11 πράγματα για το σπίτι που θα σας ανακουφίσουν από ευχαρίστηση και λειτουργικότητα

23 Οκτωβρίου, 2017 1:33 ΜΜ
More videos

Λένε ότι οι τεμπέληδες άνθρωποι είναι ένας οδηγός για την πρόοδο: καταλήγουν σε εφευρέσεις που κάνουν τη ζωή μας εύκολη χωρίς προσπάθεια. Πρέπει αυτό να είναι τουλάχιστον εν μέρει αλήθεια, γι ‘αυτό θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους τεμπέληδες για την συμβολή τους στην ευκολότερη καθημερινότητα μας.

Θα σας δείξουμε τις πιο πρόσφατες εφευρέσεις για το σπίτι, για να επιλέξετε εκείνες που πιστεύετε ότι είναι πραγματικά ουσιαστικές.

11. Ελεγκτής νιτρικών τροφίμων

© aliexpress.com

Όπως λέει σωστά το παλιό ρητό: «Είμαστε ό,τι τρώμε». Αυτό εξακολουθεί να ισχύει σήμερα, ειδικά τώρα που οι κατασκευαστές προσθέτουν πολλά τοξικά πρόσθετα στα τρόφιμα για να φανούν φρέσκα. Αυτός ο ελεγκτής θα σας βοηθήσει να μάθετε τι πρόκειται να καταναλώσετε.

10. Θερμόμετρο κρασιού

© aliexpress.com

Γνωρίζετε σίγουρα ότι το κρασί πρέπει να σερβίρεται σε μια ορισμένη θερμοκρασία. Για το λευκό κρασί είναι 8-10 ° C (46-50 ° F). για το κόκκινο κρασί, είναι 12-17 ° C (53-63 ° F). 2 ερωτήματα προκύπτουν: γιατί αυτή η βολική συσκευή εξακολουθεί να λείπει από τα κοινά καταστήματα; Και γιατί οι λάτρεις του κρασιού εξακολουθούν να μην ασκούν πιέσεις για τα συμφέροντά τους;

9. Κούπα μπύρας που δημιουργεί αφρό

© aliexpress.com

Για πολλούς ανθρώπους, το πιο νόστιμο πράγμα στη μπύρα είναι ο μαλακός αφρός που βγαίνει πάνω από το ποτό. Με αυτή την κούπα, θα έχετε όσο αφρό θέλετε – ή και ακόμα περισσότερο.

8. Καθαριστής τριχών

© aliexpress.com

Άνθρωποι του κόσμου, ενωθείτε! Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα σε εκείνους που πρέπει να καθαρίσουν το μπάνιο. Σίγουρα ενοχλείστε από τα μακριά μαλλιά των γυναικών που διεισδύουν σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας και φράσσουν τα πάντα. Αυτό το θαυμάσιο εργαλείο θα σας βοηθήσει τελικά να λύσετε αυτό το πρόβλημα και να σας κάνει λίγο πιο ευτυχισμένους.

7. Ποδιά για το ξύρισμα του προσώπου

© aliexpress.com

Μερικές φορές οι άνδρες μας εκδικούνται εξαπλώνοντας τις δικές τους τρίχες σε όλο το μπάνιο. Αυτό μπορεί να λυθεί με αυτήν την έξυπνη ποδιά. Υποσχόμαστε ότι θα την αγαπήσετε.

6. Πτυσσόμενο σκαμνί

© aliexpress.com

Αυτό το φανταστικά ελαφρύ πτυσσόμενο έπιπλο είναι απλά ένα κομμάτι που πρέπει να έχει κανείς σε οποιοδήποτε διαμέρισμα. Μπορεί να μετατραπεί σε πάγκο, σκαμνί ή τραπεζάκι. Έχουμε την τάση να πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα είδος μαγείας!

5. Καπέλο ντους για παιδιά

© aliexpress.com

Αυτό το σούπερ καπέλο σας εγγυάται 100% ότι θα αποφύγετε το σαμπουάν που μπαίνει στα μάτια του παιδιού σας, το οποίο θα κάνει το μπάνιο και το ντους μια πιο ευχάριστη εμπειρία – και για τους δυο σας.

4. Μετρητής μεγέθους ποδιού

© aliexpress.com

Ω, η διασκέδαση για να μετρήσετε το πόδι του παιδιού σας με ένα χάρακα ή να το σχεδιάσετε σε ένα κομμάτι χαρτί! Μπορείτε, φυσικά, να αγνοήσετε αυτό το στοιχείο και να το διασκεδάσετε λίγο. Ή μπορείτε να λύσετε αυτό το ερώτημα για πάντα με αυτό το μετρητή.

3. Κοντάρι σέλφι για σκυλιά

© aliexpress.com

Αν έχετε ένα σκυλί και το όνειρό σας είναι να γίνετε ένας μπλόγκερ σκυλιών, σίγουρα θα χρειαστείτε αυτό το ασυνήθιστο κοντάρι για σέλφι φωτογραφίες. Ακόμα κι αν θέλετε μόνο κανονικές φωτογραφίες σκύλων, θα το χρειαστείτε ούτως ή άλλως. Λύση: αγοράστε το ήδη.

2. Κάλυμμα πίσω καθίσματος για κατοικίδια ζώα

© aliexpress.com

Κουρασμένοι από τις τρίχες και το σάλιο του αγαπημένου σας κατοικίδιου στο πίσω κάθισμα; Κουρασμένοι που κάθε φορά χρειάζεται να καθαρίζετε το αυτοκίνητο σας μετά την μετακίνηση του κατοικίδιου σας; Είναι καιρός να αποκτήσετε αυτό το αδιάβροχο κάλυμμα πίσω καθίσματος.

1. Άσκηση της πυελικής χώρας

© Amazon.com

Αυτός το συμπαγές και απλό εργαλείο για άσκηση θα σας βοηθήσει να σφίξετε τους μυς στους μηρούς, στους γλουτούς ή ακόμα και στους βραχίονες. Κατασκευασμένο από χάλυβα επιχρισμένο με πολυπροπυλένιο, είναι ιδιαίτερα ρυθμιζόμενο και κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Ακολουθήστε μας στο facebook: