαι κάτι άλλο παρά τρυφερός μαζί της. Όταν διαφωνούμε, δεν αφήνω τα συναισθήματα να παρασύρουν τα λόγια μου.

5.Χρησιμοποιώ όμορφες και ευγενικές λέξεις.

Όταν απευθύνομαι στην γυναίκα μου, ο λόγος μου είναι γεμάτος με εκφράσεις όπως “σε ευχαριστώ” και “παρακαλώ.” Επίσης, φροντίζω να της υπενθυμίζω συχνά πόσο μεγάλη αξία έχουν οι πράξεις της για μένα.

6.Της κάνω κομπλιμέντα.

Όταν κάνει ένα καινούργιο χτένισμα ή φοράει ένα καινούργιο ρούχα, το παρατηρώ και της λέω πόσο όμορφη φαίνεται. Όταν είμαστε με τους φίλους μας, τους λέω όλα εκείνα να υπέροχα πράγματα που κάνει. Επίσης, κάνω κομπλιμέντα για εκείνη, ακόμα και όταν δεν είναι παρούσα.

7.Αναλαμβάνω την ευθύνη.

Κάποια πράγματα που είναι στην δική μου αρμοδιότητα, όπως το να πετάξω τα σκουπίδια, να κουρέψω το γρασίδι ή διάφορες μικροεπισκευές στο σπίτι, τα φέρνω εις πέρας. Μπορεί να αργώ λίγο, αλλά τα κάνω. Δεν θέλω να έχει παραπάνω λόγους για να ανησυχεί η σύζυγός μου.

8.Ακούω, απολογούμαι και ζητάω συγγνώμη.

Είμαι δρομέας. Για μένα πλέον τα 5 χιλιόμετρα είναι πολύ εύκολα. Πρόσφατα, η γυναίκα μου μου είπε, ότι όταν λέω “Έλα μωρέ, τι είναι 5 χιλιόμετρα” μπορεί άθελά μου να προσβάλω κάποιον. Μου θύμισε, ότι κάποτε δυσκολευόμουν και εγώ να τρέξω 5 χιλιόμετρα. Αυτό με βοήθησε να σέβομαι όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από την φάση ζωής στην οποία βρίσκονται.

9.Ζητάω την γνώμη της.

Όταν πρέπει να πάρω κάποια δύσκολη απόφαση, πάντα ζητάω την γνώμη της. Είναι έξυπνη και διορατική. Οι συμβουλές της είναι πάντα χρήσιμες.

10.Στηρίζω τα όνειρά της.

Στα τελευταία της γενέθλια, της έκανα δώρο μια συνδρομή σε ένα τοπικό καλλιτεχνικό στούντιο, γιατί ξέρω πόσο πολύ της αρέσει να ζωγραφίζει. Θέλω να ακολουθεί τα όνειρά της και την στηρίζω και στην πράξη.

11.Της λέω, ότι την αγαπώ.

Κάθε μέρα, πολλές φορές την ημέρα της λέω πόσο την αγαπώ. Το ίδιο κάνει και εκείνη. Θέλω να είμαι πάντα σίγουρος, ότι ξέρει πόσο την αγαπώ.

Τα λόγια μου και οι πράξεις μου έχουν μεγάλη επίδραση στο πως αισθάνεται η γυναίκα μου καθημερινά. Το να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να είναι ευτυχισμένη είναι μέρος της δέσμευσης του γάμου μας. Ως σύντροφοι, χρειάζεται να προσπαθούμε ανελλιπώς να έχουμε προτεραιότητα την ευτυχία του συντρόφου μας.

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: