10 σκληροί νόμοι της αγάπης που κανένας δεν μπορεί να αποφύγει

6 Σεπτεμβρίου, 2017 6:11 ΜΜ
More videos

Όλες οι σχέσεις αλλάζουν με τον καιρό. Όσο περισσότερο καιρό περνάει μαζί ένα ζευγάρι, τόσες περισσότερες αλλαγές θα συμβούν. Κάποιες από αυτές μπορεί να είναι τρομακτικές ή ενοχλητικές. Ωστόσο, αν παρατηρήσετε τις αλλαγές αυτές πιο προσεχτικά, θα διαπιστώσετε ότι είναι απλά καινούργια στάδια της αγάπης.

Δείτε παρακάτω 10 νόμους της αγάπης, που κάθε ζευγάρι θα αντιμετωπίσει.

10. Η εμπιστοσύνη είναι εξαιρετικά εύθραυστη

Όλες οι σχέσεις βασίζονται στην εμπιστοσύνη και μερικές φορές αυτό μπορεί να φαίνεται δεδομένο. Αυτό είναι ένα πολύ παραπλανητικό και επικίνδυνο αίσθημα, επειδή η εμπιστοσύνη μεταξύ των συντρόφων μπορεί να δεχθεί πλήγματα πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα.

9. Μερικές φορές, μπορεί να βαριέστε όταν είστε μαζί

Μόνο στα όνειρα υπάρχουν τα ιδανικά ζευγάρια που κάνουν τα πάντα μαζί και δεν βαριούνται. Στην πραγματική ζωή, ένα βιβλίο ή ένα βράδυ με φίλους μπορεί να έχει περισσότερο ενδιαφέρον από ένα απόγευμα με τον σύντροφό σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει απόσταση μεταξύ σας. Απλά, μείνετε για λίγο χωριστά ο ένας από τον άλλον και θα μπορέσετε να ξαναπεράσετε καλά μαζί.

8. Δεν θα είστε πάντα στην ίδια πλευρά

Ακόμα και αν παίρνετε όλες τις αποφάσεις μαζί, θα υπάρξουν στιγμές που θα βρεθείτε σε αντίθετες πλευρές. Είναι σημαντικό να μην θυμώσετε με τον σύντροφό σας και να προσπαθήσετε μαζί να βρείτε μια λύση.

7. Ο γάμος και τα παιδιά δεν είναι απόφαση – είναι πρόκληση

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα ότι ο γάμος θα ενδυναμώσει την σχέση τους ή ότι τα παιδιά θα γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ τους. Ωστόσο, και ο γάμος και τα παιδιά, είναι πολύ σκληρές δοκιμασίες. Θα μάθετε να είστε καλοί σύντροφοι και γονείς, όπως ακριβώς μάθατε να κάνετε ποδήλατο. Μπορεί να πέσατε κάτω μερικές φορές, αλλά στην πορεία γίνατε πολύ καλύτεροι.

6. Δεν θα έλκεστε για πάντα ο ένας από τον άλλον

Μια σχέση είναι παθιασμένη μόνο στην αρχή. Το πάθος φεύγει και η συντροφική ζωή γίνεται πιο ήρεμη. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα. Το πιο σημαντικό, είναι να μην απελπιστείτε και πιστέψετε ότι τελικά δεν ταιριάζετε. Μπορείτε να διορθώσετε τα πάντα.

5. Μερικές φορές, θα νιώθετε μόνοι

Μπορεί να φαίνεται ότι ο γάμος είναι το αντίθετο της μοναξιάς, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Μερικές φορές, μπορεί να νιώσετε μόνοι και ότι κανένας δεν σας καταλαβαίνει και δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Όλοι οι άνθρωποι κάνουν τέτοιες σκέψεις κατά καιρούς, ανεξάρτητα από το αν είναι παντρεμένοι ή όχι.

4. Θα κάνετε περίεργες σκέψεις

“Μήπως πρέπει να πάρω διαζύγιο”; “Μήπως, θα ήμουν πιο ευτυχισμένη με κάποιον άλλον”; Τέτοιες σκέψεις μπορεί να κάνουν και τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια. Αυτές οι σκέψεις γίνονται συνήθως, όταν είμαστε μόνοι μας ή αργά το βράδυ.

3. Κατά καιρούς θα χάνετε το δέσιμό σας

Μερικές φορές, θα νιώθετε ότι όλη σας η ζωή είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τον σύντροφό σας και άλλες φορές αυτή η σύνδεση θα χάνεται. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Το πιθανότερο είναι να αισθάνεστε κουρασμένοι.

2. Θα πληγώσετε ο ένας τον άλλον

Κανένας δεν μπορεί να σας πληγώσει περισσότερο από τον άνθρωπο που αγαπάτε. Παίρνετε τα λόγια του στα σοβαρά περισσότερο από οποιουδήποτε άλλου. Επίσης, σε έναν τσακωμό, ο σύντροφός σας μπορεί να σας χτυπήσει εκεί που πονάτε. Το πιο σημαντικό, είναι να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα όταν εμφανίζονται και όχι όταν είναι πολύ αργά.

1. Η αγάπη δεν μπορεί να επιβιώσει από μόνη της

Η αγάπη είναι πράξεις και όχι απλό συναίσθημα. Πρέπει να δουλεύουμε πάνω στις σχέσεις μας. Πρέπει και οι δυο σύντροφοι να προσπαθούν να κρατούν αναμμένη τη φλόγα. Ένας μόνος του δεν μπορεί.

Ακολουθήστε μας στο facebook: