10 ζώα που δεν θα είχαν ζήσει αν δεν τα βοηθούσαν άνθρωποι

2 Δεκεμβρίου, 20175:43 ΜΜ
More videos

Σε όλους μας αρέσουν τα ζώα και όλοι θα βοηθούσαμε ένα ζωάκι αν χρειαζόταν. Η συμπόνια και η προθυμία να βοηθήσουμε είναι τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν ανθρώπους. Όλα τα ζώα νιώθουν πόνο, πείνα και φόβο και όλα έχουν την ίδια θέληση για ζωή.

Δείτε παρακάτω 10 ανθρώπους που διακινδύνευσαν την ζωή τους για να σώσουν ζώα.

1.Η πάπια που σώθηκε από τον πάγο

© YNGVIL SØHOLT/imgur

Κανείς δεν ξέρει πως παγιδεύτηκε αυτή η πάπια στον πάγο. Η πάπια βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο μέχρι που την είδε αυτός ο άντρας από την Νορβηγία, ο οποίος βούτηξε στα παγωμένα νερά για να την σώσει. Ευτυχώς, η πάπια ανάρρωσε πολύ γρήγορα χάρη στον σωτήρα της.

2. Πελεκάνος σώζεται από πετονιά

© undercovergiraffe/imgur

Δυο άντρες είδαν έναν πελεκάνο να έχει παγιδευτεί σε μια πετονιά και ο ένας από αυτούς μπόρεσε να πιάσει το πουλί και να βγάλει την πετονιά πριν φύγει το πουλί.

3. Μπλου ο αρκούδος

© eastnews

Αυτός ο αρκούδος διασώθηκε από την μαύρη αγορά και τα παιδικά του χρόνια ήταν πολύ άσχημα. Όταν τον βρήκαν οι διασώστες με το ζόρι μπορούσε να περπατήσει, γιατί είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στην σπονδυλική του στήλη. Χρειάστηκε αρκετός χρόνος και υπομονή για να μπορέσει να ξαναπερπατήσει.

4. Ρότζερ το κόκκινο καγκουρό

© East News   © East News

Ο Ρότζερ βρέθηκε στο μάρσιπο της μαμάς του, την οποία είχε χτυπήσει ένα φορτηγό. Δυστυχώς, πολλά καγκουρό πεθαίνουν στον δρόμο από ατυχήματα. Ευτυχώς, ο φροντιστής του Ρότζερ τον φρόντισε πολύ καλά, αφού τώρα μοιάζει με μπόντι-μπίλντερ που γυμνάζεται 5 φορές την ημέρα.

5. Οι τρεις τελευταίοι βόρειοι λευκοί ρινόκεροι

© eastnews

Το πιστεύετε ότι υπάρχουν μόνο 3 τελευταίοι βόρειοι λευκοί ρινόκεροι στον κόσμο; Οι Αρχές της Κένυας κάνουν ό,τι μπορούν για να τους προστατεύσουν. Υπάρχει ένας οπλισμένος φρουρός που τους προσέχει όλο το 24ωρο. Δυστυχώς, δεν υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής, οπότε αυτό το είδος θα αφανιστεί σύντομα.

6. Κουέχο το καγκουρό

© Western Australia Police Force

Αυτό το 6 μηνών καγκουρό χρειαζόταν μια καινούργια οικογένεια, όταν η μαμά του σκοτώθηκε στον δρόμο και την βρήκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ο Κουέχο είχε σοβαρά τραύματα και έπρεπε να μείνει στο αστυνομικό τμήμα μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Τώρα, έχει συνηθίσει τόσο πολύ την καινούργια του οικογένεια που συνοδεύει τους αστυνομικούς ακόμα και τις ώρες που τους καλεί το καθήκον.

7. Σαμ το κοάλα

© eastnews

Οι πυρκαγιές στην Αυστραλία είναι πολύ συνηθισμένες. Έτσι, όταν ένας πυροσβέστης είδε ένα κοάλα σε ένα δέντρο μετά από μια πυρκαγιά ήξερε ότι χρειαζόταν βοήθεια. Του έδωσε νερό και το κοάλα που πήρε το όνομα Σαμ του ήταν πολύ ευγνώμων. Αργότερα, μεταφέρθηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης.

8. Ντιάμπλο ο σκύλος

© eastnews

Αυτός ο σκύλος παρασύρθηκε λίγο και έπεσε μέσα στα παγωμένα νερά της λίμνης. Ο πάγος ήταν πολύ λεπτός για να πάει ο ιδιοκτήτης του να τον σώσει και έτσι κάλεσε την πυροσβεστική. Ευτυχώς, μετά από 25 λεπτά ο Ντιάμπλο σώθηκε και μπόρεσε να αναρρώσει πλήρως.

9. Άλογο σώθηκε από χαράδρα

© eastnews

Αυτό το άλογο έπεσε σε μια χαράδρα 150 μέτρων μαζί με τον αναβάτη του. Ο αναβάτης του μπόρεσε να βγει χωρίς τραύματα. Ευτυχώς, ούτε το άλογο τραυματίστηκε, αλλά δεν μπορούσε να βγει από την χαράδρα. Ευτυχώς, χάρη στην πυροσβεστική το άλογο διασώθηκε με την βοήθεια ενός ελικοπτέρου.

10. Μπούντι ο ουρακοτάγκος

Όταν διασώθηκε ο Μπούντιήταν τόσο αδύναμος που δεν μπορούσε καν να καθίσει μόνος του. Ο ιδιοκτήτης του πίστευε ότι ο Μπούντι δεν χρειαζόταν φρούτα και λαχανικά και κατά συνέπεια ήταν πολύ υποσιτισμένος. Στην αρχή οι κτηνίατροι ήταν πολύ σκεπτικοί με την περίπτωση του, γιατί ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ωστόσο, ο Μπούτι παραιτήθηκε και τώρα είναι απόλυτα υγιής.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News