10 πανέξυπνα προϊόντα που δεν γνωρίζατε την ύπαρξή τους

3 Ιουλίου, 2017 4:00 ΜΜ
More videos

Κάθε χρόνο, εμφανίζονται στην αγορά όλο και πιο εκπληκτικές και χρήσιμες συσκευές. Μπορούν να διευκολύνουν τη ζωή μας και να μας βοηθήσουν να εξοικονομήσουμε χρόνο.

Παρακάτω θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μερικές από αυτές τις καινοτόμες εφευρέσεις.

#1 Ζώνη υπερηχογραφήματος για τις έγκυες γυναίκες

© competition.adesignaward.com

Η ηλεκτρονική συσκευή PreVue με εύκαμπτη οθόνη, προσαρμόζεται στην κοιλιά της μητέρας με τη βοήθεια ενός μαλακού επιδέσμου και επιτρέπει να παρακολουθείτε το μωρό μέσα σας. Οι μελλοντικοί γονείς θα μπορούν να παρακολουθούν τα μωρά τους να μεγαλώνουν, να κοιμούνται, να κινούνται και να αντιδρούν σε διάφορους ήχους σε πραγματικό χρόνο, ακόμα και πριν από τη γέννησή τους.

#2 Ένα βραχιόλι προτζέκτορας

Η εταιρεία Cicret προσφέρει ένα βραχιόλι που ξεχωρίζει από τα άλλα. Διαθέτει μίνι προβολέα, αισθητήρες και οθόνη που μπορεί να προβάλλεται ακριβώς πάνω στο χέρι σας. Μπορείτε να μετακινήσετε και να εκτελέσετε διάφορες ενέργειες στο δέρμα σας.

#3 Σίδερο ισιώματος που ανοίγει το χρώμα των μαλλιών

Τώρα είναι ακόμα πιο εύκολο να γίνετε ξανθιά. Η αμερικανική εταιρεία Pravana έχει δημιουργήσει ένα σίδερο ισιώματος που ανοίγει το χρώμα στα μαλλιά, σε μερικά λεπτά. Επιπλέον, είναι ασφαλέστερο από τις συνηθισμένες βαφές μαλλιών.

#4 Touch-Hear: ψηλαφιστό λεξικό

Οι επιστήμονες του Εθνικού Πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης, δημιούργησαν το λεξικό αναγνώρισης κειμένου Touch-Hear. Αποτελείται από 2 μέρη: έναν μικρό αισθητήρα που συνδέεται με τις άκρες των δακτύλων σας και ένα ηχείο που είναι προσαρτημένο στο αφτί σας. Μόλις αγγίξετε μια λέξη που βρίσκεται σε ένα βιβλίο με το σαρωτή, θα ακούσετε τη σημασία της. Επίσης, η συσκευή δεν ενοχλεί άλλους ανθρώπους: μόνο εσείς μπορείτε να την ακούσετε.

#5 Διεγέρτης εγκεφαλικής δραστηριότητας

© Thync

Το Thync είναι μια έξυπνη συσκευή που χρησιμοποιεί ηλεκτρικές ωθήσεις για να σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από το στρες, να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα ή να αναζωογονηθείτε. Έχει διάφορους τρόπους λειτουργίας: «Ώθηση», «Βαθιά Χαλάρωση», «Ηρεμία», «Βαθύς ύπνος», ακόμη και «Ευδαιμονία», για να νιώσετε μια ελαφριά μεθυστικότητα.

#6 Μια αντλία εξαγωγής

© amazon

Αν σας δάγκωσε ένα φίδι και δεν μπορείτε να πάτε στο νοσοκομείο αμέσως, αυτή η συσκευή μπορεί να σώσει τη ζωή σας. Είναι επίσης χρήσιμη μετά το τσίμπημα από μέλισσα, σφήκα, κουνούπι ή δάγκωμα αράχνης. Η αντλία θα αφαιρέσει τουλάχιστον ένα μέρος του δηλητηρίου και θα μειώσει την πιθανότητα σοβαρής δηλητηρίασης.

#7 Μάσκα φωτοθεραπείας Neutrogena

© twitter.com

Αυτή η θαυμάσια μάσκα θα σας απαλλάξει από την άμεση εφαρμογή κρέμας στο πρόσωπό σας. Έχει φώτα LED: μπλε για την καταπολέμηση βακτηρίων και κόκκινο για τη μείωση της φλεγμονής. Συνιστάται να τοποθετείτε τη μάσκα κάθε μέρα για ένα μήνα, για τουλάχιστον 10 λεπτά κάθε φορά.

#8 Μάσκα για την αϋπνία

Οι κατασκευαστές αυτής της συσκευής, υπόσχονται να λύσουν τα προβλήματα εκείνων που στριφογυρίζουν στο κρεβάτι, δεν μπορούν να κοιμηθούν, βιώνουν άγχος, σκέφτονται τα προβλήματά τους και αποσπούνται από εξωτερικά ερεθίσματα. Οι λυχνίες LED στη μάσκα, χρησιμοποιούν το λαμπερό φως που μοιάζει με ακτίνες ηλιοβασιλέματος όταν πρόκειται να κοιμηθείτε και μια απαλή μπλε λάμψη όταν ξυπνάτε.

#9 Μπρελόκ το οποίο μπορείτε να καλέσετε

© thetileapp.com

Όποιος έχει χάσει ποτέ τα κλειδιά του, πιθανώς σκέφτηκε ότι είναι κρίμα που δεν μπορεί να τα καλέσει για να τα βρει. Τώρα υπάρχει ένα μπρελόκ που σας διευκολύνει να βρείτε τα κλειδιά: μπορείτε να το καλέσετε από το κινητό σας. Μπορείτε να το επισυνάψετε σε οτιδήποτε, όπως στο περιλαίμιο του σκύλου, το σακίδιο ή ακόμα και το τηλεχειριστήριο.

#10 Ένα έξυπνο σουτιέν που εντοπίζει τον καρκίνο του μαστού στα πρώτα στάδια

© instagram   © JulianRiosCantu

Ένας νεαρός Μεξικανός, εμπνεύστηκε από τη μητέρα του που κόντεψε να χάσει τη ζωή της λόγω λανθασμένης διάγνωσης και δημιούργησε ένα «έξυπνο» σουτιέν. Ονομάζεται EVA και είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες που παρακολουθούν τη θερμοκρασία και το βάρος των μαστών.

Οι αλλαγές σε αυτές τις παραμέτρους, δείχνουν ότι μια μεγάλη ποσότητα αίματος ρέει στα στήθη, πράγμα που σημαίνει ότι τα αγγεία «τρέφουν» κάτι άλλο, πιθανώς ένα από τα είδη καρκίνου. Τα δεδομένα που συλλέγονται, μεταφέρονται σε μια ειδική εφαρμογή και μπορούν να εμφανιστούν σε ένα κινητό τηλέφωνο ή έναν υπολογιστή.

Ακολουθήστε μας στο facebook: