10 συμβουλές προς τις γυναίκες για να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των αντρών

18 Μαΐου, 2017 5:30 ΠΜ
More videos

Η Ellen Fein και η Sherrie Schneider έχουν γίνει ευρέως γνωστές για το βιβλίο τους The Rules. Χιλιάδες γυναίκες παγκοσμίως έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τις συμβουλές τους και έχουν ασκήσει καλές κριτικές.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τα πιο ενδιαφέροντα (κατά την γνώμη μας) μέρη του βιβλίου The New Rules, το οποίο συνεχίζει να δίνει προτάσεις για το πώς να κρατήσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας αμείωτο! Για πάμε, λοιπόν!

1.Μην βιάζεστε να σηκώσετε το τηλέφωνο όποτε βλέπετε τον αριθμό του στην οθόνη. Μπορεί να είστε απασχολημένες. Πειράζει;

2.Απαντήστε στα μηνύματα με σύντομο και περιεκτικό τρόπο.

3.Περιμένετε τουλάχιστον 2 ώρες πριν απαντήσετε στο πρώτο μήνυμα που θα σας στείλει. Στο σύνολο η συνομιλία δεν θα έπρεπε να ξεπερνάει τα 20 λεπτά την ημέρα.

4.Μην απαντήσετε σε μηνύματα όπως “Τι κάνεις σε πέντε λεπτά;” Καλύτερα να τα αγνοήσετε.

5.Αφήστε τους άντρες να μαντέψουν τι κάνετε, που είστε και με ποιόν. Μην δίνετε αναφορά για τα πάντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

6.Τα μηνύματα μετά τα μεσάνυχτα είναι ταμπού στο 90% των περιπτώσεων. Τα σοβαρά κορίτσια κοιμούνται μετά τις 12 το βράδυ, ακόμα και αν αυτό δεν αληθεύει.

7.Μην ελέγχετε συνέχεια το προφίλ του στο ίντερνετ και γράψτε όσο πιο σπάνια μπορείτε στον τοίχο του.

8.Μην ανταλλάζετε μηνύματα για παραπάνω από 20 λεπτά την ημέρα. Παρακινήστε τον να βρει χρόνο να σας συναντήσει από κοντά.

9.Η ανταλλαγή εικονιδίων με τις φίλες σας είναι εντάξει, αλλά όταν στέλνετε πολλά σε έναν άντρα είναι σημάδι ανωριμότητας.

10.Ακόμα και αν θέλετε να είστε μαζί του 24/7, προσπαθήστε να μην είστε το εύκολο θύμα – οι άντρες αγαπούν τις προκλήσεις.

Να θυμάστε πως αυτοί οι κανόνες είναι απλά κάποιες προτάσεις. Μην είστε υπερβολικά αυστηροί και ακολουθήστε τις με προσοχή.