10 υπέροχες κωμωδίες που θα σας φτιάξουν την διάθεση!

7 Φεβρουαρίου, 20169:21 ΜΜ
More videos

Όταν έξω κάνει κρύο και έχει πολύ υγρασία, το μόνο πράγμα που θέλετε είναι να κάτσετε μέσα στο ζεστό σας σπίτι και να δείτε κάποια καλή ταινία με φίλους και γνωστούς.

Μαζέψαμε 10 ταινίες η οποίες θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα σας κάνουν να γελάσετε μέχρι τα κλάματα.

Chef
imdb

2848310-R3L8T8D-650-vbykk

Ένας σεφ που χάνει τη δουλειά του σε εστιατόριο αποφασίζει να ξεκινήσει από το μηδέν, αγοράζοντας μία καντίνα. Η καντίνα όχι μόνο τον βοηθά να εκφράσει τις δημιουργικές του ικανότητες με το φαγητό, αλλά φέρνει και τα μέλη της διαλυμένης οικογένειάς του μαζί.

Ο Έρωτας του Φεγγαριού / Moonrise Kingdom
imdb

2851410-R3L8T8D-650-UeBOCky

Ένα ανήλικο ζευγάρι ερωτεύεται και αποφασίζει να δραπετεύσει από την κωμόπολη τους και από τους γονείς τους. Ο Σαμ Σακάσκι είναι ένας πρόσκοπος τον οποίο τον εγκατέλειψαν οι θετοί του γονείς και η Σούζι Μπίσοπ είναι ένα 12χρονο κορίτσι το οποίο ζει ονειρεύοντας μαγικά μέρη. Είναι μια παράξενη ταινία, αλλά πραγματικά αξίζει να την δείτε.

Δον Ζουάν / Don Juan
imdb

2845810-R3L8T8D-650-dja_06347

Ο Τζον Μαρτέλο έχει ορίσει μια αυστηρή σειρά στις προτεραιότητες στην ζωή του: διαμέρισμα, αυτοκίνητο, οικογένεια, γυμναστική, γυναίκες. Προσπαθεί όμως να αλλάξει για την γυναίκα που του φαίνεται να είναι ο έρωτας της ζωής του, όμως βιώνει την μια απογοήτευση μετά την άλλη. Η αστεία μεταμόρφωση του πρωταγωνιστή, θα σας φτιάξει σίγουρα την διάθεση.

A Case of You
imdb

2846710-R3L8T8D-650-tout-pour-lui-plaire_534822_6349

Ο νεαρός Σαμ συναντά στο καφέ την όμορφη σερβιτόρα Μπέρντι και βέβαια, αμέσως την ερωτεύεται. Όμως η Μπέρντι άργησε μια μέρα στην δουλειά της και την απέλυσαν, όμως ο Σαμ δεν πρόλαβε να μάθει τίποτα για την κοπέλα εκτός από το όνομά της. Βρήκε την σελίδα της στα κοινωνικά δίκτυα και πριν της στείλει μήνυμα, αποφάσισε να γίνει ο «τέλειος» άντρας για την Μπέρντι, βασιζόμενος στο πως περιγράφει τον τέλειο άντρα στα κοινωνικά δίκτυα.

Ξενοδοχείο Grand Budapest / The Grand Budapest Hotel
imdb

2847610-R3L8T8D-650-1

Η ταινία αφηγείται τις περιπέτειες του Γκούσταβ Χ, ενός θρυλικού θυρωρού σε ένα διάσημο ευρωπαϊκό ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια μεταξύ των πολέμων και του Ζίρο Μουσταφά, του νεαρού που δουλεύει στο λόμπι, ο οποίος γίνεται ο πιο πιστός του φίλος. Η ιστορία περιλαμβάνει την κλοπή και την ανάκτηση ενός ανεκτίμητου πίνακα της Αναγέννησης και τη μάχη για μια τεράστια οικογενειακή περιουσία – όλα αυτά στο υπόβαθρο μιας ηπείρου, όπου όλα αλλάζουν ξαφνικά και δραματικά.

Λόγια και Εικόνες / Words and Pictures
imdb

2848010-R3L8T8D-650-968full-words-and-pictures-screenshot

Ένας καθηγητής λογοτεχνίας και μία καθηγήτρια τέχνης δημιουργούν μία αντιπαλότητα για τη βαρύτητα του αντικειμένου που διδάσκουν, προσπαθώντας να αποφασίσουν αν οι λέξεις ή οι εικόνες είναι πιο σημαντικές.

St. Vincent Ο Αγαπημένος μου Άγιος / St. Vincent
imdb

2848410-R3L8T8D-650-St-Vincent-023

Μία ωραία οικογενειακή ταινία, που συνδυάζει τέλεια τα στοιχεία κωμωδίας και δράματος. Η ταινία εστιάζει στην δύσκολη σχέση ενός γκρινιάρη βετεράνου πολέμου του Βίνσεντ και ενός απλού 12χρονου αγοριού του Όλιβερ. Η εμμονή του Βίνσεντ με τον τζόγο, το αλκοόλ και τα περίεργα πλάσματα της νύχτας τον οδήγησαν θριαμβευτικά στον πάτο της ζωής και για να καταφέρει πλέον να συνεχίσει να επιβιώνει στην αποτυχημένη και αξιολύπητη καθημερινότητά του, θα αναλάβει να φροντίσει, επί πληρωμή, το 12χρονο μελαγχολικό αγόρι της διπλανής πόρτας, τον μοναχογιό της φρεσκοχωρισμένης Maggie. Στην αρχή η σχέση τους ήταν εχθρικές, όμως με τον καιρό έγιναν πραγματική φίλοι και έμαθαν να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον.

Όλα για την Αγάπη / Stuck in Love
imdb

2849660-R3L8T8D-650-stuck-in-love-341424l

Η ταινία δίνει μια πάρα πολύ ρεαλιστική αίσθηση. Η ταινία μιλάει για τις ζωές απλών ανθρώπων, τα προβλήματα στις οικογένειές τους και τις αποτυχίες στην ζωή τους. Η πάρα πολύ καλή μουσική ατμόσφαιρα, καταπληκτική υποκριτική και οι ενδιαφέρον και πρωτότυπη διάλογοι θα κάνουν την ταινία ιδανική για ένα χαλαρό βράδυ.

Frances Ha
imdb

2850860-R3L8T8D-650-frensis_ha

Η Φράνσις είναι μια κοπέλα που ζει στη Νέα Υόρκη, που εργάζεται σε μία χορευτική ομάδα, αν και ο χορός δεν είναι το καλύτερο της χάρισμα. Η Φράνσις έχει την καλύτερη φίλη της την Σόφι, με την οποία μετά βίας επικοινωνούν πια. Μοιάζει ανεξάρτητη, αλλά έχει ανάγκη τους άλλους πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζει. Η Φράνσις είναι αντιφατική. Ξέγνοιαστη αλλά και αγχωμένη για το πώς θα τα βγάλει πέρα, ανασφαλής αλλά και σε στιγμές αδιάφορη για την εικόνα που δείξει. Είναι μια ιστορία για τη φιλία και δεν είναι λιγότερη παθιασμένη, συγκινητική και απρόβλεπτη από οποιαδήποτε ιστορία αγάπης.

Soul Kitchen
imdb

c

Ο Ζήνος Καζαντζάκης, γιος μεταναστών και ιδιοκτήτης ενός παρακμιακού εστιατορίου κάπου στο Αμβούργο της Γερμανίας. Ζει μια σχετικά ήσυχη ζωή, όμως αυτή η ησυχία αναστατώνεται μια μέρα, όταν ένα σορό ατυχίες συμβαίνουν στην ζωή του. Είναι μια ελαφριά ταινία, που δεν θα σας επιβαρύνει με δραματικές στιγμές. Ο πετυχημένος συνδυασμός καλής μουσικής και καλής κουζίνας θα βελτιώσει σημαντικά την διάθεσή σας.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News