Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
σκύλος11 πανέμορφες διασταυρώσεις σκύλων που θα λατρέψει κάθε φιλόζωος!

11 πανέμορφες διασταυρώσεις σκύλων που θα λατρέψει κάθε φιλόζωος!

Δύο διαφορετικές ράτσες σκυλιών. Με άλλα λόγια μας είναι γνωστή αυτή η περίπτωση ως “κοπρίτες”.

Μερικές φορές μια διασταύρωση φαίνεται πολύ πιο χαριτωμένη από ένα καθαρόαιμο. Πιθανότατα αυτό συμβαίνει διότι οι διασταυρώσεις κληρονομούν τα καλύτερα γονίδια και από δύο γονείς-ράτσες.

Ορισμένα από αυτά είναι έξυπνα, φιλικά και δραστήρια. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα ποσοστά δυσπλασίας περιορίζονται στις διασταυρώσεις. Παρατηρήστε τα παρακάτω σκυλιά και μπορεί να θελήσετε και εσείς κάποτε ένα τέτοιο.

1 Labsky

Το Labsky είναι ένα ημίαιμο λαμπραντόρ και χάσκι. Κάποιοι ίσως νομίζουν ότι είναι πολύ όμορφο για να είναι αληθινό, όμως υπάρχει. Αυτό το σκυλί έχει τα πιο όμορφα μάτια. Θα σας πείραζε αν είχατε έναν τέτοιο φίλο;

σκύλοι

2 Bullmation

To Bullmation είναι μια διασταύρωση μεταξύ ενός bulldog με Δαλματίας. Αυτό το σκυλάκι έχει φυσιολογικό μέγεθος, είναι πολύ φιλικό και δραστήριο.

σκύλοι

3 Chusky

Μία μίξη ανάμεσα σε ένα χάσκι και ένα chow chow. Αν με ρωτούσατε ποιο είναι πραγματικά το πιο γλυκό σκυλί, θα σας απαντούσα το chow chow. Η διασταύρωση όμως αυτή μεέκανε να αμφιταλαντευτώ εξαιτίας αυτής της παχουλής, μαλλιαρής και πανέμορφης φατσούλας.

σκύλοι

4 Rescue Weimerman

Το Rescue Weiverman είναι ένας συνδυασμός Weimaraner και Doberman. Το τελευταίο είναι γνωστό για την προστατευτικότητα και τη φιλικότητά του. Η διασταύρωση αυτή δεν αφορά μόνο ένα όμορφο σκυλί, αλλά και έξυπνο.

σκύλοι

5 Goberian

To Goberian είναι μια διασταύρωση ενός Golden Retreiver και χάσκι. Αυτό είναι το σκυλί που κερδίζει λόγω της εξυπνάδας του. Είναι επίσης δραστήριο και παιχνιδιάρικο πολύ.

σκύλοι

6 Pomsky

To Pomsky είναι ένας συνδυασμός Pomeranian και χάσκι. Είναι ο πιο βολικός φορητός σκύλος! Ένας πραγματικά εξαίρετος σύντροφος.

σκύλοι

7 Shepsky

To Shepsky λοιπόν είναι μια μίξη Γερμανικού Ποιμενικού με χάσκι. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αντιφατικό. Από τη μία ο σκύλος »αστυνομικός» και από την άλλη το αγαθιάρικο χάσκι.

σκύλοι

8 Toby

To Toby αποτελεί μια διασταύρωση ανάμεσα σε ένα Pem Corgi και ένα Sheetland Sheepdog.

σκύλοι

9 Cheagle

To Cheagle συνίσταται από γονίδια Chihuahua και Beagle. Το απαύγασμα είναι έξοχο.

σκύλοι

10 Pitsky

Ένα Pitsky είναι διασταύρωση πιτμπουλ με χάσκι. Αυτό το σκυλί έχει το πιο γυμνασμένο κορμί, εξαίσια στάση και πανέμορφα μάτια.

σκύλοι

11 Django

To Django αποτελείται από τη μίξη τριών διαφορετικών σκύλων, ενός Labrador, Doberman και Boxer. Απόλυτα πιστό, φιλικό και έξυπνο.

σκύλοι

via

Τα πιο σημαντικά