10 πράγματα που καταλαβαίνουν μόνο οι αγορομάνες

12 Σεπτεμβρίου, 20151:32 ΠΜ
More videos

Αγορομάνα, εσύ ξέρεις:

1. Όλοι πιστεύουν πως βαθιά μέσα σου ήθελες να κάνεις κορίτσι

Κι άλλο αγόρι; Κι όμως! Αλλά δεν πτοείσαι. Έχεις συνηθίσει και ξέρεις. Και όσο κι αν προσπαθείς να τους πείσεις για το αντίθετο, δεν θα τα καταφέρεις. Αλλά είσαι πραγματικά χαρούμενη που είσαι αγορομάνα. Μα γιατί δεν σε πιστεύουν;

2. Κάθε παιδί διαφέρει

Μπορεί να είναι όλα τους αγόρια, αλλά θα δεις πως το επόμενο διαφέρει.

Τα αγόρια μπορεί να είναι φωνακλάδικα, να έχουν πολλή αυτοπεποίθηση και να είναι τολμηρά, αλλά μπορεί να είναι και ντροπαλά, ευαίσθητα και ήσυχα.

iStock_000051144696_Small

3. «Ο γιος είναι γιος μέχρι να παντρευτεί, η κόρη είναι κόρη για όλη της τη ζωή»

Λέει ένα ρητό. Όμως δεν είναι αλήθεια.

Ό,τι κι αν γίνει στο μέλλον, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ας μη μιλήσουμε για τις… θανάσιμες πεθερές!

4. Σε βοηθά να καταλάβεις τους άντρες λίγο καλύτερα

Όταν προσπαθείς να μεγαλώσεις κάποιον που δεν σου μοιάζει, είναι δύσκολο. Προσπαθείς να καταλάβεις τον τρόπο σκέψης του και το πώς βλέπει εκείνος τα πράγματα.

Είναι πολύ σημαντικό όμως να μεγαλώνεις αγόρια που θα γίνουν καλοί και ευγενικοί άντρες, πιστοί και αφοσιωμένοι σύζυγοι.

5. Δεν βαριέσαι ποτέ

Ούτε στιγμή.

Τα αγόρια είναι έξτρα φασαριόζικα και έξτρα παιχνιδιάρικα. Βλέπουν τον κόσμο διαφορετικά, κάνουν άπειρες χαζομάρες και ομορφαίνουν την κάθε σου μέρα.

6. Τσισάκια παντού

Από τη στιγμή που γεννιούνται, δεν σταματούν να κάνουν τσίσα όπου βρουν. Δυστυχώς αυτό δεν σταματά κι όταν μεγαλώνουν. Πιτσιλιές ολούθε, η τουαλέτα… χαμός!

7. Τα αγορίστικα παιχνίδια είναι σούπερ

Σούπερ-μαν, Μπάτμαν, Σπάιντερμαν και άλλα σούπερ παιχνίδια. Για να μη μιλήσουμε για τρακτέρ, φορτηγά, αυτοκινητάκια και σπαζοκεφαλιές, παζλ, εργαλειοθήκες κι αυτοκινητάκια. Κι άλλα αυτοκινητάκια! Μην ξεχνάμε και τα χώματα και τις λάσπες. Δυστυχώς υπάρχουν κι αυτά.

8. Πόσο τρώνε;;

Αυτά δεν σταματούν να καταβροχθίζουν ό,τι βρουν μπροστά τους! Ποιος έφαγε το τελευταίο κομμάτι πίτσας; Μην αναρωτιέστε! Είναι λογικό, μιας και τα αγόρια καταναλώνουν απίστευτη ενέργεια.

9. Ό,τι λένε το εννοούν

Δεν ψάχνουν για διπλά νοήματα, δεν αμφισβητούν και δεν θέλουν να τους αμφισβητήσεις. Αν έρθει να σου πει «Μαμά, είσαι πολύ όμορφη σήμερα», το λέει και το εννοεί.

10. Λατρεύουν τη μαμά τους

Η πρώτη τους αγάπη και παντοτινή – το λέμε και το εννοούμε.

Κι όσο μεγαλώνει, θα είναι εκεί για σένα, θα σε προσέχει και θα σε φροντίζει. Και στα μάτια σου πάντα θα είναι το αγοράκι σου, όσο χρονών κι αν γίνει.

iStock_000070899779_Medium

πηγή

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News