10 «καμμένες ιστοσελίδες» που θα σε βοηθήσουν κάθε φορά που βαριέσαι τη ζωή σου!

22 Σεπτεμβρίου, 2015 1:55 ΠΜ
More videos

Βαριέσαι και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Όλοι ασχολούνται με τα πολιτικά, εσένα όμως σε κούρασαν τα ίδια και τα ίδια; Έχεις χρόνο για …χάσιμο και είσαι σε φάση «Έχω γυρίσει ολόκληρο το Ίντερνετ, τι άλλο να βρω»; Ένα πράγμα θα σου πω φίλε/η αναγνώστη/ρια: Ποτέ κανείς δε θα καταφέρει να επισκεφτεί ολόκληρο το διαδίκτυο, ούτε καν η Google!

Για αυτό και σκέφτηκα να γράψω αυτό το άρθρο. Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που το πήρα απόφαση όμως. Το ξεκίνησα στις 11.00 το πρωί, έφτασε 14.30 και δεν έχω τελειώσει ακόμη. Και πώς να τελειώσω άλλωστε, που κάθε «μαλακοσελίδα» με έκανε να κολλάω το λιγότερο 20 λεπτά;!

Σας προειδοποιώ, μην επισκεφτείτε τίποτα από τα παρακάτω αν έχετε κάποια υποχρέωση στον ορίζοντα. Εκτός κι αν θέλετε να κάνετε το μεγαλύτερο λάθος της ημέρας σας…

Αν θες να παίξεις

1. Magic Pen

kammena-sites1.jpgΘα χρειαστείς ένα πεντάλεπτο για να πιάσεις το νόημα, μετά όμως έχει πολύ πλάκα. Για να δούμε λοιπόν, πόσα από αυτά που έμαθες στη Φυσική του Λυκείου, τα κατανόησες σε βάθος;

Παίξε εδώ!

2. Excit

kammena-sites2.jpgΑπλό, κατανοητό και πολύ εθιστικό. Ειδικά αν είσαι κολλημένος με το Excel, θα νομίζεις πως είσαι στον παράδεισό σου. Άσε που μπορείς να το λιώνεις στα εργαστήρια της σχολής (όπου υπάρχει PC τέλος πάντων).

Παίξε εδώ!

3. Geoguesser

kammena-sites3.jpg
Είναι βασισμένο στην εφαρμογή των χαρτών της Google. Σε «πετάει» τυχαία σε διάφορα σημεία του πλανήτη κι εσύ πρέπει να μαντέψεις την περιοχή στην οποία βρίσκεσαι. Πού τα σκέφτονται ρε γαμώτο;

Παίξε εδώ!

4. Prince of Persia

kammena-sites4.jpg

Πήδα. Σκαρφάλωσε. Σκότωσε τους εχθρούς σου. Σώσε τον πρίγκιπα! Οι οδηγίες είναι απλές και το κλασσικό αυτό παιχνίδι διατίθεται εντελώς δωρεάν στο Ίντερνετ. Απλά μην ξεχάσεις να ορίσεις την ένταση στο …Mute. Θα μας θυμηθείς για αυτό το τελευταίο.

Παίξε εδώ!

Αν θες να χαζέψεις

5. Το σπίτι των ονείρων σου

kammena-sites5.jpg

Οι κοπέλες ειδικά, τρελαίνονται για κάτι τέτοια. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα του Ηνωμένου Βασιλείου με αγγελίες ακινήτων. Πού είναι το σημείο κλειδί; Στο γεγονός πως όλα τα σπίτια είναι κατασκευασμένα με βάση τα τελευταία και πιο μοντέρνα αρχιτεκτονικά trends.

Ψάξου εδώ!

6. Ο καιρός παγκοσμίως

kammena-sites6.jpg

Νομίζεις πως είναι τυχαίο που όποτε βαριόμαστε συζητάμε για τον καιρό; Ούτε καν…

Ενημερώσου εδώ!

7. Η ραδιομηχανή του χρόνου

kammena-sites7.jpg

Μπορείς να ενώσεις μια μηχανή του χρόνου με ένα ραδιόφωνο και να πάρεις πίσω ένα τέλειο αποτέλεσμα; Φυσικά και μπορείς. Για την ακρίβεια, στο Ίντερνετ όλα τα μπορείς.

Άκουσε εδώ!

8. Ό,τι χειρότερο πωλείται

kammena-sites8.jpg

Αυτά είναι τα πιο καμμένα αντικείμενα που βγαίνουν στο σφυρί καθημερινά στο Amazon. Χαχα, πλάκα έχει!

Τσέκαρε εδώ!

9. Open Puppies

kammena-sites9.jpg

Αν τρελαίνεσαι κι εσύ για αθώα κουταβάκια, είμαι βέβαιος πως μόλις ανοίξεις το Open Puppies δε θα ξανακλείσεις την καρτέλα. Στανταράκι…
(κάθε φορά που μπαίνεις στο site, εμφανίζεται κι άλλο κουτάβι)

Χάζεψε εδώ!

Αν είσαι τέρμα …ΚΑΜΜΕΝΟΣ (και δεν εννοώ Πάνος)!

10. Ορίστε…

kammena-sites10.jpgΑν τίποτα από τα παραπάνω δε βελτίωσε το βαρετό σου μεσημεροαπόγευμα, τότε η κατάστασή σου είναι πραγματικά σοβαρή, ίσως κι ανίατη. Η τελευταία ελπίδα, είναι αυτό εδώ!

via