10 εξαιρετικοί τρόποι να βελτιώσετε την σιλουέτα σας με ρούχα

12 Σεπτεμβρίου, 20173:11 ΜΜ

Μερικές φορές πρέπει να κρύψουμε μερικά παραπανίσια κιλά, καθώς δεν έχουμε αρκετό χρόνο για δίαιτες και προπονήσεις. Τα σωστά επιλεγμένα ρούχα μπορούν να σας κάνουν να φανείτε πιο λεπτές.

Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας πολλά τεχνάσματα που θα σας δώσουν την τέλεια εμφάνιση. Μην χάσετε το μπόνους για τους άνδρες στο τέλος του άρθρου.

Χρησιμοποιήστε μια ψευδαίσθηση κάθετης γραμμής

© rexfeatures   © eastnews

Επιλέξτε ένα σύνολο πολλαπλών στρώσεων με ένα μακρύ σακάκι – θα σας κάνει πιο λεπτή και πιο ψηλή. Δώστε προσοχή στη θέση των κουμπιών σας: θα πρέπει να σχηματίζουν μια μόνο σειρά, καθιστώντας σας ακόμα πιο λεπτή.

Επιλέξτε το σωστό σουτιέν

© rexfeatures

Όταν το στήθος σας δεν υποστηρίζεται σωστά, γίνεται ενιαίο με την κοιλιά σας και τραβά περισσότερο την προσοχή εκεί. Ένα σουτιέν στο σωστό μέγεθος, θα ανορθώσει το στήθος σας και θα δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σ’αυτό και το στομάχι σας.

Προσθέστε μια φωτεινή λεπτομέρεια σε ένα μονόχρωμο σκούρο σύνολο

© rexfeatures

Δημιουργήστε ένα μονόχρωμο σύνολο και προσθέστε μια φωτεινή λεπτομέρεια σε αυτό: ένα σακάκι, μια φούστα ή ένα μπλουζάκι. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απομακρύνετε την προσοχή από τις προβληματικές περιοχές σας.

Επιλέξτε φορέματα σε “Α” γραμμή

© rexfeatures

Τα φορέματα με τα εφαρμοστά κομψά μέρη, όπως στη δεκαετία του ’60, ή τα ίσια φορέματα της δεκαετίας του ’20, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια τέλεια εμφάνιση.

Κουμπωθείτε σωστά

Βεβαιωθείτε ότι τα κουμπιά βρίσκονται στο πιο προεξέχον τμήμα της κοιλιάς σας. Εάν το κουμπωμένο μέρος βρίσκεται πιο πάνω από αυτό το σημείο, τότε ακόμη και μια μικρή κοιλιά, θα γίνει πιο ορατή και θα δοθεί όλη η προσοχή σε αυτήν.

Αποφύγετε τα λεπτά υφάσματα

© rexfeatures

Τα ελαφριά υφάσματα τονίζουν τις καμπύλες και τις γραμμές. Καλύτερα επιλέξτε παχύτερα υφάσματα που θα κρατούν την σιλουέτα σας πιο σφιχτή και σταθερή σαν να φοράτε κορσέ. Είναι ακόμα καλύτερο να αποφύγετε τα υφάσματα με ζάρες που θα προσθέσουν μόνο περισσότερη ένταση.

Αποφύγετε να βάζετε το μπλουζάκι μέσα από το παντελόνι σας

© rexfeatures

Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείτε μια σαφή γραμμή γύρω από την κοιλιά σας που αναπόφευκτα θα τραβήξει την προσοχή. Φορέστε τα μπλουζάκια χαλαρά και όχι στενά. Το μήκος θα πρέπει να είναι λίγο πιο κάτω από το τελείωμα της κοιλιάς σας.

Επιλέξτε την σωστή τσάντα

© rexfeatures

Ακόμη και το μέγεθος της τσάντας μπορεί να επηρεάσει την εικόνα της σιλουέτας σας. Πάρτε μια μεγάλη τσάντα, και θα δείχνετε πιο αδύνατη. Οι κυρίες μικρού μεγέθους θα πρέπει να επιλέξουν μεσαίες, στο μέγεθος, τσάντες.

Επιλέξτε ματ ρούχα

© rexfeatures

Το γυαλιστερό ύφασμα τραβάει πάντα τα βλέμματα και τονίζει κάθε πτυχή στην κοιλιά σας, οπότε είναι καλύτερο να επιλέγετε τα ματ ρούχα.

Επιλέξτε φορέματα με λίγο ανοιχτό ντεκολτέ

© rexfeatures

Αυτή είναι μια επιλογή που θα σας βοηθάει πάντα: δεν θα κρύψει μόνο την κοιλιά σας, αλλά θα τονίσει και τα δυνατά σας σημεία, καθώς θα στρέψει την προσοχή στο στήθος σας.

Μπόνους για τους άντρες: πώς να διπλώνετε τα μανίκια σας σωστά

Αντί να ξεκινάτε το δίπλωμα από το κάτω μέρος, δοκιμάστε κάτι λίγο πιο επαγγελματικό. Ξεκουμπώστε τα μανίκια του πουκάμισου σας, διπλώστε τα μανίκια μέχρι τον αγκώνα σας και στη συνέχεια διπλώστε τα άλλη μια φορά. Φαίνεται πιο περιποιημένο και τα μανίκια σας δεν θα πέσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News