10 στάσεις ύπνου και τι αποκαλύπτουν για την σχέση σας

13 Δεκεμβρίου, 20173:08 ΜΜ

H εφαρμογή LoveByte για τα ζευγάρια, πρόσφατα απεικόνισε δέκα θέσεις ύπνου με τις οποίες σχετίζεται η σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι. Αν μοιραστείτε ένα κρεβάτι με αυτόν που αγαπάτε, μπορεί να είναι το πιο γλυκό ή άβολο πράγμα, ανάλογα με το πόσο ύπνο συνήθως καταφέρετε να πάρετε.

Κάθε στάση ύπνου έχει κάτι να πει για την οικειότητα ανάμεσα σας ή το είδος της σχέσης που έχετε με το άλλο σας μισό. Παρακάτω θα βρείτε στάσεις ύπνου μέσα στις οποίες κάπου θα δείτε τον εαυτό σας.

lovebyte

Ο ένας από τους δυο καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του χώρου και μερικές φορές πέφτει και πάνω στον άλλον. Αυτό δηλώνει σαφώς ότι ο κυρίαρχος εταίρος έχει την τάση να είναι εγωιστής και πρέπει να εργαστεί πάνω στην επικοινωνία.

lovebyte

Λίγο απόμακρο, το ζευγάρι ξοδεύει το χρόνο του στα κινητά τους τηλέφωνα αντί στον ύπνο.

lovebyte

Περνούν περισσότερο χρόνο σε πάρτι παρά σε ύπνο και ανάπαυση. Εκείνοι που κοιμούνται με το πρόσωπο προς τα κάτω δείχνουν σημάδια άγχους και τείνουν να κρύβουν τα συναισθήματά τους.

 lovebyte

Το ζευγάρι κοιμάται πρόσωπο με πρόσωπο, σηματοδοτώντας την επιθυμία τους για οικειότητα όλη τη νύχτα. Τους αρέσει να φροντίζουν ο ένας τον άλλον και να συνομιλούν.

lovebyte

Τα νέα ζευγάρια σίγουρα θα μπορέσουν να συνδεθούν με αυτή τη θέση ύπνου. Δίνουν στον εαυτό τους αρκετό χώρο ενώ ταυτόχρονα δείχνουν την αγάπη τους κρατώντας τα χέρια.

lovebyte

Ο προσωπικός χώρος και η οικειότητα σε ένα, ο άνδρας και η γυναίκα εξακολουθούν να συνδέονται μεταξύ τους. Το στυλ ύπνου δείχνει ότι αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον ισότιμα.

lovebyte

Η άνεση και η ασφάλεια είναι τα σημάδια ενός ζευγαριού που μπορεί να κοιμάται ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλον. Αγαπούν τον καλό ύπνο και δεν ανησυχούν αν θα αεριστούν μπροστά ο ένας στον άλλο.

lovebyte

Παρέχοντας την πιο φυσική επαφή όλων των θέσεων ύπνου, η θέση αυτή είναι επίσης ένα μεγάλο φαβορί από τα ζευγάρια. Σημαίνει ότι ο ένας προστατεύει τον άλλον και θα μπορούσε να επιθυμεί τον έλεγχο και τη δύναμη σε ολόκληρη τη σχέση.

lovebyte

Ένας σύντροφος, συνήθως ο άντρας, κοιμάται ανάσκελα και το κορίτσι άνετα στα χέρια του. Αυτές οι θέσεις μιλούν δυνατά για μια αίσθηση προστασίας και ασφάλειας στη σχέση. Αυτός ο τύπος ζευγαριού εξαρτάται ο ένας από τον άλλο.

lovebyte

Ένας σύντροφος περιστρέφεται γύρω από τον άλλο ενώ κοιμάται. Υποδεικνύει ότι ένας από τους δυο δεν χορταίνει αρκετά τον άλλο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News