10 πράγματα που θα καταλάβουν μονάχα όσοι αργούν στο μπάνιο!

13 Ιουλίου, 2015 11:44 ΜΜ
More videos

Υπάρχουν κάποια πράγματα στη ζωή που απλά είναι δεδομένα.

Πχ ότι η Γη γυρίζει, ότι οι ΗΠΑ δε χάνουν στο μπάσκετ η ότι η Ελλάδα δε θα ξεχρεώσει ποτέ. Κάπως έτσι και το γεγονός πως αν μπούμε στο μπάνιο δύσκολα θα βγούμε στα επόμενα 45 λεπτά. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που ισχύει αυτό. Απλά, υφίσταται.

Υπάρχουν όμως 10 πράγματα με τα οποία θα ταυτιστούν πλήρως όλοι όσοι έχουν αυτήν την «κακιά συνήθεια»:

1. Το ραδιόφωνο πάει παντού – Γιατί να κάνεις μπάνιο σε ένα χώρο κλειστό από 4 τοίχους σε απόλυτη ησυχία όταν μπορείς να πάρεις μαζί σου ένα ραδιόφωνο ή ένα mp3 και να ακούσεις τα αγαπημένα σου τραγούδια;

2. Αφού ήρθα, ας τα κάνω …όλα – Χμμ, προσπαθώ να σκεφτώ ένα κόσμιο τρόπο να γράψω αυτό που σκέφτομαι. Τέλος πάντων, στο μπάνιο υπάρχει η τουαλέτα. Κι ο άνθρωπος, χρησιμοποιεί την τουαλέτα για μία συγκεκριμένη φυσική ανάγκη. Κι από τη στιγμή που η διαδρομή μέχρι το μπάνιο έγινε, γιατί να μην την εκμεταλλευτούμε για κάθε πιθανή …πράξη;

3. Η ανεκτίμητη αξία της γκριμάτσας – Μην κρύβεστε. Όλοι μας, όταν βρισκόμαστε σε χώρο με καθρέφτη αρχίζουμε τις βλακείες. Οι αστείες γκριμάτσες δίνουν και παίρνουν, εξασκούμαστε στα χαμόγελα ενώ προσπαθούμε να πάρουμε το πιο λάγνο βλέμμα μας. Παράλληλα, οι κολλημένοι με το σώμα τους σφίγγονται και θαυμάζουν τους κοιλιακούς τους να διαγράφονται. Σιξ πακ και τα μυαλά στα κάγκελα!

4. Θέλω και ξύρισμα ε; – Κάνοντας αστείες γκριμάτσες και πλησιάζοντας το πρόσωπό σου στον καθρέφτη, παρατηρείς ότι χρειάζεσαι ξύρισμα ή το μούσι σου απαιτεί περιποίηση. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στις γυναίκες που πρέπει να κάνουν αποτρίχωση στο …μουστάκι ενώ και το υπόλοιπο σώμα μπορεί να θέλει ένα χεράκι…

5. Ανάπτυξη ταλέντων – Όλοι τραγουδούν στο μπάνιο. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το έχει κάνει. Είναι η πρώτη σου ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τον κόσμο του …θεάματος και να ανακαλύψεις ταλέντα που ούτε καν γνώριζες πως έχεις.

6. Το νερό πρέπει να τελειώσει. Νόμος – Δεν τίθεται θέμα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Από τη στιγμή που άναψες το θερμοσίφωνο κι αυτό γέμισε με καυτό νερό, οφείλεις να το αδειάσεις χρησιμοποιώντας το ολόκληρο. Τίποτα δεν πρέπει να πάει χαμένο σ’ αυτή τη ζωή.

7. Κάθε ετικέτα κάτι γράφει – Για να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν αυτή είναι μόνο δική μου συνήθεια ή αν συμβαίνει σε όλους αλλά εκεί που απολαμβάνω το ζεστό νερό αποφασίζω να διαβάσω όλες τις ετικέτες που βρίσκονται μπροστά μου. Αφρόλουτρα, σαμπουάν, αφροί ξυρίσματος, μάσκες και κάθε λογής χημική ουσία.

8. Επίλυση προβλημάτων παντός τύπου – Κι εκεί που τελειώνεις με τις ετικέτες παρατηρείς πως το νερό συνεχίζει να ρέει άφθονο κι εσύ έχεις χαλαρώσει πλήρως μέσα στους υδρατμούς. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να σκεφτείς κάποια πράγματα, να αναλύσεις την καθημερινότητά σου και να αποφασίσεις με ποιον τρόπο πρέπει να κινηθείς για να λύσεις κάθε πρόβλημα που σε βασανίζει.

9. Το μπάνιο μπορεί να γίνει πραγματικά …καυτό – Εδώ απευθύνομαι σε όσους μένουν με τον/την σύντροφό τους. Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να καλέσεις τον φίλο ή την φίλη σου να σε βοηθήσει στο τρίψιμο της …πλάτης; Και κάπου εκεί, το παιχνίδι ανάβει επικίνδυνα. Βγαίνεις; Ε όχι!

10. Τι κι αν έχω ραντεβού σε 1 ώρα – Τίποτα δεν είναι ικανό να με σταματήσει. Μπαίνοντας στο μπάνιο, χάνω κάθε αίσθηση του χρόνου και των υποχρεώσεών μου. Τα 30-45 αυτά λεπτά είναι ιερά και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου τα αφαιρέσει. Οπότε απλά …θα καθυστερήσω στο ραντεβού μου!

από τον Νότη Κουτσούκο του neopolis.gr