10 ιδιοφυή κόλπα που κανείς δεν γνωρίζει στο ίντερνετ ακόμη

25 Ιουνίου, 2017 3:26 ΜΜ
More videos

Χάρις στο ίντερνετ, μπορούμε να μαθαίνουμε πολλά κόλπα και μυστικά για να γίνει η καθημερινότητα πιο εύκολη και διασκεδαστική. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές ακόμη συμβουλές, τις οποίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να αξιοποιήσουμε καθημερινά.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 10 από τις απλούστερες αλλά και πιο μεγαλοφυείς συμβουλές.

#1 Τοποθετήστε μια σακούλα σκουπιδιών στο κουτί της γάτας και στη συνέχεια γεμίστε το με ειδική άμμο. Έτσι, ο καθαρισμός θα είναι πολύ ευκολότερος.

#2 Αν δεν έχετε τσιρότο, κόψτε ένα κομμάτι σερβιέτας και κολλήστε το στη μέσα πλευρά του παπουτσιού, για να αποφύγετε την τριβή.

#3 Για να μυρίζει ευχάριστα το μπάνιο, προσθέστε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο στο εσωτερικό μέρος του ρολού από το χαρτί υγείας.

#4 Για μυρωδιά φρεσκάδας κατά τη διάρκεια χρήσης της ηλεκτρικής σκούπας, ρίξτε λίγη σκόνη πλυσίματος στη σακούλα συλλογής των σκουπιδιών.

#5 Η ιδανική συνταγή για καρύκευμα, είναι να ανακατέψετε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και κάρυ. Ταιριάζει σε οτιδήποτε.

#6 Το προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ 2 φάσεων, μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την επίμονη κόλλα που αφήνουν τα αυτοκόλλητα.

#7 Βάλτε χαρτάκια δοκιμής αρώματος σε καθαρά ρούχα, ώστε να μυρίζουν όμορφα.

#8 Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να κάνετε ντους, καθαρίστε το δέρμα σας με τζελ απολύμανσης χεριών και εφαρμόστε αποσμητικό.

#9 Για να μυρίζει όμορφα η κουζίνα σας, ρίξτε μια χούφτα μπαχαρικών στο νεροχύτη και ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Η κανέλα είναι η καλύτερη επιλογή.

#10 Αν δεν έχετε ζεστό νερό, απλά ρυθμίστε το πλυντήριο στους 90 βαθμούς και τοποθετήστε τον αγωγό του νερού στην μπανιέρα.

[Overheard]