10 κόλπα από μπαμπάδες που ξέρουν να κάνουν τα πράγματα καλύτερα

Μαρ 29, 2017 4:09 ΠΜ
More videos

Οι μπαμπάδες μπορούν να κάνουν τα πάντα. Σκέφτονται τα καλύτερα παιχνίδια, ξέρουν πώς να φτιάξουν τα μαλλιά για τις κόρες τους και δείχνουν στους γιους τους πώς να παίζουν ποδόσφαιρο.

Παρακάτω θα ανακαλύψετε 10 μυστικά που κάνουν τους μπαμπάδες ακόμη καλύτερους.

#1 Κοτσίδα από διακοσμητικό σύρμα

bs

Τυλίγοντας ένα διακοσμητικό σύρμα γύρω από τα μαλλιά της κόρης σας, δεν θα χρειαστεί να τα τεντώσετε και θα παραμείνουν σταθερά για ώρες.

#2 Πίστα παιχνιδιού σε μπλουζάκι

bs

Πάρτε μερικούς μαρκαδόρους και σχεδιάστε μια πίστα στο πίσω μέρος από ένα παλιό μπλουζάκι. Τα παιδιά θα παίζουν με τα αμαξάκια ενώ ο πατέρας θα απολαμβάνει το μασάζ του.

#3 Σπίρτα από μακαρόνια

bs

Τα νωπά μακαρόνια και μια εστία φωτιάς, μπορούν να σας βοηθήσουν να ανάψετε ένα κερί εύκολα. Ακόμη κι αν με τον αναπτήρα είχατε δύσκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του, το πρόβλημα θα λυθεί.

#4 Παίζοντας βιντεοπαιχνίδια

bs

Αν θέλετε να παίξετε το αγαπημένο σας βιντεοπαιχνίδι, αλλά το παιδί δεν σας αφήσει να το απολαύσετε χωρίς αυτό, απλά αφαιρέστε τις μπαταρίες από το δεύτερο χειριστήριο. Δώστε το στο μικρό σας και διασκεδάστε διπλά παίζοντας.

#5 Εσωτερικοί πάτοι για σωστή τοποθέτηση ποδιών

bs

Για να διδάξετε στο παιδί σας πώς να χτυπάει καλά την μπάλα, τοποθετήστε μερικούς πάτους στο έδαφος για να δείξετε τη σωστή θέση ποδιών. Μετά το παιχνίδι συλλέξτε τις μικρές μπάλες σε ένα κουβά μπογιάς και τις μεγάλες σε ένα παλιό αλιευτικό δίχτυ για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά. Με την ευκαιρία, μπορείτε να διασκεδάσετε με το παιδί σας κάνοντας αγώνες για το ποιος θα μαζέψει τις μπάλες πιο γρήγορα.

#6 Πλωτό ψυγείο

bs

Φτιάξτε ένα πλωτό ψυγείο για να έχετε κρύα αναψυκτικά ενώ απολαμβάνετε το μπάνιο σας. Γεμίστε ένα πλαστικό δοχείο με πάγο και τοποθετήστε στα άκρα κυλινδρικά αφρολέξ.

#7 Ανοιχτήρι πακέτων

bs

Τα παιδιά μισούν να περιμένουν, ειδικά όταν πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι. Για να τα βοηθήσετε να ανοίξουν ένα δύσκολο πακέτο, χρησιμοποιήστε ένα απλό ανοιχτήρι.

#8 Καθάρισμα παραθύρων με μια εφημερίδα

bs

Αυτό το κόλπο είναι παλιό. Καθαρίστε τα παράθυρα με μια εφημερίδα για να μην μείνουν σημάδια. Επίσης, είναι διαφορετικό από το βαρετό καθάρισμα με πανιά και μπορείτε να μετατρέψετε τη ρουτίνα σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

#9 Μια κάλτσα στο στόμιο της σκούπας

bs

Τοποθετήστε μια κάλτσα στο στόμιο της σκούπας για να μαζέψετε τα μικρά παιχνίδια από το πάτωμα.

#10 Τοποθετήστε ένα κορδόνι στην κούνια

bs

Στα παιδιά αρέσει να τα κουνάτε. Καθίστε στην αγαπημένη σας καρέκλα, δέστε ένα κορδόνι στην κούνια και έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

#11 Φτιάξτε μαξιλαράκια αφτιών από ωτοασπίδες

Αν έχετε χάσει το ένα ή και τα δύο μαξιλαράκια αφτιών, δημιουργήστε ένα νέο ζευγάρι από ωτοασπίδες. Κόψτε τις ωτοασπίδες στη μέση και προσαρμόστε τες στα ακουστικά.

[WhatsUpMoms]

Ακολουθήστε μας στο facebook: