10 συγκινητικές ιστορίες: “Η αγάπη μέσα από τα μάτια ενός άντρα.”

28 Ιανουαρίου, 2016 7:23 ΜΜ
More videos

Η αγάπη δεν πληροί τα πρότυπα κανενός. Η αγάπη είναι τυφλή, αλλά και τόσο όμορφη. Η αγάπη είναι η κινητήριος δύναμη αυτού του κόσμου. Κάθε ιστορία αγάπης είναι μοναδική. Το καθένα από τα μέλη ενός ζευγαριού αντιλαμβάνεται διαφορετικά την αγάπη.

Δείτε παρακάτω πως περιγράφουν οι άντρες τα συναισθήματά τους για την αγάπη. Αυτές οι μικρές ιστοριούλες θα σας συγκινήσουν και θα ζεστάνουν την ψυχή σας.

  1. Ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι μαζί με την κοπέλα μου. Εκείνη περίμενε να δει κάποιο αστέρι να πέσει, για να κάνει μια ευχή. Τελικά, την πήρε ο ύπνος. Λίγο αργότερα είδα ένα αστέρι να πέφτει και ευχήθηκα όλα της τα όνειρα να βγουν αληθινά.
  2. Ξαφνικά συνειδητοποίησα, ότι η γυναίκα μου ήταν το άλλο μου μισό. Χθες το βράδυ ξύπνησε στις 3 το πρωί και μου είπε: “Αγάπη μου, τι θα γινόταν, αν ήμουν τελετάμπι; Θα με αγαπούσες το ίδιο; “Σίγουρα, θα σε αγαπούσα, αφού ήταν τα αγαπημένα μου, όταν ήμουν μικρός”, της απάντησα. Αργότερα το ίδιο βράδυ είδα ένα όνειρο, ότι η γυναίκα μου ήταν τελετάμπι και το πρωί την ρώτησα από τι είναι φτιαγμένες οι τηγανίτες τελετάμπι.
  3. Όταν ήμουν μικρός, η μαμά μου μου έκανε πάντα 2 ερωτήσεις για τα κορίτσια που μου άρεσαν: Τι χρώμα είναι τα μάτια της και ποια είναι η αγαπημένη της γεύση παγωτού. Τώρα είμαι 40 χρονών και η μαμά μου έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια και ακόμα θυμάμαι, ότι τα μάτια της είναι πράσινα και το αγαπημένο της παγωτό ήταν το παγωτό σοκολάτα με κομματάκια μπισκότου, όπως ακριβώς και της γυναίκας μου.
  4. Γνώρισα την γυναίκα μου, όταν ήμασταν ακόμη στο πανεπιστήμιο. Το προηγούμενο βράδυ έβρεχε πάρα πολύ και εγώ βιαζόμουν να πάω στο μάθημα. Ακριβώς μπροστά από το κτίριο ήταν μια κοπέλα, που είχε κολλήσει σε μια λακκούβα και ζήτησε την βοήθειά μου. Πήγα και την βοήθησα και για τους επόμενους μήνες την κουβαλούσα στο κτίριο. Όλοι στον δρόμο μας κοιτούσαν έκπληκτοι, αλλά εμένα δεν με ένοιαζε καθόλου. Εκείνη την μέρα μπορεί να βράχηκαν τα παπούτσια μου, αλλά γνώρισα την γυναίκα μου. Τώρα μου αρέσει πολύ να διηγούμαι την ιστορία της γνωριμίας μας.
  5. Κάθε φορά που τσακώνομαι με την γυναίκα μου η μικρή μας κόρη πέφτει κάτω και προσποιείται, ότι πονάει στο γόνατο ή το χέρι της. Πρόσφατα, τσακωνόμασταν στην κουζίνα, ενώ η κόρη μας κοιμόταν. Όταν μας άκουσε μπήκε στην κουζίνα και έπιασε το χέρι μου. Μου ζήτησε να ξαπλώσω μαζί της, γιατί είχε δει ένα κακό όνειρο και φοβόταν. Λίγο αργότερα μας πήρε ο ύπνος μαζί. Και έτσι με αυτόν τον τρόπο απέτρεψε έναν μεγάλο καυγά. Τώρα δεν τσακωνόμαστε τόσο συχνά, χάρη στην κορούλα μας.
  6. Ταιριάζουμε τέλεια ο ένας με τον άλλον. Όλοι μας οι φίλοι το πιστεύουν αυτό. Έχουμε κοινά γούστα σχεδόν σε όλα τα πράγματα. Οπότε αποφασίσαμε να συζήσουμε. Λένε, ότι η ρουτίνα σκοτώνει την σχέση, αλλά εμείς βιώσαμε το αντίθετο. Ωστόσο, πάντα υπάρχουν πράγματα, στα οποία δεν έχουμε μπορέσει να βρούμε μια μέση λύση. Εγώ φοράω ένα απλό μπλουζάκι, εκείνη φοράει φούτερ, εγώ σκεπάζομαι με μια λεπτή κουβέρτα, εκείνη θέλει ολόκληρο πάπλωμα. Όλα αυτά μας κάνουν να γελάμε. Η καθημερινότητά μου δεν έχει υπάρξει πιο ωραία.
  7. Κάποια στιγμή μου συνέβη μια πολύ συναρπαστική ιστορία. Πέρασα από ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο και τελικά το καλοκαίρι αποφάσισα να πάω διακοπές και να ξεκουραστώ. Κατά τύχη έπιασα συζήτηση με μια παλιά μου συμμαθήτρια, η οποία μου είπε, ότι είχε ένα άδειο σπίτι δίπλα στην θάλασσα. Το ίδιο βράδυ πήρα εισιτήρια και έφυγα. Κατά την διάρκεια των διακοπών μου, γνώρισα μια κοπέλα και την ερωτεύτηκα. Δεν είχα ξαναγνωρίσει έναν τόσο αξιαγάπητο άνθρωπο με τον οποίο να έχουμε τόσα κοινά. Τώρα είμαι ευτυχισμένος. Ξέρω, ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο.
  8. Δουλεύω σε βάρδιες, δύο μέρες συνεχόμενες και τις επόμενες δυο μέρες ρεπό. Η γυναίκα μου άρχισε να μου βάζει διάφορα μικρά δώρα- έκπληξη στο πρωινό μου και σαν παιδί μου άρεσε να τα ανακαλύπτω. Επίσης, μου βάζει διάφορα γράμματα στο φαγητό, που παίρνω μαζί μου στην δουλειά. Μου γράφει πόσο με αγαπάει και μου ζωγραφίζει μια χαμογελαστή φατσούλα. Κανείς δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο για μένα στο παρελθόν.
  9. Η γυναίκα μου κάνει κάποιες πολύ εύστοχες ερωτήσεις. Ποια είναι τα όνειρά μου; Τι θέλω να κάνω, για να γίνω πιο ευτυχισμένος; Τι μου αρέσει στους ανθρώπους; Τι έχει περισσότερη αξία για μένα; Μέχρι που θα έφτανα για τους φίλους μου, αν το είχαν ανάγκη; Τι πρέπει να έχει κάποιος για να γίνει φίλος μου; Τι θαυμάζω περισσότερο στις γυναίκες; Τι με συναρπάζει; Πως βρίσκω την εσωτερική μου γαλήνη; Είναι τόσο υπέροχη και αισθάνομαι, ότι με καταλαβαίνει απόλυτα. Μου δείχνει πάντα πόσο με αγαπάει. Είναι ο έρωτας της ζωής μου και η έμπνευσή μου.
  10. Όταν η νεογέννητη κόρη μου, άρχισε να κάνει τους πρώτους ήχους, ξεκίνησαν να της μαθαίνω κρυφά την λέξη “μαμά”, για να είναι η πρώτη λέξη που θα πει. Μια μέρα γύρισα σπίτι πιο νωρίς από ότι συνήθιζα και μπήκα μέσα, χωρίς να με πάρει κανείς χαμπάρι. Μπήκα κρυφά στο δωμάτιο, που βρισκόταν η γυναίκα με την κόρη μου και άκουσα την γυναίκα μου να μαθαίνει κρυφά στην κόρη μας την λέξη “μπαμπάς”.