10 πολύχρωμα και πολυσήμαντα τατουάζ που θα σας δελεάσουν για να τα αποκτήσετε

25 Ιουνίου, 2016 9:34 ΜΜ
More videos

Ένα τατουάζ δεν είναι κάτι καινούριο αλλά τι γίνεται όταν το τατουάζ είναι διπλό και απεικονίζει κάτι επιπλέον από την αρχική εικόνα; Ο καλλιτέχνης από την Πολωνία Andrey Lukovnikov, κάνει ακριβώς αυτό ! Ο Lukovnikov συγχωνεύει συνηθισμένα έντομα με λουλούδια και το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο!

Ενώ τεχνικά δεν είναι πραγματικά διπλά τατουάζ, αυτό το ύφος της τέχνης έγινε απίστευτα δημοφιλές μετά την παρουσίαση στην τηλεοπτική σειρά ‘True Detectives’ που χρησιμοποιείται στην εισαγωγή.  

Εκατοντάδες καλλιτέχνες πειραματίστηκαν με την διπλή φωτογράφιση αλλά βλέποντας ότι αυτό αρχίζει να γίνεται και στον κόσμο του τατουάζ είναι κάτι το ανανεωτικό!

double-exposure-tattoos-andrey-lukovnikov-14 double-exposure-tattoos-andrey-lukovnikov-15 double-exposure-tattoos-andrey-lukovnikov-9 double-exposure-tattoos-andrey-lukovnikov-16 double-exposure-tattoos-andrey-lukovnikov-19-1 double-exposure-tattoos-andrey-lukovnikov-17 double-exposure-tattoos-andrey-lukovnikov-2-1 double-exposure-tattoos-andrey-lukovnikov-5 double-exposure-tattoos-andrey-lukovnikov-1-1 double-exposure-tattoos-andrey-lukovnikov-7

Facebook | colossal

Ακολουθήστε μας στο facebook: