11 χώρες που έχουν σοβαρή έλλειψη γυναικών

10 Δεκεμβρίου, 2017 6:31 ΜΜ
More videos

Η δημογραφία είναι περίεργη επιστήμη. Σε κάποιες χώρες ο γυναικείος πληθυσμός ξεπερνάει κατά πολύ τον αντρικό και σε κάποιες άλλες οι άντρες είναι περισσότεροι από τις γυναίκες. Οι κλίμακες επηρεάζονται από την μετανάστευση, τα προβλήματα στέγασης και την νοοτροπία.

Δείτε παρακάτω 11 χώρες που έχουν σοβαρό πρόβλημα έλλειψης γυναικών.

1.Νορβηγία


Στην Νορβηγία υπάρχουν πολλοί περισσότεροι άντρες σε σχέση με τις γυναίκες και δεν έχουν ιδέα πως να καλύψουν αυτό το κενό.

2. Ισλανδία


Στην Ισλανδία υπάρχουν κατά μέσο όρο 104 άντρες για 100 γυναίκες. Κάποιοι στιγμή κυκλοφόρησαν φήμες ότι η κυβέρνηση της Ισλανδίας θα πλήρωνε γυναίκες για να παντρευτούν Ισλανδούς.

3. Καναδάς


Στον Καναδά υπάρχουν 250.000 περισσότεροι άντρες από τις γυναίκες. Αυτό οφείλεται στο ότι πολλές γυναίκες πηγαίνουν σε άλλες χώρες του εξωτερικού για να δουλέψουν και δεν επιστρέφουν στην πατρίδα τους.

4. Κύπρος


Παρά τις μεγάλες εισροές μεταναστών στην Κύπρο εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα έλλειψης γυναικών.

5. Κίνα

Στην Κίνα υπάρχουν 34 εκατομμύρια περισσότεροι άντρες από γυναίκες.

6. Φινλανδία


Σύμφωνα με στατιστικά, στην Φινλανδία υπάρχουν 256.000 άντρες ηλικίας από 25 μέχρι 54 που δεν έχουν σχέση ή δεν βγαίνουν ραντεβού.

7. Ιταλία


Στην Ιταλία οι γυναίκες δεν θέλουν τον ρόλο της νοικοκυράς και θέλουν να κάνουν καριέρα. Έτσι, οι περισσότερες Ιταλίδες πηγαίνουν στο εξωτερικό για να σπουδάσουν ή να δουλέψουν.

8. Σουηδία


Η αύξηση του αντρικού πληθυσμού συνδέεται με μεγάλη εισροή προσφύγων. Προς το παρόν, υπάρχουν σχεδόν 15.000 λιγότερες γυναίκες στη Σουηδία.

9. Ινδία

Στην Ινδία, κάτω από την ηλικία των 24 υπάρχουν 110 άντρες για 100 γυναίκες.

10. Ελβετία


Όπως και στην Σουηδία η αύξηση του αντρικού πληθυσμού οφείλεται στην μεγάλη εισροή προσφύγων.

11. Αγγλία


Στην Αγγλία δεν υπάρχει το στερεότυπο ότι οι γυναίκες πρέπει να βγάζουν λιγότερα χρήματα από τους άντρες. Οπότε, οι γυναίκες συχνά φεύγουν στο εξωτερικό για να κάνουν καριέρα.

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: