10 ιστορίες ηλικιωμένων ανθρώπων γεμάτες αγάπη και χιούμορ

6 Ιουνίου, 2017 3:27 ΜΜ
More videos

Η ζωή είναι μικρή και γι’ αυτό δεν πρέπει να την παίρνουμε πολύ στα σοβαρά. Οπότε, αν συναντήσετε μερικούς ηλικιωμένους που θέλουν να μοιραστούν μαζί σας τις πολύτιμες ιστορίες τους, μοιραστείτε τες και εσείς με τον υπόλοιπο κόσμο.

Δείτε παρακάτω 10 ιστορίες ηλικιωμένων ανθρώπων γεμάτες με αγάπη και χιούμορ, που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

  • “Πρόσφατα, απέτυχα σε μια συνέντευξη για δουλειά και ήμουν πολύ θυμωμένος με τον εαυτό μου. Ένας ηλικιωμένος άντρας με πλησίασε και μου είπε: ‘Αγόρι μου, έχεις μόρφωση, εργασιακή εμπειρία, σταθερή ζωή και στεναχωριέσαι; Μεγάλωσα μετά τον πόλεμο και δεν είχα κανένα από αυτά, αλλά βρήκα το δρόμο μου. Θα τον βρεις και εσύ. Απλά, δώσε στον εαυτό σου λίγο χρόνο. Τίποτα δε συμβαίνει από τη μια στιγμή στην άλλη’. Ακόμα αναρωτιέμαι από πού αντλούν τόση σοφία και ηρεμία αυτοί οι άνθρωποι.
  • “Είδα έναν ηλικιωμένο άντρα να κρύβεται πίσω από μια ηλικιωμένη γυναίκα, με ένα μπουκέτο λουλούδια στα χέρια. Με το ένα χέρι της έκλεισε τα μάτια και της είπε: ‘Μάντεψε ποιος είναι!’ Εκείνη απάντησε χαριτωμένα: ‘Ο αγαπημένος γκριζομάλλης μου’ και της έδωσε τα λουλούδια.”

  • “Σήμερα συνάντησα έναν 70χρονο άντρα στο λεωφορείο. Πήγαινε σε ένα ραντεβού με γλυκά και λουλούδια. ‘Σε αυτή τη στάση κατεβαίνω’, ρώτησε τον οδηγό και εκείνος έγνεψε καταφατικά. ‘Ωραία, γιατί με περιμένει η αγαπημένη μου’, απάντησε ο ηλικιωμένος. Έμοιαζε πραγματικά τόσο χαρούμενος.”
  • “Έχω μια συμφοιτήτρια που είναι ήδη 60 ετών, αλλά θέλει να πάρει και δεύτερο πτυχίο, επειδή ο εγγονός της που είναι 5 ετών αποφάσισε ότι θέλει να ζήσει στην Ιταλία όταν μεγαλώσει. Έτσι, μαθαίνει η ίδια ιταλικά, για να τα μάθει και στον εγγονό της. Αν δεν είναι αυτό αληθινή αγάπη, τότε τι είναι;”
  • “Σήμερα είδα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο λεωφορείο. Η ηλικιωμένη γυναίκα φώναζε στον άντρα της για κάποιο λόγο, αλλά εκείνος χωρίς να αναστατωθεί καθόλου, της έπιασε το γόνατο και της ψιθύρισε: ‘Υποσχέθηκες ότι δε θα τσακωνόμαστε’. Μέτα παρέμειναν σιωπηλοί, μέχρι να κατέβουν. Δεν έχω δει κάτι πιο ωραίο!”

  • “Πριν από 2 χρόνια, ο παππούς μου που τώρα έχει πεθάνει, μου έκανε δώρο το αγαπημένο του βιβλίο. Σήμερα αποφάσισα να το διαβάσω. Βρήκα έναν μικρό φάκελο με 20 δολάρια και ένα σημείωμα, που έλεγε: ‘Αν κάποια στιγμή βαριέσαι, πήγαινε να αγοράσεις 2-3 σοκολάτες’.”
  • “Είμαι στο κομμωτήριο. Η κομμώτρια κουρεύει τα μαλλιά ενός ηλικιωμένου άντρα και η γυναίκα του κάθεται δίπλα σε ένα παγκάκι. Αυτό το ζευγάρι αντάλλαζε συνέχεια μεταξύ του σαρκαστικά σχόλια. Σε κάποιο σημείο, η γυναίκα προσβλήθηκε και άρχισε να κλαίει. Ο ηλικιωμένος άντρας την πλησίασε, την αγκάλιασε, της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και της είπε ότι είναι το πολυτιμότερο διαμάντι της ζωής του. Αυτό είναι αληθινή αγάπη!”
  • “Είμαι στο σπίτι του παππού μου. Κάθομαι στο τραπέζι, ο παππούς είναι δίπλα μου και η γιαγιά στην κουζίνα, να φτιάχνει τηγανίτες. Τότε, ο παππούς της είπε: ‘Ας δείξουμε στην εγγονή μας τι μπορούμε να κάνουμε!’ Τότε, η γιαγιά έριξε μια τηγανίτα πάνω από τον ώμο της προς τον παππού και εκείνος την έπιασε με ένα πιάτο! Είναι 70 ετών και δεν έχουν ξεχάσει να διασκεδάζουν!”

  • “Μια μέρα έκανα βόλτα σε ένα πάρκο και είδα έναν ηλικιωμένο άντρα να ανεβάζει στους ώμους του τη γυναίκα του, για να μπορέσει να φτάσει ένα λουλούδι που ήθελε να κόψει. Καθώς τη σήκωνε… την αμόλησε. Τότε, η γυναίκα του του είπε γελώντας: ‘Μπορώ να το φτάσω. Δε χρειάζεται να πετάξουμε.’ Ήταν τόσο γλυκό και ταυτόχρονα τόσο αστείο, που γελούσα για μισή ώρα.”
  • “Πήγα να επισκεφθώ τους παππούδες μου. Η γιαγιά με πήγε αμέσως στην κουζίνα για να μου δώσει να φάω. ‘Γιαγιά, που είναι ο παππούς;’ ‘Πήγε στη λήθη… διαλύθηκε στην ηχώ του τρεχούμενου νερού… δεν είναι πια εδώ’, μου απάντησε και κοίταξε το πάτωμα. Μπερδεύτηκα και άρχισα να τρέμω – δεν μπορεί να… Και τότε άκουσα τη φωνή του παππού από το μπάνιο: ‘Σταμάτα να λες ψέματα στο παιδί! Θα πάω στη λήθη μόνο μετά από σένα!'”
Ακολουθήστε μας στο facebook: