11 αεροδρόμια με απίστευτη θέα κατά την προσγείωση

29 Ιουνίου, 2015 1:31 ΠΜ
More videos

Με όλα όσα συμβαίνουν με τα αεροπλάνα τα τελευταία χρόνια, μια επικείμενη πτήση -είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής- έχει καταλήξει να φαντάζει εφιάλτης στο μυαλό μας.

Θα πέσει, δε θα πέσει, θα βγάλει βλάβη και θα εγκλωβιστούμε μερόνυχτα στο αεροδρόμιο, θα γίνει αεροπειρατεία, θα καταλήξουμε στο νησί του Lost; (μ’ αυτά και μ’ εκείνα, το τελευταίο είναι μια χαρά σενάριο)

Η αλήθεια, όμως, είναι πως τα ταξίδια με αεροπλάνο θα κρύβουν πάντα μια μαγεία μέσα τους, σε όσες τρομακτικές ειδήσεις και αν πρωταγωνιστήσουν. Η απογείωση θα σου γαργαλά πάντα ευχάριστα το στομάχι, η πτήση ανάμεσα στα σύννεφα θα είναι πάντα κάτι μεταξύ ποίησης, γαλήνης και περιπέτειας και η προσγείωση θα είναι πάντα η πρώτη σου υποδοχή σε ένα ξένο ή οικείο μέρος.

Αν, μάλιστα, ο προορισμός σου είναι ένας από τους παρακάτω, η διαδικασία της προσγείωσης θα είναι ένα υπερθέαμα εικόνων και συναισθημάτων. Γιατί αυτά είναι τα 11 αεροδρόμια με τις πιο συγκλονιστικές θέες κατά την προσγείωση. Περίοδος διακοπών έρχεται, ας ταξιδέψουμε λίγο -έστω και νοητά, κακό δεν κάνει.

Αεροδρόμιο Princess Juiliana, St. Maarten, Καραϊβική

 Αεροδρόμιο Barra, Σκωτία

Αεροδρόμιο Λας Βέγκας, Νεβάδα

Αεροδρόμιο Mustique, Καραϊβική

Αεροδρόμιο Paro, Μπουτάν

Αεροδρόμιο Jackson Hole, Ουαϊόμινγκ

 Αεροδρόμιο Male, Μαλδίβες

 Αεροδρόμιο St. Barts, Καραϊβική

Αεροδρόμιο Queenstown, Νέα Ζηλανδία

Αεροδρόμιο Νίκαιας, Γαλλία

Αεροδρόμιο Lukla, Νεπάλvia