Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
διεθνή10χρονος ήρωας έσωσε τη μαμά του από βέβαιο πνιγμό

10χρονος ήρωας έσωσε τη μαμά του από βέβαιο πνιγμό

O Gavin Keeney μπορεί να είναι μόλις 10 ετών, αλλά η γενναιότητά του είναι τεράστια. Το απέδειξε πρόσφατα, όταν βούτηξε στην πισίνα του σπιτιού του για να σώσει την μητέρα του, η οποία έπαθε επιληπτική κρίση ενώ κολυμπούσε.

Το τρομακτικό περιστατικό που συνέβη στις αρχές Αυγούστου, κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού τους και δείχνει τη μητέρα, Lori, να παθαίνει επιληπτικό επεισόδιο. Ο Gavin αμέσως τότε, βουτάει στην πισίνα και προσπαθεί να κρατήσει το κεφάλι της μαμάς του έξω από την επιφάνεια του νερού. Το παιδί ωστόσο, δεν ήταν σε θέση να τη σηκώσει και να τη βγάλει από την πισίνα.

Για καλή τους τύχη, τα σκυλιά τους άρχισαν να γαβγίζουν με αποτέλεσμα να εμφανιστεί ο παππούς του Gavin για να δει τι συμβαίνει. Χωρίς να χάσει χρόνο, βούτηξε κι εκείνος στο νερό και βοήθησε τον εγγονό του.

Η Lori ανέβασε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, χαρακτηρίζοντας τον γιο της ήρωα και εκφράζοντας δημόσια την ευγνωμοσύνη της.Το αστυνομικό τμήμα του Κίνγκστον απένειμε αργότερα στον Gavin βραβείο για τη γενναιότητά του.

«Είναι ο φύλακας άγγελός μου», είπε η μητέρα ενώ ο Gavin παραδέχτηκε ότι φοβήθηκε. «Φοβήθηκα λίγο, αλλά είναι η μαμά μου».Τα πιο σημαντικά