11 λάθη που κάνουμε στην επιλογή σουτιέν και πως να τα διορθώσουμε.

11 Οκτωβρίου, 20166:02 ΜΜ
More videos

Δεν είναι μόνο, ότι συνήθως φοράμε το λάθος νούμερο σουτιέν, αλλά πολλές φορές κάνουμε λάθη και στο πλύσιμο, στο δίπλωμα και την αντικατάσταση των σουτιέν.

Δείτε παρακάτω τα 11 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε με τα σουτιέν.

Αγοράζουμε σουτιέν που κουμπώνουν στο πιο σφιχτό κούμπωμα.

1

ISTOCK/RAZYPH

Αντίθετα, επιλέξτε σουτιέν που τα αισθάνεστε άνετα και χαλαρά στο πιο χαλαρό κούμπωμα.

Δεν έχετε μετρηθεί για χρόνια.

2

ISTOCK/IZABELA HABUR

Το μέγεθος του σουτιέν μπορεί να αλλάζει κάθε χρόνο, εξαιτίας αλλαγών στο βάρος, στον μυϊκό ιστό ή λόγω εγκυμοσύνης ή ηλικίας. Η Κριστίνα Φαράϊ, ειδικός στην μέτρηση σουτιέν από την Νέα Υόρκη, υποστηρίζει ότι πρέπει να κάνουμε συχνά μετρήσεις στο στήθος μας για να βρίσκουμε το νούμερο σουτιέν που μας ταιριάζει.

Το στήθος ξεχειλίζει από το cup του σουτιέν.

3

ISTOCK/BAONA

Αυτό συμβαίνει, είτε επειδή διαλέξατε μικρό νούμερο σουτιέν ή λάθος στυλ για το σχήμα του στήθους σας. Όταν δοκιμάζετε σουτιέν στο δοκιμαστήριο, πάρτε λίγο χρόνο για να δείτε πως φαίνεται με ένα μπλουζάκι για να σιγουρευτείτε, ότι είναι το σωστό για εσάς.

Το κούμπωμα δεν είναι παράλληλο με το πάτωμα.

4

ISTOCK/STARAS

Αν η λωρίδα του σουτιέν σας σέρνεται, αυτό σημαίνει, ότι το σουτιέν είναι μεγάλο και δεν προσφέρει την απαραίτητη στήριξη. Προτιμήστε ένα νούμερο μικρότερο σουτιέν.

Η μπανέλα σπρώχνει και γίνεται ενοχλητική.

5

ISTOCK/PETER HERMUS

Αυτό σημαίνει, ότι το σουτιέν είναι μικρό. Η μπανέλα πρέπει να βρίσκεται κάτω από τον ιστό του μαστού. Αν νιώθετε, ότι η μπανέλα του σουτιέν σας σφίγγει, δοκιμάστε το αμέσως μεγαλύτερο νούμερο.

Επιλέγετε σουτιέν χωρίς τιράντες ή χωρίς ραφές.

6

ISTOCK/ZHENIKEYEV

Ειδικά, οι γυναίκες με μεγάλο στήθος χρειάζονται την μέγιστη δυνατή υποστήριξη.

Φοράτε το ίδιο σουτιέν δυο μέρες στην σειρά.

7

ISTOCK/MONA PLOUGMANN

Δεν χρειάζεται να πλένετε κάθε μέρα τα σουτιέν σας, αλλά η ελαστική λωρίδα των σουτιέν χρειάζεται μια μέρα για να αναπνεύσει. Αν φοράτε το ίδιο σουτιέν δυο μέρες στην σειρά, η ελαστική λωρίδα ξεχειλώνει και δεν θα μπορεί να επανέλθει.

Πετάτε το σουτιέν σας στο στεγνωτήριο.

8

ISTOCK/JANNHUIZENGA

Ο καλύτερος τρόπος για να πλύνετε το σουτιέν σας είναι να το κουμπώσετε και να το βάλετε μέσα σε μια σακούλα πλυσίματος και μετά στο πλυντήριο. Επίσης, δεν πρέπει να τα βάζετε ποτέ στο στεγνωτήριο, γιατί μπορεί να λιώσει η ελαστική λωρίδα.

Διπλώνετε το ένα σουτιέν μέσα στο άλλο.

9

ISTOCK/BOSCA78

Ποτέ μην διπλώνετε το ένα σουτιέν μέσα στο άλλο. Αντίθετα, τοποθετήστε τα κάθετα μέσα στο συρτάρι σας.

Φοράτε διαφορετικό χρώμα κάτω από λεπτά υφάσματα.

10

ISTOCK/ATTILA BARABAS

Το φλας ενός κινητού μπορεί να τραβήξει την προσοχή στο στήθος σας, αν φοράτε λευκό σουτιέν με λευκό μπλουζάκι. Προτιμήστε σουτιέν στο χρώμα του δέρματος για ανοιχτόχρωμα μπλουζάκια και μαύρο με μαύρα μπλουζάκια.

Τα κρατάτε για πολλά χρόνια.

11

ISTOCK/JEEPFOTO

Μόλις, νιώσετε την άνεση και την στήριξη που παρέχει ένα καινούργιο σουτιέν, θα καταλάβετε την διαφορά με τον παλιό σας σουτιέν που αρχίζει και παλιώνει. Η διάρκεια ζωής των σουτιέν είναι περίπου ένας χρόνος.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News