11 κρυφά μηνύματα σε διάσημες ταινίες και σειρές που δεν είχατε προσέξει ποτέ

9 Δεκεμβρίου, 2016 4:47 ΠΜ
More videos

Ο κινηματογράφος είναι συναρπαστικός και διαθέτει εκπληκτικές ικανότητες. Οι σκηνοθέτες αρέσκονται συχνά στο να δημιουργούν κρυφά μηνύματα, να αναφέρουν άλλες ταινίες, βιβλία ή φαινόμενα γενικότερα.

Παρακάτω θα δείτε μια συλλογή με τα καλύτερα κρυμμένα στοιχεία και αστεία μηνύματα σε διάσημες ταινίες. Θα εκπλαγείτε από τα όσα σας είχαν διαφύγει στις αγαπημένες σας σειρές, ταινίες και κινούμενα σχέδια.

Οι κυνηγοί της χαμένης κιβωτού

© zortor.tumblr.com

Τα R2-D2 και C-3PO, τα ανδροειδή από τις ταινίες «Ο Πόλεμος των Άστρων» εμφανίζονται σε πλάκες ως Αιγυπτιακά ιερογλυφικά σε έναν αρχαίο ναό.

The Simpsons

© awareness-time.com

Στον κόσμο των Σίμπσονς, όλοι οι χαρακτήρες έχουν 4 δάχτυλα σε κάθε χέρι. Ωστόσο, ο Θεός και ο Ιησούς είναι οι μόνοι χαρακτήρες με 5 δάχτυλα.

Fight club

© diply.com

Στην ταινία, στις περισσότερες σκηνές εμφανίζονται ποτήρια με καφέ από τα Starbucks.

Το κουρδιστό πορτοκάλι

© diply.com

Ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ τοποθέτησε τον αριθμό 2001 σε ένα χαμηλότερο ράφι στο δισκοπωλείο ως αναφορά στην άλλη του ταινία «2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος»

Αλαντίν

© gamesradar.com

Αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα παρατηρήσετε πως ο τίγρης της Γιασμίν, γνωστός και ως Ράτζα, εμφανίζεται με ένα ζευγάρι αυτιών του Μίκυ Μάους. Αυτό συμβαίνει στην σκηνή όπου απαλλάσσεται από το ξόρκι του Τζαφάρ.

Breaking Bad

© lovethispic.com

Στην αρχή της σειράς, ο Γουόλτ βγάζει το παντελόνι του όταν ο Τζέσι και εκείνος δημιουργούν την πρώτη παρτίδα μεθαμφεταμίνης στην έρημο. Προς το τέλος της σειράς, επιστρέφει στην έρημο και το παντελόνι του είναι ακόμη εκεί. Μπορείτε να το δείτε στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο

© guff.com

Το πλήρες όνομα του Χαν ακούγεται σαν Χαν Σεούλ-Ω, μοιάζε με το όνομα ενός από τους σημαντικότερους χαρακτήρες του «Ο Πόλεμος των Άστρων».

Star Trek

© omgfacts.com

Το ανδροειδές R2-D2 εμφανίζεται και σε αυτή την ταινία.

Τρον 1982

© pinterest.com

Η συγκεκριμένη ταινία κυκλοφόρησε από τα στούντιο του Γουόλτ Ντίσνεϊ. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που σε αυτή τη σκηνή, μπορείτε να δείτε τον Μίκυ Μάους.

The Matrix Reloaded 

© omgfacts.com

Οι περισσότερες πινακίδες στο «Matrix» αναφέρονται σε στίχους της Βίβλου, συμπεριλαμβανομένων και των αριθμών πινακίδων κυκλοφορίας του Τρίνιτυ και του Μορφέα. Συγκεκριμένα, είναι «DA203» και αντιστοιχούν στο Δανιήλ 2:03 «Είχα ένα όνειρο που με προβληματίζει και θέλω να μάθω τι σημαίνει»

 Futurama

© livejournal.com

Στη σειρά, υπάρχει μια σκηνή όπου μπορείτε να δείτε το κεφάλι του χαρακτήρα Έρικ Κάρτμαν από μια άλλη δημοφιλή σειρά κινουμένων σχεδίων, το «Σάουθ Παρκ.»

Ακολουθήστε μας στο facebook: