10 τρόποι ένδυσης που είναι καλύτερο να ξεχάσετε μετά τα 40

14 Ιανουαρίου, 2018 1:47 ΜΜ
More videos

Ο χρόνος περνάει, και όχι μόνο η μόδα αλλάζει, αλλά και εμείς. Και καθώς μεγαλώνουμε, τα ρούχα που μας κάνουν να μοιάζουμε ελκυστικές αλλάζουν επίσης.

Παρακάτω θα δείτε τα ρούχα που ίσως δεν ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα άνω των 40 ετών. Μπορεί να εξακολουθείτε να φοράτε κάποια από τα στοιχεία αυτής της λίστας.

Τσάντες φάκελοι σε τακτική βάση

© East News   © East News

Τα νεαρά κορίτσια μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους φακέλους ως καθημερινό αξεσουάρ. Μετά τα 40, είναι καλύτερο να τις χρησιμοποιείτε μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Δώστε προτίμηση στις μικρές τσάντες τις καθημερινές μέρες.

Βραχιόλια με χάντρες

© East News   © East News

Πολύ συχνά, αυτά τα είδη βραχιολιών είναι σημαντικά για τον ιδιοκτήτη τους, επειδή κουβαλούν μαζί τους κάποιες ωραίες αναμνήσεις από ευχάριστες εκδηλώσεις ή αγαπημένα πρόσωπα. Ωστόσο, αυτός ο τύπος αξεσουάρ μπορεί να φανεί “παιδικός” και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλύτερα να μείνετε μακριά από αυτά στην ενήλικη ζωή.

Πολύχρωμα καλσόν

© East News   © East News

Μόνο μια μαθήτρια μπορεί να επιτρέψει στον εαυτό της να φορέσει αυτά τα καλσόν. Οι γυναίκες που φορούν αυτό το είδος καλσόν μπορεί να φαίνονται αστείες.

Φαρδιά φούτερ (στυλ boyfriend)

© East News   © East News

Μια νεαρή κοπέλα φαίνεται μικροσκοπική και ευάλωτη μέσα σε τέτοια ρούχα. Μια ενήλικη γυναίκα απλά δεν φαίνεται ελκυστική σε αυτή την ενδυμασία. Γι ‘αυτό είναι προτιμότερο να επιλέγετε ρούχα στο πραγματικό τους μέγεθος.

Ριχτές ζακέτες

© East News   © East News

Δεν υπάρχει ζακέτα που να μην μπορεί να αντικατασταθεί από ένα κομψό ουδέτερο σακάκι. Τώρα μπορείτε εύκολα να πείτε αντίο σε όλες αυτές τις μπλούζες και τις ζακέτες.

“Εφηβικά” φορέματα

© East News   © East News

Αν ένα φόρεμα σας ταίριαζε πριν από 10 χρόνια και δεχόσασταν πολύ θετικά σχόλια, αυτό δεν σημαίνει ότι και μετά από 40 θα φαίνεται τόσο αρμονικό πάνω σας.

Ρούχα που απεικονίζουν σύμβολα αθλητικών ομάδων και μουσικών συγκροτημάτων

© East News   © East News

Αν πραγματικά υποστηρίζετε μια συγκεκριμένη αθλητική ομάδα, είναι καλύτερα να μην φορέσετε ρούχα με το λογότυπό τους μέχρι τον επόμενο αγώνα. Αλλά αν αγοράσετε ρούχα που απεικονίζουν μια μουσική μπάντα ή μια αθλητική ομάδα μόνο και μόνο επειδή φαίνονται ωραία, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε.

Σκουφιά με φούντες

© East News

Είναι η ίδια περίπτωση με τα καλσόν, και υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή ανάμεσα στη γοητεία και την κωμωδία.

Παντελόνια ενός μεγέθους

© East News   © East News

Αυτά τα παντελόνια δύσκολα ταιριάζουν σε κάποιον, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών άνω των 40 ετών. Καλύτερα να ξεχάσετε την ύπαρξη τέτοιων παντελονιών.

Σαγιονάρες

© East News   © East News

Το να φοράτε σαγιονάρες δεν είναι μόνο για λόγους ομορφιάς αλλά και για λόγους υγείας. Η μαλακή επίπεδη σόλα αυτού του υποδήματος δεν είναι καλή για να περπατάτε σε ανώμαλο έδαφος. Εάν τις φοράτε τακτικά, ίσως καταλήξετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας με τα πόδια σας.

Κατά την ανάγνωση αυτών των συστάσεων, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι κάθε γυναίκα περνάει από τις προσωπικές της αλλαγές. Ενώ μερικές μπορούν να κρατήσουν τα ίδια ρούχα για πολλά χρόνια, άλλες καλύτερα να τα ξεχάσουν. Και είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οποιοδήποτε αξεσουάρ μπορεί να φανεί κομψό αν το επιλέξετε με σύνεση.

Ακολουθήστε μας στο facebook: