11 ρούχα από την ντουλάπα της μαμάς σας που είναι στην μόδα σήμερα.

14 Αυγούστου, 2016 7:54 ΜΜ
More videos

Λένε, ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αυτό είναι αλήθεια και ισχύει και στον χώρο της μόδας. Οι τάσεις της μόδας έρχονται και φεύγουν ξανά και ξανά. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτό το γεγονός και να ψάξετε στην ντουλάπα της μαμάς σας για κρυμμένους θησαυρούς, που θα σας βοηθήσουν να έχετε την πιο εντυπωσιακή και ξεχωριστή εμφάνιση.

Δείτε παρακάτω 11 ρούχα από την ντουλάπα της μαμάς σας που είναι στην μόδα σήμερα.

Μακριά φορέματα με ακάλυπτους ώμους

1

© style70s_80s instagram   © farfetch instagram

Από ότι φαίνεται, οι μακριές φούστες και τα μακριά φορέματα δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα. Φέτος, οι σχεδιαστές προτείνουν μακριά φορέματα με ακάλυπτους ώμους. Σίγουρα, θα υπάρχει ένα τέτοιο φόρεμα στην ντουλάπα της μαμάς σας από την δεκαετία του 1970.

Σουέντ μίνι φούστες

2

© forevergyspy instagram   © eliza_summer instagram

Οι φούστες από σουέντ είναι ξανά στην μόδα, όπως και την δεκαετία του 1970. Η μόνη διαφορά είναι, ότι τότε τις συνδύαζαν με τεράστιες πλατφόρμες, ενώ τώρα με απλά σανδάλια.

Ολόσωμες φόρμες

3

© lubberduck instagram.com   © threadsbylizzy instagram.com

Οι ολόσωμες φόρμες σε κάθε εκδοχή τους, κοντές, μακριές, από τζιν ή οποιοδήποτε άλλο ύφασμα έχουν έρθει και πάλι στην μόδα. Μια λίγο διαφορετική εκδοχή τους ήταν πολύ δημοφιλής μέχρι την  δεκαετία του 1990, οπότε σίγουρα θα μπορείτε να βρείτε μια στην ντουλάπα της  μαμάς σας ή της μεγάλης αδερφής σας.

4

© Ed Uthman CC   © shopbop instagram

Πλεκτά

5

© psych_60s instagram   © ronnykobo instagram

Τα φορέματα και οι τουνίκ Missoni ήταν πολύ δημοφιλής την δεκαετία του 1960. Κάθε κοπέλα έπρεπε να έχει τουλάχιστον ένα τέτοιο πλεκτό στην ντουλάπα της.

Ψηλόμεσα Τζιν

6

© Roberta Marshall instagram   © smthgtowear instagram

Τα τζιν είναι πάντα στην μόδα. Το μόνο που αλλάζει είναι το σχέδιό τους. Σήμερα, είναι πολύ δημοφιλή τα ψηλόμεσα τζιν από την δεκαετία του 1980.

Μπλουζάκια με αστείες στάμπες

7

© KindWiseVintage etsy   © frenchtimeparis instagram

Σίγουρα, είναι πιο εύκολο να αγοράσετε ένα τέτοιο μπλουζάκι, αλλά αν βρείτε ένα βίντατζ θα είναι κάτι ξεχωριστό, που κανένας άλλος δεν θα έχει.

Τζιν καμπάνα

8

© lellylellylemonjelly instagram   © laparvenue instagram

Αυτό το στυλ έρχεται στην επικαιρότητα κατά καιρούς, αλλά ποτέ δεν μένει για πολύ.

Σουέντ σορτσάκια

9

© the70sareback instagram   © thefashionrose instagram

Τα ρούχα από γνήσιο δέρμα θα παραμείνουν σε καλή κατάσταση όσα χρόνια και αν περάσουν. Αν είστε τυχερές μπορεί να βρείτε ένα σουέντ σορτσάκι από τα παλιά και να κάνετε τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις.

Μπλούζα από δαντέλα

10

© 70sdaily instagram   © Beata Bujanowska instagram

Οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας φορούσαν επίσης μπλούζες από δαντέλα. Αν η μαμά σας έχει κρατήσει κάποια τέτοια μπλούζα, ήρθε η ώρα αυτή η μπλούζα να βγει από το μπαούλο.

Φαρδιές παντελόνες

11

© Tom Hubbard archives CC   © mariko_0808 instagram

Οι παντελόνες ήταν στην μόδα και πριν από πολλά χρόνια, όπως και σήμερα. Επίσης, είναι και πάρα πολύ άνετες.

Τζιν φορέματα

12

© thedarkestfemme instagram   © leoleochou instagram

Τα τζιν φορέματα είναι απαραίτητα για το καλοκαίρι. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε με τα πάντα και να φαινόμαστε τέλειες όλες τις ώρες της μέρας.

Ακολουθήστε μας στο facebook: