Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
Ελλάδα11 Εκατομμúρıα πρоβоλές μέχρı τώρα: Όλη η χώρα εiδε την Χάρις Αλεξίου...

11 Εκατομμúρıα πρоβоλές μέχρı τώρα: Όλη η χώρα εiδε την Χάρις Αλεξίου να χоρεúει Ζεϊμπέκικο, τεpάστια απоθέωση

Η Χαρούλα Αλεξίου, εκτός από μοναδική τραγουδίστρια και ηθοποιός, είναι και σπουδαία στον χορό, αφού έχει μείνει αξέχαστο το ζεϊμπέκικο που χόρεψε και έκανε τους πάντες να την αποθεώσουν.

Ειδικότερα, η ερμηνεύτρια δίνει την ψυχή της, όπως ακριβώς είχε κάνει και πριν πολλά χρόνια, όταν άφησε το μικρόφωνο και χόρεψε το «ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» προς τιμήν του αξέχαστου Μάνου Λοΐζου ο οποίος υπήρξε ένας από τους πιο αγαπημένους της δημιουργούς και ο άνθρωπος που τη βοήθησε να αναδείξει το τεράστιο ταλέντο της στα πρώτα της βήματα.

Η Χαρούλα Αλεξίου χορεύει το «ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας»

Η δυναμική επιστροφή της Χαρούλας Αλεξίου

Με ένα αρκετά μεγάλο διάλειμμα, η Χαρούλα Αλεξίου επέστρεψε δυναμικά, τόσο με τον ρόλο της στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, όσο και με το νέο της άλμπουμ, Χάρις Αλεξίου – Reworks.

Εμπιστεύτηκε μια ομάδα παραγωγών της νέας μουσικής γενιάς, οι οποίοι ανέλαβαν να παρουσιάσουν ξανά στο κοινό οκτώ από τα τραγούδια της τεράστιας πορείας της, δίνοντας νέα πνοή στα ήδη ηχογραφημένα σε προηγούμενο χρόνο τραγούδια της, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών, όπως ο Χρήστος Μάστορας και ο ΛΕΞ.

Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της, υπογράμμισε για το νέο της άλμπουμ ότι «τα τραγούδια δεν πρέπει να μένουν μουσειακά… Σε μια περίοδο καινούργια που ζω στη ζωή μου, έχοντας αφήσει πίσω μου τις συναυλίες, δεν τραγουδάω πια και αποχαιρέτησα το κοινό μου. Ήταν μια απόφαση στο να πω το “ναι”, γιατί πολλοί νομίζουν ότι τραγουδάω από την αρχή. Δεν θέλω να εξαπατηθεί κανείς. Βλέπω στον ύπνο μου ότι τραγουδάω και ότι ξέρω ότι δεν μπορώ να τραγουδήσω πια. Και λέω “κοίτα, ξαναγύρισε η φωνή μου”. Και είναι πολύ ωραία που το βλέπω στον ύπνο μου. Είναι πράγματα που δεν μπορείς να πεις “οκ, πάει”. Αυτό που ισχύει είναι αυτό»

Τα πιο σημαντικά