Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
Ελλάδα10χρονος έσωσε τη μητέρα του από τα χέρια του νταή πατέρα

10χρονος έσωσε τη μητέρα του από τα χέρια του νταή πατέρα

Ο 33χρονος χτύπησε άγρια την σύζυγό του και φώναζε πως θα τη σκοτώσει αν καλέσει την αστυνομία – Τελικά τον κατήγγειλε ο γιος του

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στον Ριζόμυλο το περασμένο Σάββατο, όταν 33χρονος ξυλοκόπησε άγρια και απείλησε τη σύζυγό του πως θα τραβήξει την σκανδάλη της καραμπίνας που κρατούσε. Το περιστατικό έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια του τρίχρονου παιδιού του.

Ο 33χρονος άντρας, όντας μεθυσμένος χτύπησε άγρια την σύζυγό του και φώναζε πως θα την σκοτώσει αν καλέσει την αστυνομία, πράγμα που έκανε ο 10χρονος γιος του για να προστατέψει την μητέρα και τον αδελφό του. Ο «νταής» οδηγήθηκε χθες στο αυτόφωρο και ζήτησε νέα προθεσμία ενώ η έδρα αποφάσισε να καταθέσει το 10χρονο αγόρι, που κατήγγειλε τον πατέρα του.

Ο 33χρονος που παραμένει υπό κράτηση αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του είχε κρίση επιληψίας και ότι ο γιος τους παρεξήγησε έναν απλό καβγά. Η καραμπίνα βρέθηκε στα χέρια του … τυχαία καθώς υπήρχε στο σπίτι και ανήκε στον προηγούμενο ενοικιαστή.

Ο 33χρονος, αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες και συγκεκριμένα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή απειλή, απειλή σε ανήλικο τέκνο, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου και πυρομαχικών.

Η υπόθεση θα εξεταστεί αύριο Πέμπτη, στη μία το μεσημέρι, αφού προηγηθεί η κατάθεση του παιδιού στο εισαγγελικό γραφείο.

Πηγή: gegonota.news

Τα πιο σημαντικά