10 τεχνικές για να ξεκλειδώσετε το αμάξι σας αν κλειδωθείτε από έξω

26 Νοεμβρίου, 2017 5:27 ΜΜ
More videos

Αν έχετε χάσει ποτέ τα κλειδιά ή τα έχετε ξεχάσει μέσα στο αυτοκίνητο αφού κλειδώσατε, ξέρετε πόσο σκληρό και αγχωτικό είναι να προσπαθήσετε να ανοίξετε την πόρτα σας.

Πώς θα ανοίξετε την πόρτα του αυτοκινήτου σας χωρίς κλειδί; Παρακάτω θα βρείτε μερικές λύσεις που θα σας βοηθήσουν.

Μέθοδος # 1: Χρησιμοποιήστε μια μπάλα τένις.

Είμαστε λίγο σκεπτικοί σχετικά με αυτό, αλλά προφανώς λειτουργεί. Κάντε μια τρύπα στην μπάλα του τένις, τοποθετήστε την πάνω από την κλειδαριά και πιέστε. Η δύναμη του αέρα από την μπάλα πρέπει να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο.

Μέθοδος # 2: Χρησιμοποιήστε το κορδόνι του παπουτσιού σας.

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος και θα λειτουργήσει μόνο για ένα αυτοκίνητο με μηχανισμό κλειδώματος, αλλά δεν είναι αδύνατο. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να βρείτε αυτό το εργαλείο πρακτικό. Φτιάξτε ένα μικρό δέσιμο, σπρώξτε απαλά το κορδόνι στην πόρτα, βγάλτε το κορδόνι γύρω από την κλειδαριά και τραβήξτε το.

Μέθοδος # 3: Χρησιμοποιήστε μια κρεμάστρα.

Αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει μόνο με οριζόντιες κλειδαριές. Πάρτε μια σιδερένια κρεμάστρα, κάντε ένα γάντζο και βάλτε τον στην πόρτα. Βάλτε το γάντζο γύρω από την κλειδαριά, και τραβήξτε.

Μέθοδος # 4: Χρησιμοποιήστε μια ράβδο και ένα κατσαβίδι.

Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτή τη μέθοδο επειδή το κατσαβίδι μπορεί εύκολα να βλάψει το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Η αρχή είναι η ίδια: δημιουργήστε λίγο χώρο με το κατσαβίδι και σπρώξτε την κλειδαριά με τη ράβδο.

Μέθοδος # 5: Χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα.

Εισαγάγετε την και σφίξτε την πόρτα ώστε να μπορείτε να σπρώξετε τη σπάτουλα και να σηκώσετε την κλειδαριά.

Μέθοδος # 6: Χρησιμοποιήστε μια φουσκωτή σφήνα.

Αυτή η μέθοδος έχει την ίδια αρχή με τη μέθοδο του κατσαβιδιού, αλλά χρησιμοποιεί αέρα για να ανοίξει την πόρτα αντί για ένα μεταλλικό αντικείμενο. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να ανοίξετε το αυτοκίνητο σε ένα λεπτό. Η καλή πλευρά αυτής της μεθόδου σε σύγκριση με το κατσαβίδι; Δεν βλάπτει το χρώμα. Η κακή πλευρά; Αυτό το εργαλείο μπορεί να είναι αρκετά ακριβό.

Μέθοδος # 7: Χρησιμοποιήστε μια λωρίδα από πλαστικό.

Λυγίστε τη λωρίδα, εισχωρήστε μέσω της πλάκας της πόρτας και σηκώστε την ασφάλεια. Εύκολο.

Μέθοδος # 8: Απλά καλέστε τον μηχανικό σας.

© Depositphotos

Δεν είναι κακό να ζητήσετε βοήθεια. Καλέστε τον παροχέα βοήθειας του αυτοκινήτου σας και κάποιος θα έρθει και θα σας βοηθήσει.

Μέθοδος # 9: Χρησιμοποιήστε ένα επαγγελματικό εργαλείο συλλογής κλειδαριών.

© Ydam/Wikipedia

Αν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές μανδάλωσης, μπορεί να γίνει πολύ εύκολα.

Μέθοδος # 10: Καλέστε ένα κλειδαρά.

© Depositphotos

Ο τοπικός κλειδαράς μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Έχει σίγουρα όλα τα εργαλεία και τις δεξιότητες.

Μπόνους: Ένα κέρμα στη λαβή

Αυτό δεν είναι για το πώς να ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητό σας – πρόκειται για το πώς να κρατήσετε το αυτοκίνητό σας ασφαλές. Εάν βρείτε κέρμα στη λαβή της πόρτας του αυτοκινήτου σας (όπως στην εικόνα), πρέπει να καλέσετε την αστυνομία επειδή κάποιος μπορεί να σκαρώνει κάτι άσχημο. Τραβάτε την λαβή για να σιγουρευτείτε αν κλειδώσατε, πιστεύοντας ότι το αυτοκίνητο είναι ασφαλές, αλλά ένα κέρμα τοποθετημένο με αυτόν τον τρόπο δεν θα αφήσει την κλειδαριά να λειτουργήσει σωστά.