11 κόλπα για το αυτοκίνητο που θα κάνουν τις διαδρομές ευχάριστες

13 Φεβρουαρίου, 2018 9:22 ΜΜ
More videos

Οι οδηγοί ξοδεύουν κατά μέσο όρο 1.100 ώρες το χρόνο στα αυτοκίνητά τους, δηλαδή σχεδόν 3 ώρες την ημέρα. Σίγουρα, είναι καλύτερα να περνάτε αυτό τον χρόνο άνετα και να εστιάσετε στην οδήγηση χωρίς να σκέφτεστε τις πιθανές δυσκολίες.

Οι συμβουλές που θα βρείτε παρακάτω, θα κάνουν τις ζωές των οδηγών πιο εύκολες. Δοκιμάστε τες και θα επωφεληθείτε.

#11 Τοποθετήστε διαχωριστικά μεταξύ των παιδικών καθισμάτων για να κάνετε πιο ήρεμες τις διαδρομές.

© Jake White/facebook

Οι μεγάλες διαδρομές με τα παιδιά, θα γίνουν πιο ήσυχες αν τοποθετήσετε διαχωριστικά ανάμεσα στα καθίσματα.

#10 Τοποθετήστε ένα ράφι στο πορτ μπαγκάζ

© instructables

Για να έχετε περισσότερο χώρο και να οργανώνετε τα πάντα ωραία στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας, δημιουργήστε ένα ράφι που μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί και να αποσυναρμολογηθεί. Εδώ, θα βρείτε πληροφορίες για το πώς να το φτιάξετε.

#9 Φτιάξτε ένα ειδικό δοχείο απορριμμάτων

© skiptomylou

Αν θέλετε να κρατήσετε το αυτοκίνητό σας καθαρό, κάντε μια ειδική σακούλα απορριμμάτων, όπως αυτή της φωτογραφίας. Βρείτε οδηγίες για τη δημιουργία του, εδώ.

#8 Τοποθετήστε όλα τα σημαντικά έγγραφα σε ένα φάκελο

© tiffkeetch.blogspot

Τα χαρτιά συχνά αποθηκεύονται στο ντουλαπάκι. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά έγγραφα που πρέπει να έχετε μαζί σας. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε έναν φάκελο με διαχωριστικά. Όλα τα χαρτιά σας θα είναι εντάξει και θα εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο.

#7 Φτιάξτε μια βάση για τάμπλετ

© infarrantlycreative

Για να διασκεδάσετε τα παιδιά κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού, προσπαθήστε να φτιάξετε μια ειδική βάση για τάμπλετ. Μπορείτε να βρείτε οδηγίες, εδώ.

#6 Αποθηκεύστε ξεχωριστά τα καλώδια και τους φορτιστές σας

© justagirlblog

Αν θέλετε να ξέρετε πάντα που βρίσκονται τα καλώδια και οι φορτιστές σας, τοποθετήστε τα σε μικρές πλαστικές θήκες.

#5 Προστατέψτε τα καθίσματα από τη βρωμιά

© theorganizedwife

Τα παιδικά καθίσματα λερώνονται εύκολα. Για να τα προστατέψετε από λεκέδες και βρωμιά, προσπαθήστε να φτιάξετε ένα ειδικό κάλυμμα παιδικού καθίσματος.

#4 Καθαρίστε βαθιά το αυτοκίνητο

© autopia.org

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παλιά οδοντόβουρτσα για να απαλλαγείτε από τη σκόνη και τα ψίχουλα που είναι κολλημένα στις ραφές των μαξιλαριών του αυτοκινήτου σας.

#3 Απαλλαγείτε από τους λεκέδες στην ταπετσαρία

© kiskikarwash/facebook.com

Το ξίδι και η μαγειρική σόδα μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεφορτωθείτε τους λεκέδες στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου. Ανακατέψτε τα 2 συστατικά μαζί και τρίψτε αυτή την πάστα στις βρώμικες περιοχές με μια οδοντόβουρτσα. Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει και καθαρίστε τις επιφάνειες με μια ηλεκτρική σκούπα.

#2 Φτιάξτε μόνοι σας ένα μαξιλάρι ταξιδιού

© so-sew-easy

Για να ξεκουραστείτε άνετα στο αυτοκίνητο, δοκιμάστε να δημιουργήσετε ένα απλό μαξιλάρι που θα είναι κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

#1 Δημιουργήστε το δικό σας αποσμητικό

Αν θέλετε ο αέρας στο αυτοκίνητό σας να μυρίζει ωραία και να σας φτιάχνει τη διάθεση, βάλτε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο σε ένα ξύλινο μανταλάκι, και προσαρτήστε το σε μια κατάλληλη επιφάνεια.

Ακολουθήστε μας στο facebook: