10 έντονες εμπειρίες που δείχνουν ότι μπορεί να έχετε μεταφυσικές ικανότητες

22 Μαΐου, 20178:23 ΜΜ

Φανταστείτε ότι κάθεστε μόνοι στο σπίτι. Είναι νύχτα και διαβάζετε κάτι πριν κοιμηθείτε. Ξαφνικά, παρατηρείτε ότι το φως στη λάμπα του κομοδίνου σας τρεμοπαίζει και τότε ακούτε ένα ελαφρύ θόρυβο από το διπλανό δωμάτιο, που ξέρετε ότι είναι άδειο. Μια περίεργη αίσθηση αρχίζει να σας κατακλύζει, σαν κάποιος να στέκεται κοντά σας. Στην πραγματικότητα, νομίζετε ότι θα δείτε και τη σκιά του.

Αλλά όταν κοιτάτε, δεν είναι κανείς εκεί.

Μήπως αυτό σας ακούγεται γνωστό; Ίσως πολύ γνωστό; Λοιπόν, κάποιοι μπορεί να πουν ότι υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό και δεν είναι κάτι που μπορούμε να δούμε ή να ακούσουμε στον φυσικό κόσμο.

Θα έλεγαν ότι εάν αντιμετωπίζετε τέτοια πράγματα τακτικά, ίσως έχετε ψυχικές ικανότητες και δεν το καταλαβαίνετε. Λοιπόν, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, τουλάχιστον όχι ακόμα, αλλά το ανατριχιαστικό αίσθημα της παρακολούθησης, η ξαφνική παράξενη αίσθηση που σας περιβάλλει όταν μπαίνετε σε συγκεκριμένα μέρη και τα ζωντανά όνειρα που σας στοιχειώνουν, κάποιοι λένε ότι μπορεί να είναι ενδείξεις αυξημένων ψυχικών ικανοτήτων.

Διαβάστε τα παρακάτω και πείτε μας εάν έχετε αισθανθεί ποτέ κάτι τέτοιο ή τι είδους τρομακτικές εμπειρίες μπορεί να είχατε!

#1 Πάντα βλέπατε περίεργα πράγματα

Tayra Lucero for LittleThings

Ίσως τα έχετε θεωρήσει παιδικές φαντασιώσεις, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι έχετε βιώσει κάτι άλλο.

Τα παιδιά παραδοσιακά θεωρούνται σαν πιο δεκτικά σε μεταφυσικά γεγονότα και έτσι ίσως να σκεφτήκατε ότι ήταν απόλυτα φυσιολογικό να είδατε ή να αισθανθήκατε ένα πνεύμα!

#2 Έχετε ζωντανά όνειρα ή εφιάλτες

Tayra Lucero for LittleThings

Οι κόσμοι των ονείρων και των πνευμάτων θεωρείται ότι είναι συνδεδεμένοι και έτσι έχει νόημα ότι εάν είστε ευαίσθητοι στα πνεύματα ενώ είστε ξύπνιοι, τότε θα είστε ευαίσθητοι και ενώ κοιμάστε.

Μπορεί να είστε σε θέση να θυμάστε τα όνειρά σας αρκετά καθαρά, μερικές φορές για χρόνια, και να βιώσετε αισθήσεις, όπως η αφή και η μυρωδιά στα όνειρά σας. Αυτό περιλαμβάνει και τρομακτικούς εφιάλτες.

Μπορεί επίσης να είστε σε θέση να προσδιορίσετε τις έννοιες και τα μηνύματα από τα όνειρά σας, τα οποία μερικοί πιστεύουν ότι είναι τα πνεύματα που επικοινωνούν απευθείας μαζί σας.

#3 Έχετε δυνατές συναισθηματικές αντιδράσεις όταν βρίσκεστε σε παλιούς χώρους

Tayra Lucero for LittleThings

Αν περπατήσετε σε έναν τόπο με μεγάλη ιστορία, μπορεί να αισθανθείτε ξαφνικά κάποιο δυνατό συναίσθημα, που δε φαίνεται να έχει νόημα, τουλάχιστον όχι σε αυτόν τον κόσμο.

Το ίδιο πράγμα μπορεί να συμβεί όταν πιάνετε ένα παλιό αντικείμενο, που έχει τη δική του ιστορία.

Πιστεύεται ότι οι ψυχικές ενέργειες μπορούν να προσκολληθούν σε μέρη και πράγματα και αν είστε αρκετά ευαίσθητοι, μπορείτε να τις αισθανθείτε.

#4 Βλέπετε πράγματα με την άκρη του ματιού σας

Tayra Lucero for LittleThings

Δεν είναι ασυνήθιστο το να νομίζετε ότι είδατε ένα σκοτεινό σχήμα, ίσως μια ανθρώπινη φιγούρα, να περνά σαν βέλος από την άκρη του ματιού σας.

Υπάρχουν πολλές θεωρίες σχετικά με το γιατί εμφανίζονται αυτά τα “οράματα”, αλλά ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτές οι σκιές είναι πραγματικά πνεύματα, ειδικά αν τις βλέπετε στα ίδια μέρη.

#5 Έχετε δυνατή σύνδεση με τα ζώα

Tayra Lucero for LittleThings

Επειδή οι ψυχικές δυνάμεις ασχολούνται με το είδος της επικοινωνίας που δεν περιλαμβάνει λόγια, πολλές φορές πιστεύεται ότι είναι σε θέση να επικοινωνούν και με τα ζώα.

Ίσως να έχετε αισθανθεί μια σύνδεση με ένα συγκεκριμένο είδος ζώου ή είχατε έναν ισχυρό δεσμό με ένα συγκεκριμένο ζώο κάποια στιγμή στη ζωή σας. Νιώθετε έναν δεσμό που δεν απαιτεί λόγια.

#6 Είχατε παράξενες εμπειρίες μετά από το θάνατο ενός αγαπημένου σας προσώπου

Tayra Lucero for LittleThings

Όλοι κλονίζονται μετά από ένα θάνατο, αλλά ίσως έχετε παρατηρήσει ότι συμβαίνουν άλλα πράγματα, εκτός από τα συνηθισμένα, που μοιάζουν να σας υπενθυμίζουν τον αποθανόντα.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να είναι απόδειξη του πνεύματος του αποθανόντα, που παραμένει λίγο περισσότερο, συνήθως για να κάνει τα ζωντανά μέλη της οικογένειας να γνωρίζουν ότι όλα είναι εντάξει!

Τα συχνά σημάδια περιλαμβάνουν τα λευκά φτερά και τα αιωρούμενα φώτα.

#7 Κάποιος στην οικογένεια είχε παρόμοια εμπειρία

Tayra Lucero for LittleThings

Πιστεύεται ότι οι ψυχικές ικανότητες, όπως για παράδειγμα η δυνατότητα να γυρίζετε τη γλώσσα σας, είναι κληρονομικές.

Έτσι, ίσως ακούσατε τους συγγενείς σας να λένε για μια τρομακτική εμπειρία που δε μπορούσαν να εξηγήσουν.

Ή ίσως όταν ήσασταν παιδιά, είχατε έναν ξάδερφο που επέμενε ότι το σπίτι τους ήταν στοιχειωμένο.

#8 Οι ηλεκτρονικές συσκευές φαίνονται να μη λειτουργούν καλά γύρω σας

Tayra Lucero for LittleThings

Πολλοί πιστεύουν ότι η ενέργεια που εκπέμπεται από τα πνεύματα ή από εκείνους με αυξημένη πνευματική ενέργεια, έχει τη δυνατότητα να παρεμβαίνει στις ηλεκτρονικές συσκευές, κάνοντάς τες να κλείσουν, φαινομενικά τυχαία, όπως ακριβώς βλέπετε στις ταινίες τρόμου!

Εάν φαίνεται ότι όλα τα τηλέφωνα χάνουν την υπηρεσία γύρω σας ή αν χρειάστηκε να καλέσετε την υποστήριξη τεχνικού πάρα πολλές φορές, μπορεί να μην είναι οι συσκευές σας. Μπορεί να είστε εσείς.

#9 Ακούτε θορύβους στο διπλανό δωμάτιο, ενώ δεν είναι κανείς άλλος στο σπίτι

Tayra Lucero for LittleThings

Ακριβώς όπως όταν βλέπουμε ένα τμήμα μιας σκιάς, πιστεύεται από μερικούς ότι υποδηλώνει την παρουσία ενός πνεύματος το να ακούμε έναν περίεργο θόρυβο, σαν κάποιος να ανακατεύει χαρτιά ή να μουρμουρίζει ή κίνηση εκεί που γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να βρίσκεται. Αυτό θεωρείται επίσης ένα σημάδι ότι “πιάσατε” κάτι μεταφυσικό.

#10 Πάντα σας προσέλκυαν το μεταφυσικά φαινόμενα

Tayra Lucero for LittleThings

Από τότε που ήσασταν μικροί, σας άρεσαν τα πράγματα που χτυπούν τη νύχτα.

Ίσως σας άρεσε να μένετε για να παρακολουθήσετε τις τρομακτικές ταινίες στην τηλεόραση όταν όλοι οι άλλοι θα προτιμούσαν να είναι ασφαλείς κάτω από τα καλύμματα.

Ή ίσως αισθάνεστε μια συγκεκριμένη έλξη με τα μέρη και τις ιστορίες που άλλοι πιστεύουν ότι είναι τρομακτικά. Μπορεί να είναι κάτι που σας λέει να εξερευνήσετε αυτή την πλευρά της ζωής λίγο περισσότερο.

Λοιπόν; Σας ακούστηκε κάτι από τα παραπάνω γνωστό;

Εάν ναι, τότε κάποιοι μπορεί να πουν ότι έχετε μια τάση προς το τρομακτικό και το άγνωστο και μπορεί να είστε σε θέση να επικοινωνείτε με πράγματα πέρα από τη δυνατότητα των περισσότερων ανθρώπων.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News