Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
Ελλάδα11 μήνες μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη: «Αλλάζει σελίδα» στη ζωή...

11 μήνες μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη: «Αλλάζει σελίδα» στη ζωή της η Δώρα Τσαμπάζη

Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη 11 μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου της Αλέξανδρού πήρε την μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στην Αθήνα μαζί με τα 2 τους παιδιά. Για την μεγάλη αυτή και σημαντική απόφαση θέλησε να μιλήσει και να μοιραστεί τις σκέψεις της μέσα από μια ανάρτησή της στα social media.

H σύζυγος του Ολυμπιονίκη μαζί με τα δυο παιδιά που είχε αποκτήσει μαζί του, την Ελεάννα και τον Γιώργο ζούσε μέχρι στιγμής στη Θεσσαλονίκη και πήρε την μεγάλη απόφαση συνδυάζοντας την και με μια αλλαγή στην ζωή της να μετακομίσει μαζί τα παιδιά της μόνιμα στην Αθήνα, καθώς όπως και η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά «Σπίτι είναι εκεί που συνεχίζεις να ονειρεύεσαι»

Οι σκέψεις που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τις φίλους

«Έχοντας τη Θεσσαλονίκη πάντα στην καρδιά μας, αλλά με μια νέα φιλοσοφία απέναντι στα πράγματα, μας έφερε ο δρόμος στην Αθήνα, σε ένα νέο σπίτι, σε μια όμορφη γειτονιά, για μια νέα ζωή, για μια μεγάλη αλλαγή. Για τέσσερα χρόνια τουλάχιστον και μετά ποιος ξέρει; Ίσως γυρίσουμε, ίσως μείνουμε, ίσως πάμε κάπου αλλού…

Οι αλλαγές είναι για να τις τολμάς, για να τις ζεις. Γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη και μέσα σε μια στιγμή μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτης. Μπορεί να χάσεις ανθρώπους, να χάσεις το σπίτι σου, να χάσεις ό,τι μέχρι τώρα είχες ως δεδομένο. Για ποιο λόγο λοιπόν να διστάζεις να ζήσεις; Να φοβάσαι; Και τι νόημα έχει να σχεδιάζεις το μέλλον που ούτως ή άλλως δεν ξέρεις τι θα φέρει, αν δεν τολμάς να αλλάξεις το παρόν; Σπίτι είναι εκεί που συνεχίζεις να ονειρεύεσαι» έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη.

586 1440x1440 1

Η ανάρτησή της στο Instagram

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δώρα Τσαμπάζη (@doratsambazi)

Δ. Τσαμπάζη: «Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν όταν έπρεπε να ανακοινώσω στην κόρη μου ότι ο πατέρας της έχει “φύγει”»
Τα πιο σημαντικά