10 παιδιά που έγιναν εκατομμυριούχοι πριν καν τελειώσουν το σχολείο!

26 Ιουνίου, 2015 2:00 ΠΜ
More videos

Παιδιά θαύματα ή απλώς τυχερά παιδιά; Ποια η σχέση τύχης και χρημάτων; Αυτά τα παιδιά δημιούργησαν αμύθητες περιουσίες, μέσα από απλές ιδέες που θέλησαν να υλοποιήσουν.

Και την ίδια ώρα που τα παιδιά στην ηλικία τους παίζουν με αυτοκινητάκια, ηλεκτρονικά και κούκλες, αυτά τα παιδιά κέρδισαν εκατομμύρια… Δείτε πώς:

Kiowa Kavovit, εκατομμυριούχος στα 6!

Η Kiowa Kavovit είναι η νεότερη επιχειρηματίας που εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό σόου Shark Tank και έβγαλε εκατομμύρια μέσα από μια ιδέα που σκέφτηκε ενώ ήταν μόλις 4 ετών! Είχε χτυπήσει το πόδι της και σκέφτηκε ότι θα της άρεσε να μπορεί να ζωγραφίσει πάνω στο τραυμαπλάστ. Εκείνη έδωσε την ιδέα, η οποία έγινε ανάρπαστη! Σήμερα είναι 6 ετών και εκατομμυριούχος!

Αbbey Fleck, εκατομμυριούχος στα 8

Το 1993 η Αbbey Fleck, έγινε εκατομμυριούχος ενώ ήταν μόλις 8 ετών, μέσα από την εφεύρεσή της «Makin Bacon».

Ουσιαστικά δημιούργησε ένα έξυπνο σκεύος για το μαγείρεμα του μπέικον στο φούρνο μικροκυμάτων χωρίς να μένει πάνω στο λίπος του.

Fraser Doherty, εκατομμυριούχος στα 16

Ο Fraser Doherty είναι από τη Σκωτία, και άρχισε να παρασκευάζει μαρμελάδες με τη συνταγή της γιαγιάς του, στην ηλικία των 14.

Αρχισε να πουλάει τη μαρμελάδα σε συγγενείς, φίλους και γείτονες, αλλά στην πορεία είχε τόσο μεγάλη επιτυχία που δημιούργησε την εταιρεία Superjams.

Εγινε εκατομμυριούχος στα 16.

Julieth Brindak, εκατομμυριούχος στα 16

Η Julieth Brindak ήταν 16 ετών όταν δημιούργησε το δικό της site κοινωνικής δικτύωσης το οποίο ονόμασε «Miss O & Friends». Το site ήταν βασισμένο σε ζωγραφιές που είχε κάνει όταν ήταν 10 ετών. Με τη βοήθεια των γονιών της, το site της έγινε σύντομα ένα από τα πιο δημοφιλή για εφήβους, με 10 εκ. επισκέπτες τον μήνα. Σήμερα, το site της αξίζει 15 εκατομμύρια δολάρια.

Jon Koon, εκατομμυριούχος στα 16

Ο Jon Koon είχε περιουσία 40 εκ. δολαρίων στα 16 του, από την εταιρεία του όπου συγκέντρωνε κομμάτια μοτοσυκλετών. Τι τον έκανε τόσο πλούσιο; Πήγαινε σε διάφορα δημοφιλή τηλεοπτικά σόου και τους παρείχε διάφορα κομμάτια αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Σύντομα θα είναι δισεκατομμυριούχος.

Maddie Bradshaw, εκατομμυριούχος στα 16

Η Maddie Bradshaw ήταν δυσαρεστημένη με τις κλειδαριές και αποφάσισε να τις διακοσμήσει, κατασκευάζοντας διακοσμητικά από καπάκια σόδας.

Το πρώτο χρόνο κέρδισε 1.6 εκ. δολάρια και ήταν μόλις 16 ετών. Εχει γράψει και βιβλίο με τις συμβουλές της για επίδοξους επιχειρηματίες.

John Magennis, εκατομμυριούχος στα 16

Ο John Magennis έμαθε μόνος του να σχεδιάζει ιστοσελίδες και δημιούργησε τη δική του επιχείρηση στα 14, χρεώνοντας 15 δολάρια ανά ιστοσελίδα. Βλέποντας τη μεγάλη ζήτηση άρχισε να χρεώνει περισσότερα. Και ο κόσμος συνέχιζε να αγοράζει. Έφτασε να χρεώνει 30.000 δολάρια ανά ιστοσελίδα. Και έβγαλε το πρώτο του εκατομμύριο στα 16.

Dominic McVey, εκατομμυριούχος στα 15

Ο Dominic McVey ήταν εκατομμυριούχος στα 15 πουλώντας σκούτερ. Είχε ανακαλύψει ότι στην Αμερική τα σκούτερ ήταν πολύ πιο φθηνά από ότι στην Αγγλία. Ετσι, ξεκίνησε να εισάγει σκούτερ από την Αμερική. Η επιχείρησή του εκτοξεύθηκε, λόγω της πολύ καλής τιμής των προιόντων της.

Σήμερα, η επιχείρησή του αξίζει 10 εκ. δολάρια.

Τάιλερ Ντίκμαν, εκατομμυριούχος στα 15

Ο Τάιλερ Ντίκμαν ήταν 10 ετών όταν πήρε στα χέρια του τον πρώτο του υπολογιστή. Τον οποίο διέλυσε και τον μελέτησε εξονυχιστικά.

Πήγαινε ακόμα στο δημοτικό, ενώ ήξερε να επισκευάζει τους υπολογιστές των δασκάλων του. Ετσι αποφάσισε να χρεώνει για τις υπηρεσίες του. Στα 15, ίδρυσε την επιχείρησή του Cooltronics, με ειδικότητα στην επισκευή υπολογιστών και η επιχείρησή του εξερράγη!

Robert Nay, εκατομμυριούχος στα 14

Ο Robert Nay έγινε εκατομμυριούχος στα 14 μέσα σε 2 μόλις εβδομάδες! Πώς τα κατάφερε; Δημιούργησε ένα online παιχνίδι με φούσκες, το οποίο κωδικοποίησε μόνος του. Εκανε το παιχνίδι του διαθέσιμο για την Apple δωρεάν και μέσα σε δύο εβδομάδες, το κατέβασαν πάνω από 1 εκ. άνθρωποι. Εκείνος κέρδισε 2 εκ. δολάρια.

toc

Ακολουθήστε μας στο facebook: