Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
άντρες10 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και προσελκύουν τους άνδρες σαν μαγνήτες

10 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και προσελκύουν τους άνδρες σαν μαγνήτες

Φαίνεται ότι οι γυναικείες εμφανίσεις είναι πολύ υποκειμενικές: μερικοί άνδρες αρέσκονται στις γυναίκες, μερικοί άνδρες προτιμούν τα κορίτσια και άλλοι δεν ενδιαφέρονται για το σχήμα, αλλά δίνουν προσοχή σε άλλα πράγματα.

Οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλά υποσυνείδητα πράγματα για τις γυναικείες εμφανίσεις που οι άνδρες παρατηρούν ασυνείδητα.

Διαφορετικές έρευνες διεξήχθησαν από διάφορους επιστήμονες από διάφορες χώρες σε διαφορετικούς χρόνους. Συνολικά, χιλιάδες άνδρες και γυναίκες συμμετείχαν στις μελέτες.

Παρακάτω θα δείτε συνδυασμένα όλα τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από τους επιστήμονες, που θα σας ενημερώσουν για τα πιο σημαντικά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και προσελκύουν τους άνδρες.

1. Φωνή και τρόπος ομιλίαςc4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b 519

© eastnews   © eastnews

Στην αρχή, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες που έχουν ψηλή “θηλυκή” φωνή. Η Μέριλιν Μονρόε είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της ιδανικής φωνής. Η λιγότερο ελκυστική φωνή είναι μια τρελή φωνή όπως της Κιμ Καρντάσιαν και της Έλεν Πέιτζ.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι ψηλές θηλυκές φωνές συνδέονται με τη νεανικότητα, που ισοδυναμεί με την ελκυστικότητα. Οι μεγαλύτερες γυναίκες συχνά έχουν πιο τσιριχτές φωνές.

Μια άλλη έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες που μιλάνε με παρόμοιο τρόπο με τον δικό τους. Πρόκειται για τον τρόπο που προφέρονται ορισμένες λέξεις και γράμματα, ο ρυθμός της ομιλίας και άλλες λεπτομέρειες.

2. Ύψοςc81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c 245

© eastnews   © eastnews

Πιθανώς όλοι γνωρίζουν ότι τις περισσότερες φορές οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες πιο κοντές από αυτούς. Η διαφορά ύψους μπορεί να είναι μικρότερη από 17 με 20 πόντους.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άντρες των οποίων το ύψος είναι μικρότερο από το μέσο όρο. Έτσι, ενώ οι ψηλοί άνδρες προσπαθούν να βρουν κοντά κορίτσια, οι κοντοί άνδρες ψάχνουν γυναίκες παρόμοιου ύψους.

3. Ηλικίαeccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3 217

© eastnews   © eastnews

Συχνά βλέπουμε ζευγάρια όπου οι άνδρες είναι μεγαλύτεροι από τις γυναίκες. Και φαίνεται ότι η πλειοψηφία των ζευγαριών είναι έτσι. Ωστόσο, υπάρχουν πολύ φωτεινά παραδείγματα ζευγαριών όπου μια γυναίκα είναι μεγαλύτερης ηλικίας από τον άνδρα.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι άνδρες ηλικίας πριν από τα 20 και μετά τα 30 προτιμούν γυναίκες από 24 έως 25 ετών ως σeξουαλικούς συντρόφους. Αυτό συμβαίνει επειδή σε αυτή την ηλικία μια γυναίκα πιθανότατα θα γίνει μητέρα. Και σε αυτή την περίπτωση, δεν έχει σημασία αν ένας άνδρας ή μια γυναίκα σκέφτονται ακόμη για παιδιά. Είναι όλα εξαιτίας της εξέλιξης. Οι άνδρες που είχαν σeξουαλικές επαφές με γυναίκες ηλικίας 24 έως 26 ετών είχαν περισσότερα παιδιά από άλλους άνδρες.

Οι άνδρες ηλικίας άνω των 30 ετών που επιλέγουν μεγαλύτερες γυναίκες από τους ίδιους δεν μπορούν να εξηγηθούν μέσα από αυτή τη θεωρία. Πιθανώς, στην περίπτωση αυτή, πρέπει να αναζητήσουμε περισσότερους ψυχολογικούς λόγους και κίνητρα. Ή ίσως πρέπει να έχουμε κατά νου το γεγονός ότι δεν υπάρχουν καταστάσεις όπου οι άνδρες επιλέγουν γυναίκες με βάση μόνο ένα κριτήριο ελκυστικότητας.

4. Χρώμα ματιώνa87ff679a2f3e71d9181a67b7542122c 198

© depositphotos   © depositphotos

Οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Τρόμσο της Νορβηγίας ισχυρίζονται ότι οι άντρες με μπλε μάτια προτιμούν τις γυναίκες με μπλε μάτια. Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτό συμβαίνει επειδή το χρώμα των ματιών του μελλοντικού μωρού βοηθά να καταλάβουμε αν η επιλογή μας ήταν σωστή.

Οι άνδρες με καστανά και πράσινα μάτια τείνουν να μην προτιμούν τις γυναίκες με μπλε μάτια.

Φυσικά, οι προτιμήσεις των ανδρών με γαλάζια μάτια φαίνονται αρκετά λογικές. Αλλά, στην πραγματικότητα, ακόμη και αν οι δύο γονείς έχουν μπλε μάτια, μπορεί να κάνουν ένα μωρό με καστανά μάτια.

5. Μακιγιάζe4da3b7fbbce2345d7772b0674a318d5 187

© eastnews   © eastnews

Η έρευνα από το 2014 υποστηρίζει ότι οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες που χρησιμοποιούν μακιγιάζ μέτριας έντασης. Το πιο περίεργο είναι ότι οι γυναίκες δεν επιθυμούν πραγματικά να έχουν πολύ έντονο μακιγιάζ, αλλά νομίζουν ότι αυτό αρέσει στους άντρες, γι ‘αυτό το κάνουν συχνά.

Έτσι, οι γυναίκες που κάνουν ένα πολύ έντονο μακιγιάζ μπορεί να αποκρούσουν τους άνδρες που προσπαθούν να προσελκύσουν. Μην το ξεχάσετε αυτό και επιλέξτε το μακιγιάζ σας με σύνεση.

6. Αναλογία μέσης-γοφών1679091c5a880faf6fb5e6087eb1b2dc 169

© eastnews   © eastnews

Ο γιατρός Κάρι Φίτζγκεραλντ, ψυχολόγος από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας στο Μποφόρ, και οι συνεργάτες του διενήργησαν μια μελέτη και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες απομνημονεύουν καλύτερα τις πληροφορίες σχετικά με τις γυναίκες που έχουν μια «ιδανική» σχέση μέσης-γοφών. Τέτοιες γυναίκες θεωρούνται πιο ελκυστικές.

Σύμφωνα με την έρευνα, η ιδανική αναλογία μέσης-γοφών είναι περίπου 0,7. Είναι πολύ εύκολο να το υπολογίσετε: μετρήστε τη μέση και τους γοφούς σας, στη συνέχεια διαιρέστε την περιφέρεια της μέσης σας από την περίμετρο των γοφών.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, μοντέλα όπως η Κέιτ Μος και η Κέλι Μπρουκ και οι ηθοποιοί όπως η Μέριλιν Μονρόε και η Τζέσικα Άλμπα, έχουν την ιδανική αναλογία μέσης-γοφών, παρά το γεγονός ότι έχουν τελείως διαφορετικά σχήματα σώματος.

7. Δαχτύλιοι γύρω από την ίριδα του ματιού8f14e45fceea167a5a36dedd4bea2543 161

© depositphotos

Η πτυχή του χρώματος των ματιών μπορεί να μην είναι πολύ καθαρή, αλλά οι δακτύλιοι που την πλαισιώνουν να είναι πολύ ξεκάθαροι.

Οι δακτύλιοι αυτοί είναι το σκοτεινό δαχτυλίδι γύρω από την ίριδα. Οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα μεγάλα στεφανιαία δαχτυλίδια προσελκύουν τους άνδρες περισσότερο. Ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι νεώτερες γυναίκες έχουν πιο φαρδύς δακτυλίους, αλλά ακόμη και οι μεγαλύτερες γυναίκες που εξακολουθούν να έχουν φαρδύς δακτυλίους είναι πολύ ελκυστικές για τους άνδρες.

8. Χρώμα μαλλιώνc9f0f895fb98ab9159f51fd0297e236d 147

© eastnews   © eastnews

Οι επιστήμονες από τη Γαλλία διεξήγαγαν έρευνες που έδειξαν ποιες γυναίκες καλούνται να χορέψουν σε νυχτερινά κέντρα συχνότερα: οι ξανθιές, οι καστανές ή οι κοκκινομάλλες.

Το συμπέρασμα ήταν ότι οι άντρες καλούν τις ξανθιές πιο συχνά από τις άλλες. Η δεύτερη θέση λήφθηκε από τις καστανές και οι γυναίκες με κόκκινα μαλλιά ήταν οι λιγότερο ελκυστικές για τους άνδρες.

Οι επιστήμονες πίστευαν ότι αυτό δεν οφείλεται στο ίδιο το χρώμα, αλλά στο πόσο καλά ταιριάζει το χρώμα των μαλλιών μαζί με το χρώμα του δέρματος. Έτσι, το χρώμα του δέρματος της πλειοψηφίας των γυναικών με κόκκινα μαλλιά βρέθηκε το λιγότερο ελκυστικό των οκτώ χρωμάτων δέρματος.

9. Μήκος των ποδιών45c48cce2e2d7fbdea1afc51c7c6ad26 131

© eastnews   © eastnews

Ο κλινικός ψυχολόγος Λεόν Σέλτζερ μελέτησε μερικά κομμάτια έρευνας και πολλά σε απευθείας σύνδεσης φόρουμ για να καταλάβει ποιο είναι το μήκος των ποδιών που θεωρείται πιο ελκυστικό για τους άνδρες. Έφτασε στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες προτιμούν γυναίκες με μακρύτερα πόδια. Αυτή η δήλωση δεν έρχεται σε αντίθεση με το κομμάτι για τους άνδρες που τους αρέσουν οι κοντές γυναίκες.

Αυτό ισχύει επειδή οι άνδρες αρέσκονται όταν τα πόδια των γυναικών είναι μακρά σε σχέση με το σώμα τους. Έτσι, δεν χρειάζεται να έχετε υπερβολικά μακριά πόδια για να προσελκύσετε έναν άνδρα. Το μόνο πράγμα που πραγματικά έχει σημασία είναι η σχέση με το υπόλοιπο σώμα.

10. Οσφυϊκή καμπυλότηταd3d9446802a44259755d38e6d163e820 113

Η οσφυϊκή καμπυλότητα είναι ένα άλλο καθολικό πρότυπο γυναικείας ομορφιάς που ενσωματώνεται στον αρσενικό εγκέφαλο χάρη στην εξέλιξη. Κατά μέσο όρο, η γωνία μεταξύ της πλάτης και των γλουτών πρέπει να είναι περίπου 45,5 °. Αυτή η καμπυλότητα θεωρείται ότι είναι η πιο ελκυστική για τους άνδρες.

Αυτό συμβαίνει επειδή στο παρελθόν (όπως και τώρα) αυτή η καμπυλότητα επέτρεπε στις γυναίκες να μην υποφέρουν από ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Φυσικά, πολλές έγκυες γυναίκες αισθάνονται πόνους στην πλάτη, αλλά οι γυναίκες που δεν έχουν την “σωστή καμπυλότητα” είναι πιο ευαίσθητες στους πόνους.

Πρέπει πάντα να θυμάστε ότι η εμφάνιση δεν είναι το μόνο πράγμα που ενδιαφέρει τους άνδρες. Υπάρχει επίσης η εσωτερική ομορφιά και πιστεύουμε ακράδαντα ότι κάθε γυναίκα είναι ελκυστική με το δικό της μοναδικό τρόπο. Εκτός αυτού, οι μελέτες έδειξαν ότι υπάρχουν πολλοί άνδρες που ήταν διαφορετικοί από την πλειονότητα. Έτσι, μην φοβάστε να είστε ξεχωριστές και να χρησιμοποιείτε τα πλεονεκτήματά σας με έξυπνο τρόπο.

Τα πιο σημαντικά