11 παράξενες τιμωρίες σε σχολεία που είναι παρατραβηγμένες

21 Ιανουαρίου, 2017 5:21 ΠΜ
More videos

Τα σχολεία μπορεί να γίνουν αρκετά δημιουργικά στο θέμα των τιμωριών. Ενώ κάποια σχολεία χρησιμοποιούν τις επιπλήξεις και τις αποβολές ως μέθοδο συνέτισης των παιδιών κάποια άλλα χρησιμοποιούν πιο σκληρές μεθόδους πειθαρχίας των παιδιών.

Δείτε παρακάτω 11 τιμωρίες σχολείων που είναι πολύ παρατραβηγμένες.

1. Γονάτισμα σε παγωμένο αρακά

OnClickInfo

Οι μαθητές στην Ασία μπορεί να είναι πολύ εξοικειωμένα με αυτή την μέθοδο τιμωρίας.Πρόσφατα, μια μαθήτρια από την Κίνα κοινοποίησε μια φωτογραφία με τα γόνατά της αφού είχε γονατίσει πρώτα πάνω σε παγωμένο αρακά και αποβλήθηκε για αυτόν τον λόγο.

2. Κράτημα χεριών δημόσια

ABC15

Αυτά τα δυο παιδιά από την Αριζόνα μπήκαν σε μπελάδες και τους έδωσαν 2 επιλογές: να αποβληθούν ή να κρατήσουν τα χέρια τους μπροστά σε όλους για 15 λεπτά. Προφανώς διάλεξαν τα 15 λεπτά δημοσιότητας.

3. Αστυνομική συνοδεία

Tumblr

Ένας 5χρονος από το Μισισίπι συνοδεύτηκε από την αστυνομία, επειδή φορούσε το λάθος χρώμα παπούτσια. Οι γονείς του παιδιού δεν είχαν τα χρήματα τα αγοράσουν τα κατάλληλα μαύρα παπούτσια, οπότε πήραν ένα ζευγάρι παπούτσια και τα έβαψαν μαύρα με μια μπογιά. Προφανώς, στα μάτια της διεύθυνσης του σχολείου αυτό το γεγονός ήταν τόσο ανεπίτρεπτο που ειδοποίησε την αστυνομία.

4. Ο κώνος της ντροπής

NYDailyNews

Ένας καθηγητής χρησιμοποίησε έναν κώνο για σκύλους ως μια μορφή τιμωρίας. Αυτή η ταπεινωτική μορφή τιμωρίας σταμάτησε γρήγορα, όταν το συμβούλιο του σχολείου έμαθε για το περιστατικό και έθεσε τον καθηγητή σε διαθεσιμότητα.

5. Φαγητό από το πάτωμα

Image Source

Πολλοί μαθητές από το Νιου Τζέρσι υποχρεώθηκαν να φάνε φαγητό από το πάτωμα ως τιμωρία για έναν μαθητή που έριξε κατά λάθος νερό καθώς προσπαθούσε το μπουκάλι του από τον καταψύκτη. Οι γονείς του παιδιού μήνυσαν το συμβούλιο του σχολείου και κέρδισαν.

6. Πρόστιμο και αποβολή για αυτο- άμυνα

HighSchoosl

Ένας έφηβος στο Τέξας αποβλήθηκε για 3 μέρες, επειδή αντιστάθηκε όταν ένας άλλος μαθητής τον χτύπησε. Επίσης, του επιβλήθηκε πρόστιμο 350 δολαρίων και 20 ώρες κοινωνικής εργασίας.

7. Χτύπημα με κουπί

YouTube

Όταν μια άριστη μαθήτρια από το Τέξας πιάστηκε να αφήνει τους συμμαθητές της να αντιγράφουν από εκείνην την άφησαν να επιλέξει μόνη της την τιμωρία της: ή να αποβληθεί για 2 βδομάδες ή να την χτυπήσουν με ένα κουπί πίσω από τους μηρούς. Δυστυχώς, αυτού του είδους οι τιμωρίες είναι ακόμα νόμιμες σε 19 πολιτείες ανάμεσά τους και το Τέξας.

8. Απομόνωση

ABCNews

Ένα σχολείο στην Ουάσινγκτον έχει ένα δωμάτιο απομόνωσης για τους μαθητές με προβλήματα συμπεριφοράς. Όταν το ανακάλυψε η μητέρα ενός μαθητή κοινοποίησε φωτογραφίες του δωματίου, ώστε να ενημερωθούν και οι άλλοι γονείς για αυτή την ασυνήθιστη τιμωρία.

9. Κούρεμα

WISN

Μια 7χρονη μαθήτρια συνέχισε να παίζει με τις κοτσίδες της ακόμα και όταν η καθηγήτρια της είπε να σταματήσει. Η μαθήτρια δεν σταμάτησε και η καθηγήτρια της έκοψε τα μαλλιά. Στην καθηγήτρια επιβλήθηκε πρόστιμο 175 δολαρίων και η μαθήτρια άλλαξε τάξη.

10. Ψεύτικος χορός αποφοίτησης

feministing.com

Ένα σχολείο στο Μισισίπι διοργάνωσε έναν ψεύτικο χορό αποφοίτησης για μια κοπέλα που ήθελε να την συνοδεύσει μια άλλη κοπέλα στον χορό ως ραντεβού. Ο ψεύτικος χορός αποτελούνταν από την μαθήτρια, το ραντεβού της και άλλους 5 μαθητές με αναπηρίες. Αυτή η ομοφοβική πράξη καταδικάστηκε και το σχολείο αναγκάστηκε να δώσει ως αποζημίωση 35.000 δολάρια στην μαθήτρια.

11. Κατεβασμένα εσώρουχα

FunnyJunk

Ένα σχολείο θηλέων στην Ιαπωνία ανάγκαζε τις μαθήτριες του να κατεβάζουν το εσώρουχό τους μέχρι τα γόνατα ως μέθοδο τιμωρίας ακόμα και για ασήμαντα πράγματα όπως το να μην έχουν κάνει τα μαθήματά τους. Αυτή η ανώμαλη ιδέα μάλλον ανήκε σε κάποιον καθηγητή που δεν μπορούσε να βρει έναν τρόπο να σωφρονίσει τους μαθητές.

Ακολουθήστε μας στο facebook: